Szukanie dziewczyny przez neta kończy się rozczarowaniem - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » STRES, LĘK, NERWICA, DEPRESJA » Szukanie dziewczyny przez neta kończy się rozczarowaniem

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 28 ]

Temat: Szukanie dziewczyny przez neta kończy się rozczarowaniem

Szukałem dziewczyny przez internet dawałem ogłoszenia .Zaznaczałem też swój wzrost ,że jestem niskim facetem mierze 177 cm wzrostu .Pisały przeważnie jak na złość do mnie kobiety po 170 miała nawet 178 ,179 cm.Pisalem ,że szukam kobiety od 150 do 165 cm i naprawdę sam zapytałem się o jej wzrost to napisały ,że 175 ,178 cm.
Czułem się bardzo zdenerwowany przecież jak niski facet mógłby się związać z wysoką dziewczyną .Mam już 28 lat nigdy nie byłem w związku i szukałem sił właśnie przez internet .Pisali do mnie dziewczyny tylko w sprawie sprzedaży zdjęć erotycznych ,albo mężatki które szukają odreagowania ,swingersi szukając dla żony potencjalnego partnera do sexu.
Jestem tak zły na portale randkowe będącym zwykłym zjadaczem chleba który szuka szczęścia w swoim życiu ale trafiam na same parodie .
Nie zrobiłem sobie castingu tylko szukałem normalnej dosyć niskiej dziewczyny dla mnie ,która miałbym  mieć wspólny język.
Co do wysokich kobiet nic do nich nie mam tylko po co piszą do mnie skoro nie moja wina ,że jestem taki niski .Nie chciałem być .Poczułem się jakbym nie był traktowany na poważnie .

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Szukanie dziewczyny przez neta kończy się rozczarowaniem

Ale wiesz, że to wszystko są problemy w twojej głowie?

3

a spotkales sie? sam jestes sobie winny. co ci przeszkadza dziewczyna 175 cm, jesli jej to nie przeszkadza?

4

Trzydziesty któryś Twój temat o tym samym.

Może zacznij chodzić w szpilkach? Doda Ci to parę centymetrów i "problem" zniknie, przejdziesz przez magiczna barierę 180cm wzrostu dla faceta. A jak duże szpilki to nawet i 190cm....
Albo tej dziewczynie, co była wyższa od Ciebie o centymetr mów, żeby się lekko garbiła.

5

Herne napisał/a:

Trzydziesty któryś Twój temat o tym samym.

Może zacznij chodzić w szpilkach? Doda Ci to parę centymetrów i "problem" zniknie, przejdziesz przez magiczna barierę 180cm wzrostu dla faceta. A jak duże szpilki to nawet i 190cm....
Albo tej dziewczynie, co była wyższa od Ciebie o centymetr mów, żeby się lekko garbiła.

Głupio to wygląda jak dziewczyna jest w związku wyższa od faceta .Problem nie zniknie .

6

blueangel napisał/a:

a spotkales sie? sam jestes sobie winny. co ci przeszkadza dziewczyna 175 cm, jesli jej to nie przeszkadza?

Jak załozy szpilki lub chodzi w obcasach przy niej będę sporo niższy.Mi niestety przeszkadza bo jestem sam dosyć niski i zaznaczyłem ,że szukam dziewczyny niskiego wzrostu.

7

Jack Sparrow napisał/a:

Jak w głowie skoro nie raz usłyszałem,że jestem zbyt niski jak na faceta .

8

niski1996 napisał/a:
Jack Sparrow napisał/a:

Z tego co pamietam masz 177 lub 178 cm wzrostu. To nie jest nisko. Mozesz miec mase dziewczyn od 150-175 cm.wzrostu,a Ty narzekasz jakbys mial 140 w kapeluszu

9

JuliaUK33 napisał/a:
niski1996 napisał/a:
Jack Sparrow napisał/a:

Z tego co pamietam masz 177 lub 178 cm wzrostu. To nie jest nisko. Mozesz miec mase dziewczyn od 150-175 cm.wzrostu,a Ty narzekasz jakbys mial 140 w kapeluszu

Masę niestety nie bo wiele dziewczyn jest bardzo wymagających .Napisałem w ogłoszeniu że tylko dziewczyny pomiędzy 150 a 165 cm.Dla dziewczyny 170-175 cm będę za niski.

10

JuliaUK33 napisał/a:
niski1996 napisał/a:
Jack Sparrow napisał/a:

Moze tak twierdza kobiety w mniej wiecej w twoim wzroscie.
Moze nie doczytaly, ze szukasz nizszej kobiety.

Poza tym jak zwykle przesadzasz, nie jestes niski.

11

ale ty wiesz, ze nie wszystkie nosza szpilki?

12

blueangel napisał/a:

ale ty wiesz, ze nie wszystkie nosza szpilki?

Wiem .Dużo kobiet lubi w nich chodzić.

13

Gosiawie napisał/a:
JuliaUK33 napisał/a:
niski1996 napisał/a:

Moze tak twierdza kobiety w mniej wiecej w twoim wzroscie.
Moze nie doczytaly, ze szukasz nizszej kobiety.

Poza tym jak zwykle przesadzasz, nie jestes niski.

Były takie co przeczytali i takie co  niedoczytały .Przeważnie tylko dwie osoby niedoczytały.

14

Nie podobają mi się wysokie kobiety niestety .Wolę niskie, drobne ,szczupłe.Wysokie powyżej 170 cm niech sobie szukają wysokiego faceta niestety.Sam jestem niski to szukam niskiej dziewczyny .

15

niski1996 napisał/a:

Nie podobają mi się wysokie kobiety niestety .Wolę niskie, drobne ,szczupłe.Wysokie powyżej 170 cm niech sobie szukają wysokiego faceta niestety.Sam jestem niski to szukam niskiej dziewczyny .

Masakra sto.razy bede tlumaczyc Twoj wzrost nie jest niski. Mozesz sobie wybierac od wyboru do koloru dziewczyny 150-160 jak juz chcesz niskie

16

moglbys sie skimac z goldeneye czy jak jej tam bylo, wlasnie ukonczyla biologie. macie podobny styl pisania i rozumowania. pasowalibyscie do siebie. ona tez jest wolna, ale nie wiem, czy pasuje wzrostem. ty zas musialbys sie zmiescic w jej kryteriach rocznikow urodzen.

17

blueangel napisał/a:

moglbys sie skimac z goldeneye czy jak jej tam bylo, wlasnie ukonczyla biologie. macie podobny styl pisania i rozumowania. pasowalibyscie do siebie. ona tez jest wolna, ale nie wiem, czy pasuje wzrostem. ty zas musialbys sie zmiescic w jej kryteriach rocznikow urodzen.

To prawda popieram, popieram, lol na jednych falach nadają lol
zgadza się bo oni na jednej klawiaturze piszą.......no i wychodzi jedno IP lol

18

Ciekawe mamy osoby na tym forum. Każdy tu ma jakiś krytyczny problem utrudniający lub wręcz uniemożliwiający nawiązanie, utrzymanie relacji albo nawet zwykłe pisanie na forum. Jeden niski, drugi brzydki, trzeci myśli, że zawsze ma rację itd. Jak tak dokładniej się przyjrzeć to chyba nie jest najlepsze miejsce do szukania rozwiązań swoich problemów.

19 Ostatnio edytowany przez 0meqaO24 (2024-09-19 12:47:14)

Shinigami napisał/a:

Ciekawe mamy osoby na tym forum. Każdy tu ma jakiś krytyczny problem utrudniający lub wręcz uniemożliwiający nawiązanie, utrzymanie relacji albo nawet zwykłe pisanie na forum. Jeden niski, drugi brzydki, trzeci myśli, że zawsze ma rację itd. Jak tak dokładniej się przyjrzeć to chyba nie jest najlepsze miejsce do szukania rozwiązań swoich problemów.

A Ty nie jesteś w pracy ? nie składasz mebli u szwagra ? logujesz się w różnych godzinach całej doby. Powiem Ci że wiem  nie ma żadnego szwagra, nie ma składania mebli. Siedzisz w domu klepiesz w klawiaturę i odbierasz telefony. Przelogowałeś się i wyrażasz swoją opinię na własną osobę w różnych wcieleniach. Przecież wszystkie problemy wszystkich nieszczęśników to są Twoje problemy w jednej osobie, rozmnażasz się w zatrważającym tempie. Siedzisz w domu i klepiesz w klawiaturę, ludzie poświęcają Ci swój czas, a ty za ekranem śmiejesz się z trolli. Dobrze wiesz kim jestem.i skąd znamy się (4 lata rozmów, znam wszystkie twoje przywary i powiedzonka).....rzut beretem tylko 12 km przestrzeni powietrznej między nami, mogę określić bliżej skąd nadajesz i kiedy ostatnio jąkałeś się przez telefon. To jest choroba tak przeistaczać się w różne osobowości.Ty masz wielorakie rozdwojenie jaźni. Zmień PSYCHIATRĘ. nie marnuj swojego życia i innych.
Ps. Nigdy nie podałeś prawdziwego wieku, chociaż trochę wstydzisz się że jesteś stary koń który zabawia się ludzkimi emocjami. We wszystkich swoich wątkach gadasz sam ze sobą......pewniak 100% wyrywasz na pomoc utrzymać wątek.
Pozdrawiam  blade_1979 z portalu Len_o,
Wiem wiem wiem, napiszesz że to nie jesteś Ty ale nie mam tyle czasu żeby tłumaczyć się ze swoich obserwacji. Jeżeli tak bardzo będziesz chciał to w realu nie mamy tak daleko.
Dopowiem, że wiedza moja jest duuużo większa, puzle układają się coraz składniej. Nawet to co pousuwałeś...było za późno.

20

Oho komuś tu skończyły się leki. Tamten post napisałem będąc w pracy na montażu mebli, a dokładniej siedząc na kiblu w tej pracy. Napisanie takiego posta zajmuje nie więcej niż 5 min, teraz piszę w trakcie przerwy obiadowej. Nie wiem kim jesteś i nie chcę wiedzieć. Kogoś na takiej fazie jeszcze tu nie widziałem. Kimkolwiek jesteś wiedz, że to brzmi na prawdę nieciekawie, proponuję konsultację z psychiatrą.

21 Ostatnio edytowany przez 0meqaO24 (2024-09-19 13:34:04)

Przepraszam dubel.

22

0meqaO24 napisał/a:
Shinigami napisał/a:

Oho komuś tu skończyły się leki. Tamten post napisałem będąc w pracy na montażu mebli, a dokładniej siedząc na kiblu w tej pracy. Napisanie takiego posta zajmuje nie więcej niż 5 min, teraz piszę w trakcie przerwy obiadowej. Nie wiem kim jesteś i nie chcę wiedzieć. Kogoś na takiej fazie jeszcze tu nie widziałem. Kimkolwiek jesteś wiedz, że to brzmi na prawdę nieciekawie, proponuję konsultację z psychiatrą.

lol lol lol
Sprawdż swoje leki.

Działa zasada...złapiesz za rękę...to nie moja ręka.

23

0meqaO24 napisał/a:
0meqaO24 napisał/a:
Shinigami napisał/a:

lol lol lol
Sprawdż swoje leki.

Działa zasada...złapiesz za rękę...to nie moja ręka.
P.s.
W tytułowym wątku o portalach opisałeś sam siebie 100% prawdy co wyprawiasz incelu/e na portalu randkowym, dobry plac do zabawy.
Zdjęcia i cała reszta to do kobiet, do mężczyzn też piszesz/cie jest was tam więcej.
tak jak tutaj też zmieniasz płeć do pisania

24

blueangel napisał/a:

Nie zmiescibyłbym się w kryterium rocznika ,zainteresowaniami ,wiekiem i wykształceniem.

25

Szukanie dziewczyn niskiego wzrostu jest dlanie trudne .Przeważnie  są kobiety w przedziale 165 do 175 cm a ja mając gówniane 177 cm mam ciężko znalezieniem niziutkiej dziewczyny .

26 Ostatnio edytowany przez JuliaUK33 (2024-10-01 18:11:21)

niski1996 napisał/a:

Szukanie dziewczyn niskiego wzrostu jest dlanie trudne .Przeważnie  są kobiety w przedziale 165 do 175 cm a ja mając gówniane 177 cm mam ciężko znalezieniem niziutkiej dziewczyny .

To przylec do Anglii pelno kobiet 150,no ale co sie dziwic jak to wszystko z Azji przylatuje big_smile a w Polsce na bank sa tez niskie kobiety tylko Ty sobie problemy wymyslasz

27

JuliaUK33 napisał/a:
niski1996 napisał/a:

To przylec do Anglii pelno kobiet 150,no ale co sie dziwic jak to wszystko z Azji przylatuje :D a w Polsce na bank sa tez niskie kobiety tylko Ty sobie problemy wymyslasz

Nie przylecę ani nie polecę .Nie mam zamiaru jechać i Azjatki wyrywać .
W Polsce i jak w europie średni wzrost jest pomiędzy 180 a 190 cm.

28 Ostatnio edytowany przez JuliaUK33 (2024-10-01 19:04:59)

niski1996 napisał/a:
JuliaUK33 napisał/a:
niski1996 napisał/a:

To przylec do Anglii pelno kobiet 150,no ale co sie dziwic jak to wszystko z Azji przylatuje big_smile a w Polsce na bank sa tez niskie kobiety tylko Ty sobie problemy wymyslasz

Nie przylecę ani nie polecę .Nie mam zamiaru jechać i Azjatki wyrywać .
W Polsce i jak w europie średni wzrost jest pomiędzy 180 a 190 cm.

Aha sredni wzrost to 180 do 190 . To w takim.razie jaki jest wysoki wzrost w Polsce i Europie? Zgaduje, ze powyzej 190 do czubka drzew big_smile

Posty [ 28 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » STRES, LĘK, NERWICA, DEPRESJA » Szukanie dziewczyny przez neta kończy się rozczarowaniem

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024