Mąż i kochanek, dwa światy i kompletne rozdarcie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Mąż i kochanek, dwa światy i kompletne rozdarcie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 17 ]

Temat: Mąż i kochanek, dwa światy i kompletne rozdarcie

hejka dziewuchy. Na wstepie mowie wiem co bedziecie mowic, ze sie nie godzi, ze zdrada i w ogole. Ja to wszystko wiem. I wiem ze tak nie powinno byc ale jest i nic na to nie poradze. Mam 32 lata i meza od 6 lat, jedno dziecko. Niby ok bylo, niby fajnie ale on nigdy nie byl wylewny, nigdy nie bylo z nim o czym pogadac, jakas pustka intelektualna (wiem, okrutne). Jednak lubilismy aktywnosc fizyczna, imprezy i tak jakos mi to dlugo nie przeszkadzalo. Poznałam jednak przeciwienstwo mojego meza - fajnego chlopaka, uczuciowego, wylewnego, romantycznego, starajacego sie, ambitnego, oczytanego. Ciagle mamy o czym gadac, choc paplamy non stop. Jest strasznie milo. DLugo opieralam sie spotkaniu z nim bo wiedzialam ze tak nie mozna, ale w koncu sie spotkalismy. Raz, drugi, trzeci, czwarty. Bardzo powoli mnie zdobywał, nie chciał seksu i tak mnie chyba ugotował. W końcu wylądowalismy w lozku i tutaj tez dwa zupelnie światy i....oba uwielbiam.

Miałyście tak kiedyś? z jednej strony facet dobrze zbudowany, z dużym penisem ale taki beznamiętny, mocny i intensywny seks (mąż), a z drugiej slabo zbudowany, maly czlonek a jednak wulkan emocji, z pomysłami, kapitalnymi pieszczotami gdzie całowany jest kazdy cm2. Wniosły seks, moze sama penetracja nie jest imponujaca, ale nadrabia ogromnym zaangazowaniem i finalnie i tak doprowadza mnie do ekstazy.

I w ten oto sposob mam totalny zjazd w glowie bo w sumie moglabym miec ich razem, na zmiane bo kazdy daje w zyciu i lozku zupelnie inne rzeczy a z drugiej wiem ze nie moge i tylko krzywdze innych ; (

w kazdym razie dlugo myslalam ze bez duzego penisa nie da sie miec satysfakcji a jednak zostalam rozwalona na łopatki

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez display (2024-05-12 20:26:03)

Odp: Mąż i kochanek, dwa światy i kompletne rozdarcie

Z kochankiem na razie jesteś na haju.  Poczekaj aż ci przejdzie i wtedy porównaj.  Wiadomo że "stary" mąż teraz przegra z nowym facetem ale w dłuższej perspektywie już tak kolorowo może nie być.

A poza tym paskudne jest to co robisz.  Teraz pomyśl o tym,  że mąż ma takie dylematy dotyczące ciebie i innej kobiety.  Miło?

3

DziwnySwiat napisał/a:

hejka dziewuchy. Na wstepie mowie wiem co bedziecie mowic, ze sie nie godzi, ze zdrada i w ogole. Ja to wszystko wiem. I wiem ze tak nie powinno byc ale jest i nic na to nie poradze. Mam 32 lata i meza od 6 lat, jedno dziecko. Niby ok bylo, niby fajnie ale on nigdy nie byl wylewny, nigdy nie bylo z nim o czym pogadac, jakas pustka intelektualna (wiem, okrutne). Jednak lubilismy aktywnosc fizyczna, imprezy i tak jakos mi to dlugo nie przeszkadzalo. Poznałam jednak przeciwienstwo mojego meza - fajnego chlopaka, uczuciowego, wylewnego, romantycznego, starajacego sie, ambitnego, oczytanego. Ciagle mamy o czym gadac, choc paplamy non stop. Jest strasznie milo. DLugo opieralam sie spotkaniu z nim bo wiedzialam ze tak nie mozna, ale w koncu sie spotkalismy. Raz, drugi, trzeci, czwarty. Bardzo powoli mnie zdobywał, nie chciał seksu i tak mnie chyba ugotował. W końcu wylądowalismy w lozku i tutaj tez dwa zupelnie światy i....oba uwielbiam.

Miałyście tak kiedyś? z jednej strony facet dobrze zbudowany, z dużym penisem ale taki beznamiętny, mocny i intensywny seks (mąż), a z drugiej slabo zbudowany, maly czlonek a jednak wulkan emocji, z pomysłami, kapitalnymi pieszczotami gdzie całowany jest kazdy cm2. Wniosły seks, moze sama penetracja nie jest imponujaca, ale nadrabia ogromnym zaangazowaniem i finalnie i tak doprowadza mnie do ekstazy.

I w ten oto sposob mam totalny zjazd w glowie bo w sumie moglabym miec ich razem, na zmiane bo kazdy daje w zyciu i lozku zupelnie inne rzeczy a z drugiej wiem ze nie moge i tylko krzywdze innych ; (

w kazdym razie dlugo myslalam ze bez duzego penisa nie da sie miec satysfakcji a jednak zostalam rozwalona na łopatki

Dopiero lunch zjadlam, zas mi sie chce rzygac jak to przeczytalam. Ble.
Zaproponuj im trojkat, moze akurat.

4

Klasyczny przykład, że u sąsiada trawa jest bardziej zielona;)

5

A mnie sie wydaje, ze to trolling

Jak juz sprobowalas, to wybierz sama, nie oszukuj ich. Dlaczego pytasz czy tez tak mialysmy? co to ma do rzeczy, wybierz jednego.

Ja na pewno bym nie zdradzila. Fakt, jest ryzyko czy tez bedzie "dobry" w lozku. Jesli sie kogos kocha to sie nie zdradza - to jest niemozliwe.

6

Troll, jakiś stulejarz wink

7

Tyż uważam że troll. To są te dowody naukowe na których niektórzy z naszych forumowiczów opierają swoją dyskusję że "kobiety są złe i zdradzają".

8

Foxterier napisał/a:

Tyż uważam że troll. To są te dowody naukowe na których niektórzy z naszych forumowiczów opierają swoją dyskusję że "kobiety są złe i zdradzają".

No, ale czesciej niz mezczyzni. Ja w szoku bylam kiedy sie o tym dowiedzialam.

9

Foxterier napisał/a:

Dokładnie. Plus przy okazji wtrącony hymn pochwalny dla małych penisów. Autor tego tematu ma małego, więc pisze, że seks z posiadaczem takiego małego peniska to  'wulkan emocji, z pomysłami, kapitalnymi pieszczotami gdzie całowany jest kazdy cm2 (...) i finalnie i tak doprowadza mnie do ekstazy.'

10

Foxterier napisał/a:

No bo zdradzają.
Poza tym zgadzam się z Tobą. Troll.

11

to troll, na pewno na dodatek z malym. widzieliscie gdziekolwiek na jakimkolwiek forum taka wypowiedz kobiety. haha

12

Mariusz 1984 napisał/a:
Foxterier napisał/a:

No bo zdradzają.
Poza tym zgadzam się z Tobą. Troll.

Oczywiście że zdradzają, tak jak mężczyźni.
I mężczyźni i kobiety uprawiają seks.
I - o zgrozo - i mężczyźni i kobiety puszczają bąki.

Ale dla wielu to dalej jest nie do zaakceptownania tongue

13

Anewe napisał/a:
Foxterier napisał/a:

Dokładnie. Plus przy okazji wtrącony hymn pochwalny dla małych penisów. Autor tego tematu ma małego, więc pisze, że seks z posiadaczem takiego małego peniska to  'wulkan emocji, z pomysłami, kapitalnymi pieszczotami gdzie całowany jest kazdy cm2 (...) i finalnie i tak doprowadza mnie do ekstazy.'

Tak, maly penis lepszy niz duzy... Ale bajki faceci lubia sobie opowiadac lol

14

Halina3.1 napisał/a:
Anewe napisał/a:
Foxterier napisał/a:

Eee tam, nie ważny rozmiar, wazna technika !

15

Mariusz 1984 napisał/a:
Halina3.1 napisał/a:
Anewe napisał/a:

Eee tam, nie ważny rozmiar, wazna technika !

Meh, jak duzo ponizej przecietnej, to kijem rzeki nie zawrocisz.

16 Ostatnio edytowany przez 0meqaO24 (2024-05-14 08:35:55)

DziwnySwiat - wróć napisz którego wybrałaś 
tego z dużym penisem, czy tego z małym penisem lol

17

tez jestem ciekawa

Posty [ 17 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Mąż i kochanek, dwa światy i kompletne rozdarcie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024