Czy ktos z was oglada Taniec z Gwiazdami i jakie macie wrazenia po pierwszym odcinku?
Ja nie ogladam TV. Wszystko z neta biore... a kto slawny tam tanczy?
Majka Jezowska, Filip Bobek, Lato wiecej nie pamietam, zagoogluj
Czy ktos z was oglada Taniec z Gwiazdami i jakie macie wrazenia po pierwszym odcinku?
A jakie Ty masz ?
Napiszę za siebie. Oglądałam pierwszy odcinek, noo ładnie tańczyli, ktoś tam może trochę gorzej, ale refleksja moja jest taka, że coś za spokojnie - za słodko jest w jury, czarna mamba nie narzekała tylko chwaliła, w żadnej edycji tak nie było.
W moim domyśle jest, że afera w ostatniej edycji programu miała jakiś oddźwięk, bo jak można kogoś besztać z błotem, kogoś kogo zaprosili do programu, mam na myśli Dagmarę K. przecież wszyscy wiedzieli i znali jej przeszłość, a raptem bomba wybuchła w trakcie programu. Przecież to jest program rozrywkowy a nie turniej tańca towarzyskiego.
Zobaczymy następne odcinki. Może ktoś ma inne zdanie.
Majka Jezowska, Filip Bobek, Lato wiecej nie pamietam, zagoogluj
O Majka to pamietam nawet jej piosenki dla dzieci stare jak swiat
Gosiawie napisał/a:Czy ktos z was oglada Taniec z Gwiazdami i jakie macie wrazenia po pierwszym odcinku?
A jakie Ty masz ?
Napiszę za siebie. Oglądałam pierwszy odcinek, noo ładnie tańczyli, ktoś tam może trochę gorzej, ale refleksja moja jest taka, że coś za spokojnie - za słodko jest w jury, czarna mamba nie narzekała tylko chwaliła, w żadnej edycji tak nie było.
W moim domyśle jest, że afera w ostatniej edycji programu miała jakiś oddźwięk, bo jak można kogoś besztać z błotem, kogoś kogo zaprosili do programu, mam na myśli Dagmarę K. przecież wszyscy wiedzieli i znali jej przeszłość, a raptem bomba wybuchła w trakcie programu. Przecież to jest program rozrywkowy a nie turniej tańca towarzyskiego.
Zobaczymy następne odcinki. Może ktoś ma inne zdanie.
Zgodze sie z toba, ze jury za bardzo poblazalo i dawali zbyt wysokie oceny. Nie chodzi o to, ze Czarna Mamba ma byc bezczelna, ale powinna oceniac sprawiedliwie.
Rzeczywiscie krytyka w strone pani Dagmary byla nie na miejscu. Tanczyla jak potrafila. Ale tu tez mam jedno ale, ze widzowie glosuja na swoich faworytow, a nie na osoby, ktore tancza najlepiej.
Mnie najbardziej podobala sie Vanessa.
Pani Majka dawala rade, ale nie tanczyla niestety na 10.
A ja odbieracie wczorajszy odcinek?