Była partnerka - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1

Temat: Była partnerka

Cześć,

Przychodzę z takim problemem, a może to nie problem, nie wiem co mam o tym myśleć.

Kilka miesięcy temu poznałam faceta, starszego ode mnie o 16 lat. Oczywiście liczyłam się z tym, że w tym wieku będzie miał jakąś przeszłość. Otóż ma syna, który aktualnie nie mieszka w Polsce tylko z matką w innym kraju. Ma też firmę ze swoją byłą partnerką, rozstali się jakiś rok temu, nie jest to komfortowa sytuacja dla mnie, ponieważ mają codzienny kontakt ze soba w pracy, a także jak wczoraj się dowiedziałam piszą ze sobą i dzielą się informacjami z życia codziennego. Jego była partnerka niby ma nowego faceta i nawet planują dziecko, ale jakoś czuję, że coś tutaj nie gra.

Jak z Waszego punktu widzenia to wygląda?

Dziękuję za wszystkie odpowiedzi.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Była partnerka

Dorośnij.

3

Ile masz lat?

4

jesli zyja na stopie kolezenskiej, to nie widze problemu, byle nie za czesto takie pisanie i zalezy o czym, podteksty o seksie czy glupie zarciki napewno nie sa na miejscu

5

Doll18 napisał/a:

Cześć,

Przychodzę z takim problemem, a może to nie problem, nie wiem co mam o tym myśleć.

Kilka miesięcy temu poznałam faceta, starszego ode mnie o 16 lat. Oczywiście liczyłam się z tym, że w tym wieku będzie miał jakąś przeszłość. Otóż ma syna, który aktualnie nie mieszka w Polsce tylko z matką w innym kraju. Ma też firmę ze swoją byłą partnerką, rozstali się jakiś rok temu, nie jest to komfortowa sytuacja dla mnie, ponieważ mają codzienny kontakt ze soba w pracy, a także jak wczoraj się dowiedziałam piszą ze sobą i dzielą się informacjami z życia codziennego. Jego była partnerka niby ma nowego faceta i nawet planują dziecko, ale jakoś czuję, że coś tutaj nie gra.

Jak z Waszego punktu widzenia to wygląda?

Dziękuję za wszystkie odpowiedzi.

Rok czasu to krótko. Raczej nie zmieni dla ciebie nawyków. Mają wspólne dziecko, wspólne tematy itd. Ja bym odpuściła tę znajomość.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024