Cześć, niedawno wyprowadziłem się od rodziców do warszawy, wynająłem mieszkanie i znalazłem współlokatora. Nigdy jeszcze nie uprawiałem seksu, tylko fantazjowałem o kobietach. I stało, Tomek był dla mnie od początku bardzo miły, przynosił mi różne upominki, jakieś filmy, robił jedzenie no i chciał ze mną oglądać film, piliśmy wino, on usiadł obok tak że dotykał mnie nogą no i zaproponował masaż, dotykał mnie po sutkach to mi sprawiało przyjemność, potem mnie rozebrał i wszedł we mnie, nie wiem jak ja mogłem nie protestować, byłem pijany ale teraz mnie to brzydzi. Co mam teraz robić ? pierwszy raz przeżyłem z facetem chociaż ja jestem hetero, to kobiety mi się podobają ale zrobił to ze mną, czułem się samotny w warszawie, nie mam tu żadnych znajomych tylko jego, czy można po prostu o tym zapomnieć, czy to zawsze będzie mi w głowie jak kiedyś poznam dziewczynę, czy jej o tym powiedzieć ?
Nudy...gimbaza ma wakacje....ziew
raz to nie pedał, a za drugim razem się zeruje
Może jesteś bi i sam nie wiesz
Może jesteś bi i sam nie wiesz
Moze jest,a moze z ciekawosci to zrobil. W kazdym badz razie mnie to obrzydza jak sobie pomysle o tym
6 2024-07-24 22:27:08 Ostatnio edytowany przez JuliaUK33 (2024-07-24 22:29:00)
Ja tylko napisze, ze mam.znajomego, ktory nie jest gejem, ale on pracowal z takim gejem i on sie co chwila do niego przystawial a on wyglada jak stara ciotka klotka usta na czerwono wymalowane szminka, nosi legginsy obcisle, maluje oczy eyelinerem kiedys jak jeszcze nie bylam w zwiazku to tamten znajomy ze mna flirtowal to ten gej sie z taka nienawiscia na mnie patrzyl jakbym mu chlopaka odbijala wogole jak on chodzil to caly czas dooopa krecil jak karuzela jeszcze jak stanal przy tym.znajomym to wystawil pomalowane paznokcie i zaczal z nim gadac i sie glupio usmiechac do niego. Tamten w koncu poszedl do szefa i gej wylecial z pracy to uwaga pozwal firme za nietolerancje
. Jak to dobrze, ze w Islamie takie odchyly to rzadkosc i plcie sa dwie, a nie 50 ha ha
Słaba prowokacja, baaardzo słaba
Tomek jest normalny, tylko taki zawsze grzeczny, nie wygląda inaczej od normalnego faceta, nigdy nie przeklina, dobrze się z nim czuję i robi mi się ciepło jak jest blisko, może jestem bi, co do innych facetów tak nie mam, obrzydzają mnie, on jest taki bardzo kobiecy a ja nigdy nie miałem seksu z kobietą, jestem nieśmiały bardzo.
Tomek jest normalny, tylko taki zawsze grzeczny, nie wygląda inaczej od normalnego faceta, nigdy nie przeklina, dobrze się z nim czuję i robi mi się ciepło jak jest blisko, może jestem bi, co do innych facetów tak nie mam, obrzydzają mnie, on jest taki bardzo kobiecy a ja nigdy nie miałem seksu z kobietą, jestem nieśmiały bardzo.
Tomek jest normalny-wlasnie widac:D