Macie znajomych a może jesteście samotni
Jak to z wami jest ?
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dużo mieliście kobiet facetów ?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Macie znajomych a może jesteście samotni
Jak to z wami jest ?
Za diete sie wez, a nie o glupotach myslisz zreszta tych samych jak zwykle
Więcej niż ty kiedykolwiek będziesz mieć.
Więcej niż ty kiedykolwiek będziesz mieć.
To na pewno bo jak będzie jedna to będzie cut kobieta a znajomych też nie ma
Tak ,ale juz nie bede miala na wlasne zyczenie
cut kobieta
Jakie ty byki sadzisz, zastanawiałam się, co masz na myśli, naucz się pisać poprawnie, choćby przez czytanie literatury, a potem się bierz za kobiety. Też miałam takiego adoratora, co mi pisał o "sudkach".
Miklosza napisał/a:cut kobieta
Jakie ty byki sadzisz, zastanawiałam się, co masz na myśli, naucz się pisać poprawnie, choćby przez czytanie literatury, a potem się bierz za kobiety. Też miałam takiego adoratora, co mi pisał o "sudkach".
Chłopak jest lekko upośledzonym autystykiem. Nie za dużo wymagasz?
Noble napisał/a:Miklosza napisał/a:cut kobieta
Chłopak jest lekko upośledzonym autystykiem. Nie za dużo wymagasz?
W Niemczech nazwane jest to zaburzenie czytania i poprawnego pisania, nazywany LRS
To pierwszy tekst, ktory przetlumaczylam:
"Główną cechą zaburzeń czytania i pisania jest znaczne upośledzenie rozwoju umiejętności czytania. Znajduje to odzwierciedlenie w deficytach w zakresie czytania ze zrozumieniem, umiejętności rozpoznawania słów pisanych i czytania ich na głos i ogólnie we wszystkich obszarach wymagających umiejętności czytania. Zaburzenie czytania zwykle występuje razem z zaburzeniami ortografii."
Wiele ludzi robi bledy ortograficzne i wiele tez zwala to na takie zaburzenia, przynajmniej w Niemczech.
Zas niektorzy Polacy tlumacza to tym, ze po prostu nie chce im sie pisac poprawnie
U nas jest dysleksja, dysortografia itp.
no wlasnie, cos mi sie obilo o uszy
A np. moja corka ma bardzo dobra pamiec, pare razy uslyszy piosenke i zna juz slowa, pare razy zobyczy krotki taniec i juz umie powtorzyc kroki, a nie potrafi zapamietac tabliczki mnozenia. Juz na wiele sposobow jej tlumaczylismy.
Nie jestem autystykiem to się nazywa dysortografia
3 na poważnie Miki jeszcze Dopisz że to za dużo xd
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dużo mieliście kobiet facetów ?
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024