Taniec z Gwiazdami - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » W KRĘGU DOMOWEGO OGNISKA » Taniec z Gwiazdami

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Taniec z Gwiazdami

Czy ktos z was oglada Taniec z Gwiazdami i jakie macie wrazenia po pierwszym odcinku?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Taniec z Gwiazdami

Ja nie ogladam TV. Wszystko z neta biore... a kto slawny tam tanczy?

3

Majka Jezowska, Filip Bobek, Lato wiecej nie pamietam, zagoogluj smile

4

Gosiawie napisał/a:

Czy ktos z was oglada Taniec z Gwiazdami i jakie macie wrazenia po pierwszym odcinku?

A jakie Ty masz ?
Napiszę za siebie. Oglądałam pierwszy odcinek, noo ładnie tańczyli, ktoś tam może trochę gorzej, ale refleksja moja jest taka, że coś za spokojnie - za słodko jest w jury, czarna mamba nie narzekała tylko chwaliła, w żadnej edycji tak nie było.
W moim domyśle jest, że afera w ostatniej edycji programu miała jakiś oddźwięk, bo jak można kogoś besztać z błotem, kogoś kogo zaprosili do programu, mam na myśli Dagmarę K. przecież wszyscy wiedzieli i znali jej przeszłość, a raptem bomba wybuchła w trakcie programu. Przecież to jest program rozrywkowy a nie turniej tańca towarzyskiego.
Zobaczymy następne odcinki. Może ktoś ma inne zdanie.

5

Gosiawie napisał/a:

Majka Jezowska, Filip Bobek, Lato wiecej nie pamietam, zagoogluj smile

O Majka to pamietam nawet jej piosenki dla dzieci stare jak swiat big_smile

6

0meqaO24 napisał/a:
Gosiawie napisał/a:

A jakie Ty masz ?
Napiszę za siebie. Oglądałam pierwszy odcinek, noo ładnie tańczyli, ktoś tam może trochę gorzej, ale refleksja moja jest taka, że coś za spokojnie - za słodko jest w jury, czarna mamba nie narzekała tylko chwaliła, w żadnej edycji tak nie było.
W moim domyśle jest, że afera w ostatniej edycji programu miała jakiś oddźwięk, bo jak można kogoś besztać z błotem, kogoś kogo zaprosili do programu, mam na myśli Dagmarę K. przecież wszyscy wiedzieli i znali jej przeszłość, a raptem bomba wybuchła w trakcie programu. Przecież to jest program rozrywkowy a nie turniej tańca towarzyskiego.
Zobaczymy następne odcinki. Może ktoś ma inne zdanie.

Zgodze sie z toba, ze jury za bardzo poblazalo i dawali zbyt wysokie oceny. Nie chodzi o to, ze Czarna Mamba ma byc bezczelna, ale powinna oceniac sprawiedliwie.

Rzeczywiscie krytyka w strone pani Dagmary byla nie na miejscu. Tanczyla jak potrafila. Ale tu tez mam jedno ale, ze widzowie glosuja na swoich faworytow, a nie na osoby, ktore tancza najlepiej.

Mnie najbardziej podobala sie Vanessa.
Pani Majka dawala rade, ale nie tanczyla niestety na 10.

7

A ja odbieracie wczorajszy odcinek?

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » W KRĘGU DOMOWEGO OGNISKA » Taniec z Gwiazdami

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024