Wesele - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Wesele

Hej
Słuchajcie trzymam się z przyjacielem i przyjaciółka (Martyna) z klasy z liceum, oni są ohajtani. Po liceum często Martyna brała w różne miejsca gdzieś ze sobą koleżanki i w ten sposób poznaliśmy Paule. Były poprostu koleżeńskie wyjścia w paczce. Paula była że mną w tamtym okresie na weselu. Potem jak się zaczęły związki właściwie przez 7 lat, to zniknęły mi koleżanki. Juz nie widywaliśmy się też tak często m. In z Paula i reszta, wychodził o to raz w roku. Ostatni raz widziałem ja i gadałem z nią  w listopadzie na chrzcinach. Jestem obecnie sam, ona jest fajna w sierpniu mam wesele u koleżanki i czuje ze to głupie bo ostatnia wiadomość do niej to była jak ja zapraszałem na wesele, a nie mialem z nią kontaktu, ostatni raz na tych chrzcinach ale chciałbym ja na te wesele zaprosić. Nie mam nic do stracenia ale chciałbym was zapytać jakbyście na to zareagowały i jak to napisać żeby było dobrze

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Lady Loka (2024-06-04 18:22:28)

Odp: Wesele

Ojeju, no napisz normalnie i zaproś, nie widzę problemu.

Brałam tak kolegę na wesele i nie wpadlabym na takie rozkminy.

3

Rozumiem, że ona jest wolna, a może nie... Masz pewność.

4

wieka napisał/a:

Nie mam pojęcia

5 Ostatnio edytowany przez wieka (2024-06-04 19:31:52)

andrew2 napisał/a:
wieka napisał/a:

Nie mam pojęcia

To jeśli masz taki zamiar, to dowiedz się od tej drugiej koleżanki czy jest wolna, dopiero myśl o tym zaproszeniu.
Chociaż równie dobrze, możesz do niej napisać, w wiadomości umieścić takie zdanie... jeśli jesteś wolna, to chciałbym zaprosić Cię na wesele do kolegi...

6

Myślę, że powinieneś to rozważyć, jeśli naprawdę tego chcesz.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024