Mam taki problem z moja matka od jakiegoś czasu spotykam się z facetem i czasami ją oklamuje że gdzieś byłam a nie byłam tam,a dlaczego? Bo ostatnio o wszystko się czepia dlatego to robię a teraz mnie ostrzegła jak jeszcze raz ją oklamie to mi zabierze tel jestem już dorosła czy to normalne zachowanie mojej matki?
Mam taki problem z moja matka od jakiegoś czasu spotykam się z facetem i czasami ją oklamuje że gdzieś byłam a nie byłam tam,a dlaczego? Bo ostatnio o wszystko się czepia dlatego to robię a teraz mnie ostrzegła jak jeszcze raz ją oklamie to mi zabierze tel jestem już dorosła czy to normalne zachowanie mojej matki?
Skoro jesteś dorosła, to się usamodzielnij.
monia35 napisał/a:Mam taki problem z moja matka od jakiegoś czasu spotykam się z facetem i czasami ją oklamuje że gdzieś byłam a nie byłam tam,a dlaczego? Bo ostatnio o wszystko się czepia dlatego to robię a teraz mnie ostrzegła jak jeszcze raz ją oklamie to mi zabierze tel jestem już dorosła czy to normalne zachowanie mojej matki?
Skoro jesteś dorosła, to się usamodzielnij.
Jejku .to chyba jakiś trolling. Dziecko, weź się do nauki albo spróbuj zarobić na telefon.
Myślę, że powinnaś być niezależna i wyjaśnić to mamie.