Cześć, jestem Dorota, mam 20 lat i od niedawna posiadam chłopaka. Zauważyłam, że ma on wzwód w sytuacjach zupełnie niezwiązanych z seksem, np. kiedy się przytulamy czy też w aquaparku. Czy to normalne w wieku 24 lat, bo tyle on ma? Zawsze wydawało mi się, że z wiekiem mężczyzna uczy się panowania nad wzwodem...
Już gdzieś tego trolla widziałem xd
ta................
Cześć, jestem Dorota, mam 20 lat i od niedawna posiadam chłopaka. Zauważyłam, że ma on wzwód w sytuacjach zupełnie niezwiązanych z seksem, np. kiedy się przytulamy czy też w aquaparku. Czy to normalne w wieku 24 lat, bo tyle on ma? Zawsze wydawało mi się, że z wiekiem mężczyzna uczy się panowania nad wzwodem...
Urzekła mnie Twoja opowieść
5 2024-07-29 09:33:10 Ostatnio edytowany przez Laetitia 1 (2024-07-29 09:37:02)
Ja też kiedyś się włóczyłam z chłopakami po parkach i gdy się przytulaliśmy to każdemu stał lol Ja nie posiadam chłopaka i jestem zadowolona bardzo z tego
To tak, jakbyś Ty miała się nauczyć panowania nas sztywnieniem sutków To normalne kiedy chłopak w sile wieku ma przy dziewczynie wzwód (w sytuacji kiedy jest blisko niego pólnaga na basenie , albo się przytula) ... Żeby było śmiesznie to czasami dostajemy wzwodu również w sytuacjach niezwiązanych z erotyką ( zdarzyło mi się ot tak kilka razy w komunikacji miejskiej (zupełnie bez bodźców ) , samochodzie itp. To normalna reakcja ciała na która nie mamy wpływu
To tak jak napisałem powyżej, żebyś zapanowała nad tym czy sutki stają
Jesteśmy w stanie nauczyć się utrzymywać dluzej erekcję albo opóźnic wytrysk, ale nie panować nad pojawiającą się erekcją
Przecież to normalne też jak byłem w tym wieku czy młodszym.To były niekontrolowany wzwód czasem i wytrysk.No i nie wstydzę się tego ponieważ to świadczy o tym że kobieta podnieca mężczyznę.
To tak, jakbyś Ty miała się nauczyć panowania nas sztywnieniem sutków
To normalne kiedy chłopak w sile wieku ma przy dziewczynie wzwód (w sytuacji kiedy jest blisko niego pólnaga na basenie , albo się przytula) ... Żeby było śmiesznie to czasami dostajemy wzwodu również w sytuacjach niezwiązanych z erotyką ( zdarzyło mi się ot tak kilka razy w komunikacji miejskiej (zupełnie bez bodźców ) , samochodzie itp. To normalna reakcja ciała na która nie mamy wpływu
To tak jak napisałem powyżej, żebyś zapanowała nad tym czy sutki stają
Jesteśmy w stanie nauczyć się utrzymywać dluzej erekcję albo opóźnic wytrysk, ale nie panować nad pojawiającą się erekcją
Dokładnie tak do dziś mam wzwód w nocy jak śpię .Czy w ciągu dnia a mam 38lat.To świadczy że facet jest zdrowy lepiej mieć wzwód niż nie mieć
Dokładnie tak do dziś mam wzwód w nocy jak śpię .Czy w ciągu dnia a mam 38lat.To świadczy że facet jest zdrowy lepiej mieć wzwód niż nie mieć
Mężczyzna ( zdrowy ) ma ok pięciu trzydziestominutowych erekcji w nocy, więc to normalka. Na Twoim miejsciu zacząłbym się martwić jak przestaną się pojawiać
Emil38 napisał/a:Dokładnie tak do dziś mam wzwód w nocy jak śpię .Czy w ciągu dnia a mam 38lat.To świadczy że facet jest zdrowy lepiej mieć wzwód niż nie mieć
Mężczyzna ( zdrowy ) ma ok pięciu trzydziestominutowych erekcji w nocy, więc to normalka. Na Twoim miejsciu zacząłbym się martwić jak przestaną się pojawiać
Ale czego mam się martwić skoro mma wzwód i nie mam z tym problemów