zrobiłem to z chłopakiem - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » zrobiłem to z chłopakiem

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: zrobiłem to z chłopakiem

Cześć, niedawno wyprowadziłem się od rodziców do warszawy, wynająłem mieszkanie i znalazłem współlokatora. Nigdy jeszcze nie uprawiałem seksu, tylko fantazjowałem o kobietach. I stało, Tomek był dla mnie od początku bardzo miły, przynosił mi różne upominki, jakieś filmy, robił jedzenie no i chciał ze mną oglądać film, piliśmy wino, on usiadł obok tak że dotykał mnie nogą no i zaproponował masaż, dotykał mnie po sutkach to mi sprawiało przyjemność, potem mnie rozebrał i wszedł we mnie, nie wiem jak ja mogłem nie protestować, byłem pijany ale teraz mnie to brzydzi. Co mam teraz robić ? pierwszy raz przeżyłem z facetem chociaż ja jestem hetero, to kobiety mi się podobają ale zrobił to ze mną, czułem się samotny w warszawie, nie mam tu żadnych znajomych tylko jego, czy można po prostu o tym zapomnieć, czy to zawsze będzie mi w głowie jak kiedyś poznam dziewczynę, czy jej o tym powiedzieć ?

Zobacz podobne tematy :
Odp: zrobiłem to z chłopakiem

Nudy...gimbaza ma wakacje....ziew smile

3

raz to nie pedał, a za drugim razem się zeruje smile

4

Może jesteś bi i sam nie wiesz

5

Miklosza napisał/a:

Może jesteś bi i sam nie wiesz

Moze jest,a moze z ciekawosci to zrobil.  W kazdym badz razie mnie to obrzydza jak sobie pomysle o tym

6 Ostatnio edytowany przez JuliaUK33 (2024-07-24 22:29:00)

Ja tylko napisze, ze mam.znajomego, ktory nie jest gejem, ale on pracowal  z takim gejem i on sie co chwila do niego przystawial a on wyglada jak stara ciotka klotka usta na czerwono wymalowane szminka, nosi legginsy obcisle,  maluje oczy eyelinerem kiedys jak jeszcze nie bylam w zwiazku to tamten znajomy ze mna flirtowal to ten gej sie z taka nienawiscia na mnie patrzyl jakbym mu chlopaka odbijala big_smile wogole jak on chodzil to caly czas dooopa krecil jak karuzela jeszcze jak stanal przy tym.znajomym to wystawil pomalowane paznokcie i zaczal z nim gadac i sie glupio usmiechac do niego.  Tamten w koncu poszedl do szefa i gej wylecial z pracy to uwaga pozwal firme za nietolerancje big_smile. Jak to dobrze, ze w Islamie takie odchyly to rzadkosc i plcie sa dwie, a nie 50 ha ha big_smile

7

Słaba prowokacja, baaardzo słaba cool

8

Tomek jest normalny, tylko taki zawsze grzeczny, nie wygląda inaczej od normalnego faceta, nigdy nie przeklina, dobrze się z nim czuję i robi mi się ciepło jak jest blisko, może jestem bi, co do innych facetów tak nie mam, obrzydzają mnie, on jest taki bardzo kobiecy a ja nigdy nie miałem seksu z kobietą, jestem nieśmiały bardzo.

9

grandino napisał/a:

Tomek jest normalny, tylko taki zawsze grzeczny, nie wygląda inaczej od normalnego faceta, nigdy nie przeklina, dobrze się z nim czuję i robi mi się ciepło jak jest blisko, może jestem bi, co do innych facetów tak nie mam, obrzydzają mnie, on jest taki bardzo kobiecy a ja nigdy nie miałem seksu z kobietą, jestem nieśmiały bardzo.

Tomek jest normalny-wlasnie widac:D

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » zrobiłem to z chłopakiem

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024