witam wszystkich bardzo serdecznie:) jestem nowy, czy mężczyźni są tu mile widziani czy nie? pytam, ponieważ nie chcę nic na siłę
Niestety, to forum przeznaczone jest wyłącznie dla kobiet, więc może nie być najlepszym miejscem na dyskusję.
Niestety, to forum przeznaczone jest wyłącznie dla kobiet, więc może nie być najlepszym miejscem na dyskusję.
Faceci tez tu siedza i plotkuja jak stare przekupy
JuliaUK33: dzieki
11 2024-10-01 13:24:47 Ostatnio edytowany przez Alessandro (2024-10-01 13:25:09)
Poza tym plotki to nie moja bajka, natomiast wysłuchanie poglądu płci przeciwnej może być bardzo ciekawe i pouczające, w końcu na tym polega sens rozmowy, całe życie uczymy się czegoś nowego
Cześć
hello i like it
witam wszystkich bardzo serdecznie:) jestem nowy, czy mężczyźni są tu mile widziani czy nie? pytam, ponieważ nie chcę nic na siłę
Tak, mężczyźni są tu mile widziani, podobnie jak kobiety. Różnorodność sprzyja wymianie poglądów i ciekawym rozmowom. Miłego pobytu na forum
Agnes76: dziękuję za ciepłe powitanie
Agnes76: dziekuje za cieple powitanie:) pozdrawiam serdecznie:)
Agnes76: dziekuje za cieple powitanie:) pozdrawiam serdecznie:)
Również pozdrawiam
18 2024-10-07 15:03:37 Ostatnio edytowany przez paslawek (2024-10-07 15:06:16)
To forum generalnie zawłaszczyła sobie właśnie Julka i opowiada farmazony rożne ku uciesze publiki
co drugi miesiac jest muzułmanka potem katoliczka,czasem sabatystka ,zalicza murzynów hurtowo
bawi sie tu wesoło "śmieszy tumani przestrasza "
Alessandro napisał/a:JuliaUK33: dzieki
To forum generalnie zawłaszczyła sobie właśnie Julka i opowiada farmazony rożne ku uciesze publiki
co drugi miesiac jest muzułmanka potem katoliczka,czasem sabatystka ,zalicza murzynów hurtowo
bawi sie tu wesoło "śmieszy tumani przestrasza "
Wypraszam sobie NIC sobie nie zawlaszczylam i nie odpowiadam glupot. Nie zmieniam wiary co dwa miesiace bo juz ostatecznie jestem Chrzescijanka i nic nie zaliczam hurtowo 'a to co pisze to prawda jest