Nie mam orgazmów z facetami, waginalnych. To jest normalne? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Nie mam orgazmów z facetami, waginalnych. To jest normalne?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

1 Ostatnio edytowany przez LostAndSad (2024-08-04 13:42:14)

Temat: Nie mam orgazmów z facetami, waginalnych. To jest normalne?

Z mężem orgazmów nie miałam od 4 lat. Rozeszlam się niedawno po poznaniu kochanka i ani razu z nim nie miałam orgazmu.
Coś jak połowiczne, a przed końcem zawsze klops. Od paru lat biorę antydepresanty . Od wtedy trudniej mi osiągnąć orgazm jeśli nie robię sama i wiem jak nacisnąć.
Z mężem orgazmy miałam tylko lechtaczkowe, ale twierdził że to normalne.
Kochanek twierdzi że to dziwne i szuka winy w sobie. Kochanek ma 'dlugiego' że się tak wyrażę ale stosuje technikę stosunku przerywanego i jak wychodzi to ja jestem przed orgazmem hmm//
To jest wina tych facetów że nie umieją czy to ja mam zepsute odczuwanie?
Czy to obniżone narządy rodne po drugim porodzie czy co?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Nie mam orgazmów z facetami, waginalnych. To jest normalne?

Zupełnie normalne.
A kochanek to głupek.

3

Przeciez jeszcze wczoraj sie zalilas, ze Ciebie kochanek nie chce,a teraz masz takie dylematy?

4

JuliaUK33 napisał/a:

Przeciez jeszcze wczoraj sie zalilas, ze Ciebie kochanek nie chce,a teraz masz takie dylematy?

Widzieliśmy się równy tydzień temu, w niedzielę.
W poniedziałek dzwonił, we wtorek pisał, a od środy nagle zaczął się oddalać. W czwartek zapytałam czy wszystko ok, ale twierdził że tak i wymawiał się brakiem czasu i obowiązkami rodzinnymi oraz domowymi.
Od trzech dni milczy, choć nie było między nami żadnej kłótni, ale pisałam mu że nie mogę dłużej znieść że nawet razu w miesiącu nie jest w stanie się spotkać i że mnie to męczy i w nieskończoność czekać się nie da.
Odczytał, napisał że nie wie co odpisać a potem na dobranoc napisał i od tego czasu nie odzywa się.
Dokładnie od dnia kiedy jego żona wróciła do domu z kilkudniowej nieobecności

5

LostAndSad napisał/a:
JuliaUK33 napisał/a:

Widzieliśmy się równy tydzień temu, w niedzielę.
W poniedziałek dzwonił, we wtorek pisał, a od środy nagle zaczął się oddalać. W czwartek zapytałam czy wszystko ok, ale twierdził że tak i wymawiał się brakiem czasu i obowiązkami rodzinnymi oraz domowymi.
Od trzech dni milczy, choć nie było między nami żadnej kłótni, ale pisałam mu że nie mogę dłużej znieść że nawet razu w miesiącu nie jest w stanie się spotkać i że mnie to męczy i w nieskończoność czekać się nie da.
Odczytał, napisał że nie wie co odpisać a potem na dobranoc napisał i od tego czasu nie odzywa się.
Dokładnie od dnia kiedy jego żona wróciła do domu z kilkudniowej nieobecności

No,bo on zone kocha, a Tobie wmawial bzdury,ze nie po to,zeby miec tylko seks z Toba i romans... na drugi raz nie wybieraj sobie zonatego

6

Wg badań od 6 do 25% kobiet może osiągnąć orgazm pochwowy. Więc się nie zamartwiaj wszystko jest ok. Po połączeniu z pieszczeniem lechtaczki 50-60%. Odpowiadając na Twoje pytanie nie masz się czym martwić. Oczywiście jak kolega wyżej pisał ćwiczenie mięśni kegla znacznie może zwiększyć szanse ale gwarancji Ci nie da. Ale na pewno warto niezależnie od orgazmu bo sprawdza się w wielu innych "obszarach"

7

O jeszcze Twoj facet zamiast się zamartwiac czy smucić niech zainteresuje się tym co jest utartym stereotypem a co realnym życiem

8

Hehe sorki nie na ten post odpowiedziałem:)

9 Ostatnio edytowany przez Gary (2024-09-24 10:58:53)

Bert44 napisał/a:

Wg badań od 6 do 25% kobiet może osiągnąć orgazm pochwowy. Więc się nie zamartwiaj wszystko jest ok. Po połączeniu z pieszczeniem lechtaczki 50-60%.

Jak kobieta się masturbuje i ma orgazmy, to gdy w trakcie seksu odważy się dotykać, czyli atmosfera randki jest odpowiednia, bez spięcia, sprzyjająca zabawie, to wtedy ona ma orgazm gwarantowany.

10

LostAndSad napisał/a:

Z mężem orgazmów nie miałam od 4 lat. Rozeszlam się niedawno po poznaniu kochanka i ani razu z nim nie miałam orgazmu.
Coś jak połowiczne, a przed końcem zawsze klops. Od paru lat biorę antydepresanty . Od wtedy trudniej mi osiągnąć orgazm jeśli nie robię sama i wiem jak nacisnąć.
Kochanek twierdzi że to dziwne i szuka winy w sobie. Kochanek ma 'dlugiego' że się tak wyrażę ale stosuje technikę stosunku przerywanego i jak wychodzi to ja jestem przed orgazmem hmm//

Nie obwiniaj się bo to ewidentnie wina kochanka.Zmień go skoro wychodzi przed twoim orgazmem przecież każdy dojrzały mężczyzna czuje że kobieta dochodzi.

11

Emil38 napisał/a:
LostAndSad napisał/a:

Nie obwiniaj się bo to ewidentnie wina kochanka.Zmień go skoro wychodzi przed twoim orgazmem przecież każdy dojrzały mężczyzna czuje że kobieta dochodzi.

Egoista ten jej kochanek chyba najgorszy typ jesli chodzi o seks -siebie tylko zaspokoic, a druga osobe juz nie

12 Ostatnio edytowany przez Emil38 (2024-09-26 00:04:33)

JuliaUK33 napisał/a:
Emil38 napisał/a:
LostAndSad napisał/a:

Egoista ten jej kochanek chyba najgorszy typ jesli chodzi o seks -siebie tylko zaspokoic, a druga osobe juz nie

Dokładnie tak ja coś o tym wiem.Kiedyś spotkałem się z dojrzałą kobieta 40latka. Poszliśmy na kawę później do mnie w wiadomym celu. Doszło między nami do seksu było bardzo dobrze.Ale ta kobieta gdy ja ją doprowadziłem do szczytowania.Ja jeszcze nie doszedłem jeszcze długa droga była.To nagle kobieta wstała  ubrała się i wyszła. Bez słowa pożegnania bez wyjaśnień. Poczułem się jak k... męska . Zostawiła mnie w najlepszym momencie także nie życzę żadnemu facetowi by trafił na taką kobietę.

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Nie mam orgazmów z facetami, waginalnych. To jest normalne?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024