żyć się nie chcę nawet ryj nie taki jakiś mam szkoda gadać ![]()
żyć się nie chcę nawet ryj nie taki jakiś mam szkoda gadać
Proponuje, zebyś jednak w pierwszej kolejności odciął sobie internet. A potem zgłosil sie z myslami samobójczymi do najbliższego szpitala.
Miklosza napisał/a:żyć się nie chcę nawet ryj nie taki jakiś mam szkoda gadać
Proponuje, zebyś jednak w pierwszej kolejności odciął sobie internet. A potem zgłosil sie z myslami samobójczymi do najbliższego szpitala.
Raz jest dobrze raz gorzej częściej to pierwsze a w szpitalu już byłem
Lady Loka napisał/a:Miklosza napisał/a:żyć się nie chcę nawet ryj nie taki jakiś mam szkoda gadać
To idź jeszcze raz skoro nie pomogli.
5 2024-02-12 13:09:51 Ostatnio edytowany przez 5i5kiN (2024-02-12 13:10:15)
Też mam ryj jaki mam ale z takim się urodziłem i zmieniać nic nie chce
Dużo zarabiaj pieniędzmi nadrabiaj
6 2024-02-12 13:11:43 Ostatnio edytowany przez 5i5kiN (2024-02-12 13:45:06)
Już rozsądniej napad na bank zaplanować, masz szansę, że uda się a najwyżej to żywcem nie dasz się pojmać
Zawsze to jakiś plan
Miklosza napisał/a:Lady Loka napisał/a:Proponuje, zebyś jednak w pierwszej kolejności odciął sobie internet. A potem zgłosil sie z myslami samobójczymi do najbliższego szpitala.
To idź jeszcze raz skoro nie pomogli.
Byłem 4 razy i chodzi się by dopasować leki i pomaga na jakiś okres czasu
Też mam ryj jaki mam ale z takim się urodziłem i zmieniać nic nie chce
Dużo zarabiaj pieniędzmi nadrabiaj
A ja bym chciał coś zmienić ale kasy brak
Wyjedź za granicę.
W Holandii ładne otwarte laski nie to co w polszy...
Wyjedź za granicę.
Nie raczej nie ![]()
Wyjedź za granicę.
W Holandii ładne to chyba tylko imigrantki. Nie mówiąc już o tym, że kobiety z Zachodu zazwyczaj nie są zainteresowane mężczyznami z biedniejszych krajów typu Polska.
Nie porównuj się do innych, ponieważ każdy z nas jest wyjątkowy. Są tu dobre informacje https://expresskaszubski.pl/pl/662_arty … -2023.html . Skup się na swoich mocnych stronach i tym, co sprawia, że jesteś szczęśliwy.
Nie porównuj się do innych, ponieważ każdy z nas jest wyjątkowy. Są tu dobre informacje https://expresskaszubski.pl/pl/662_arty … -2023.html . Skup się na swoich mocnych stronach i tym, co sprawia, że jesteś szczęśliwy.
Wrzucaj dalej, tworze zgłoszenie do uokik ![]()