Proszę o pomoc. Co robić w tej sprawie? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » Proszę o pomoc. Co robić w tej sprawie?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Proszę o pomoc. Co robić w tej sprawie?

24 lata mam.

W tym roku kończę studia na kierunku biologia w tym roku, tak że obrona magisterki przede mną.

W związku nie byłam i nie jestem aktualnie.

Czasami z tego powodu jest mi ciężko, ale wmawiam sobie, że lepiej być samemu niż z byle kim.

Problem polega na tym, że gdzie bym nie była, to wszędzie dziewczyny.

W szkole średniej dziewczyny, na studiach czy to licencjackich (ochrona środowiska), czy obecnych magisterskich (biologia środowiskowa) też przeważnie dziewczyny.

W akademiku już młodsze roczniki chłopaków.

Bardziej interesuje się kimś z rocznika 92-98 i 00. 99 i 01 odpada.

10-15 lat starszy czy ktoś młodszy odpada.

Uważam się za osobę, która dąży do celu, która wie, czego chce, która jest wrażliwa, czytam książki, budową ciała dążę do schudnięcia.

Typ partnera, który mi odpowiada, to ktoś wrażliwy, poukładany, nie taki, który myślałby tylko o jednym(ważne aby współżył z miłości niż na zasadzie aby zaliczyć), żeby był wyrozumiały, wiedział czego chciał.

Co do wyglądu, mam określony typ niby(Tom Cruise, Jude Law), ale zdaje sobie sprawę, że wygląd nie zawsze idzie w parze z charakterem.

Roczniki 92-98 już raczej są po studiach, to gdzie je poznać?

W rodzinnym mieście nie mam znajomych, ze względu na to, co mi się stało w gimnazjum (wtedy dwóch chłopaków mi dokuczało, tzn. jeden mnie zmuszał, abym z nim chodziła, uroił sobie, że się spotykamy i przy wszystkich mówił, że z nim spałam, ale to nie było prawdą.

Drugi z nich mnie zmuszał co chwila, choć mówiłam tyle razy, że nie interesuję się nim) i w liceum nie odzywałam się do nikogo przez to.

Ale jak na studia 4 lata temu przyjechałam, to w akademiku zaczęłam zagadywać do kogoś.

Ale jeżdżę rowerem po okolicznych wioskach w okresie wakacyjnym, biegam, chodzę na pobliski zalew.

Koleżanki z miasta, gdzie studiuję, mają same dziewczyny wśród znajomych, kuzynów 10-16 lat.

Jedna z koleżanek pytała po rodzinie, znajomych nikt nikogo nie zna o takich kryteriach.

Tak samo jak na weselach czy innych uroczystościach jestem, to ciągle z roczników 92-98 i 00 to jest dziewczyna.

Gdzie mogę poznać kogoś z rocznika 92-98, skoro już one są po studiach?

Bardziej mnie interesuje ten przedział wiekowy partnera.

Czy dzisiaj ludzie się tylko poznają przez internet?

Czy portale randkowe to ciężko o wrażliwych chłopaków?

W wyglądzie odpuściłam aby nie miał łysiny i zarostu(wyjątek drobny koperek).

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Proszę o pomoc. Co robić w tej sprawie?

24.

3 Ostatnio edytowany przez RozrabiakaWmalinowymGaju (2024-06-16 11:56:13)

Golden_eye napisał/a:

Gdzie mogę poznać kogoś

No więc tak-

W środę rano pójdziesz na róg Hałabały i Waligóry, to jest na lewo od lunaparku.
Będziesz mieć na sobie sukienkę bawełnianą i chustkę lnianą, z niesfornie grzywką podrygującą.
Zatrzymasz się na rogu o godz. 99.01

On nadejdzie od wschodu, będzie miał slońce za plecami, co utworzy blask pełen i aureoli kształt nad głową, pięknie współgrający z jego chłopięcą, pełną wdzięku urodą.
Będzie wrażliwy na tyle, że będziesz go panna musiała do siebie przekonać. Do łóżka nie zaciągaj zbyt szybko, nie z nim takie płoche igraszki.
Bądź dobra i czuła, serce okaż a odwdzięczy Ci się tym samym.

Wróć!
On jest z rocznika 99'

Nic z tego nie będzie.
Niestety, nie jestem w stanie Ci pomóc sad

5

Golden_eye napisał/a:

24 lata mam.

W tym roku kończę studia na kierunku biologia w tym roku, tak że obrona magisterki przede mną.

Czasami z tego powodu jest mi ciężko, ale wmawiam sobie, że lepiej być samemu niż z byle kim.

W szkole średniej dziewczyny, na studiach czy to licencjackich (ochrona środowiska), czy obecnych magisterskich (biologia środowiskowa) też przeważnie dziewczyny.

Uważam się za osobę, która dąży do celu, która wie, czego chce, która jest wrażliwa, czytam książki, budową ciała dążę do schudnięcia.

Typ partnera, który mi odpowiada, to ktoś wrażliwy, poukładany, nie taki, który myślałby tylko o jednym(ważne aby współżył z miłości niż na zasadzie aby zaliczyć), żeby był wyrozumiały, wiedział czego chciał.

Co do wyglądu, mam określony typ niby(Tom Cruise, Jude Law), ale zdaje sobie sprawę, że wygląd nie zawsze idzie w parze z charakterem.

W rodzinnym mieście nie mam znajomych, ze względu na to, co mi się stało w gimnazjum (wtedy dwóch chłopaków mi dokuczało, tzn. jeden mnie zmuszał, abym z nim chodziła, uroił sobie, że się spotykamy i przy wszystkich mówił, że z nim spałam, ale to nie było prawdą.

Drugi z nich mnie zmuszał co chwila, choć mówiłam tyle razy, że nie interesuję się nim) i w liceum nie odzywałam się do nikogo przez to.

Ale jak na studia 4 lata temu przyjechałam, to w akademiku zaczęłam zagadywać do kogoś.

Ale jeżdżę rowerem po okolicznych wioskach w okresie wakacyjnym, biegam, chodzę na pobliski zalew.

Koleżanki z miasta, gdzie studiuję, mają same dziewczyny wśród znajomych, kuzynów 10-16 lat.

Jedna z koleżanek pytała po rodzinie, znajomych nikt nikogo nie zna o takich kryteriach.

Tak samo jak na weselach czy innych uroczystościach jestem, to ciągle z roczników 92-98 i 00 to jest dziewczyna.

To kolejny twój temat o tym samym na kolejnym forum. Już się o to kiedyś tutaj pytałaś. Wierzysz w numerologię, że poszukujesz konkretnego rocznika faceta?

6

Noble napisał/a:
Golden_eye napisał/a:

24 lata mam.

To kolejny twój temat o tym samym na kolejnym forum. Już się o to kiedyś tutaj pytałaś. Wierzysz w numerologię, że poszukujesz konkretnego rocznika faceta?

Nie to po prostu troll

7

Zaraz przyjdzie Farmer j będzie cię wyrywał bo jestest młoda i zaburzona więc trochę wg niego łatwa. Więc możesz tutaj poznać kogoś xD

8

Karmaniewraca napisał/a:

Zaraz przyjdzie Farmer j będzie cię wyrywał bo jestest młoda i zaburzona więc trochę wg niego łatwa. Więc możesz tutaj poznać kogoś xD

Ona te same tematy i posty klepie od 4 lat. tongue

9 Ostatnio edytowany przez blueangel (2024-06-16 18:12:39)

Z innej beczki: co chcesz robic jak juz skonczysz studia biologiczne?

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » Proszę o pomoc. Co robić w tej sprawie?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024