Ostatnio moja 15-letnia córka na sławnej platformie opublikowała filmik nagrany wspólnie z moim mężem który mniej więcej tak podpisała "wkręcam swojego tatę że biorę udział w konkursie w którym do wygrania jest 10tys zł". Jako że to był żart to ona tam do kamery cały czas mówiła śmiejąc się że jest najgrzeczniejsza córką świata, jak to wstawała o 5 rano, robiła nam śniadania, wzorowo się uczyła, po szkole kosiła trawniki i malowała płoty, że jej matka czyli ja podobno straciła słuch, a jej ojciec po straceniu pracy sprzedawał krak. Jak zatem byście zareagowały na aż taką "kreatywność" waszego dziecka ? Co byście zrobili ?
jej ojciec po straceniu pracy sprzedawał krak
Po ile macie? Jakieś zniżki dla forumowiczów?
Ostatnio moja 15-letnia córka na sławnej platformie opublikowała filmik nagrany wspólnie z moim mężem który mniej więcej tak podpisała "wkręcam swojego tatę że biorę udział w konkursie w którym do wygrania jest 10tys zł". Jako że to był żart to ona tam do kamery cały czas mówiła śmiejąc się że jest najgrzeczniejsza córką świata, jak to wstawała o 5 rano, robiła nam śniadania, wzorowo się uczyła, po szkole kosiła trawniki i malowała płoty, że jej matka czyli ja podobno straciła słuch, a jej ojciec po straceniu pracy sprzedawał krak. Jak zatem byście zareagowały na aż taką "kreatywność" waszego dziecka ? Co byście zrobili ?
Ten twój mąż to jej ojciec? Bo jeśli tak, to odpuść. Córka zrobiła filmik, zarobiła pieniądze a we wszystkim pomogł jej ojciec.
Charlie Chaplin też nakręcił film jak to opiekuje się dzieciakiem, a to wcale prawda nie była.
Straciłaś coś? Bo jeśli nie, to po prostu odpuść. Masz kreatywną córkę i tyle.
marcysia06 napisał/a:Ostatnio moja 15-letnia córka na sławnej platformie opublikowała filmik nagrany wspólnie z moim mężem który mniej więcej tak podpisała "wkręcam swojego tatę że biorę udział w konkursie w którym do wygrania jest 10tys zł". Jako że to był żart to ona tam do kamery cały czas mówiła śmiejąc się że jest najgrzeczniejsza córką świata, jak to wstawała o 5 rano, robiła nam śniadania, wzorowo się uczyła, po szkole kosiła trawniki i malowała płoty, że jej matka czyli ja podobno straciła słuch, a jej ojciec po straceniu pracy sprzedawał krak. Jak zatem byście zareagowały na aż taką "kreatywność" waszego dziecka ? Co byście zrobili ?
Ten twój mąż to jej ojciec? Bo jeśli tak, to odpuść. Córka zrobiła filmik, zarobiła pieniądze a we wszystkim pomogł jej ojciec.
Charlie Chaplin też nakręcił film jak to opiekuje się dzieciakiem, a to wcale prawda nie była.Straciłaś coś? Bo jeśli nie, to po prostu odpuść. Masz kreatywną córkę i tyle.
Ale to był jeden z durniejszych filmików które widziałam.
Salomonka napisał/a:marcysia06 napisał/a:Ostatnio moja 15-letnia córka na sławnej platformie opublikowała filmik nagrany wspólnie z moim mężem który mniej więcej tak podpisała "wkręcam swojego tatę że biorę udział w konkursie w którym do wygrania jest 10tys zł". Jako że to był żart to ona tam do kamery cały czas mówiła śmiejąc się że jest najgrzeczniejsza córką świata, jak to wstawała o 5 rano, robiła nam śniadania, wzorowo się uczyła, po szkole kosiła trawniki i malowała płoty, że jej matka czyli ja podobno straciła słuch, a jej ojciec po straceniu pracy sprzedawał krak. Jak zatem byście zareagowały na aż taką "kreatywność" waszego dziecka ? Co byście zrobili ?
Charlie Chaplin też nakręcił film jak to opiekuje się dzieciakiem, a to wcale prawda nie była.Straciłaś coś? Bo jeśli nie, to po prostu odpuść. Masz kreatywną córkę i tyle.
Oj tam, oj tam.. Nie tylko to przyszło nam przeżyć jako matkom
Spokojnie, dzieci dorastają
marcysia06 napisał/a:Salomonka napisał/a:Ten twój mąż to jej ojciec? Bo jeśli tak, to odpuść. Córka zrobiła filmik, zarobiła pieniądze a we wszystkim pomogł jej ojciec.
Oj tam, oj tam.. Nie tylko to przyszło nam przeżyć jako matkom
Spokojnie, dzieci dorastają
Ale co mają w ogóle na celu te durne filmiki ?
Ale co mają w ogóle na celu te durne filmiki ?
Radziłbym zrobić wspólne spotkanie rodzinne i wyjaśnić swoje wątpliwości z córką i mężem.
8 2024-02-02 11:49:03 Ostatnio edytowany przez blueangel (2024-02-02 11:50:30)
musialabym obejrzec filmik zeby ocenic. moze nieszkodliwy? jesli tak to odpusc. a jesli serio robi z siebie idiote na caly kraj to odetnij od internetu na tydzien. przeciez ma 15, jeszcze sama na niego nie zarobi. dzis mlodych brak neta zaboli najbardziej. dodatkowo w tym czasie nic nie wstawi
ale dopowiedz, ze moze nagwywac zabawne, ale nie debilne. np do twojej wczesniejszej akceptacji?
9 2024-02-02 12:21:05 Ostatnio edytowany przez JuliaUK33 (2024-02-02 12:21:59)
A pozniej bedzie,ze matka cpunka ojciec pieniedzy wiecznie nie ma,a coreczka pokrzywdzona niczym Kopcuszek caly dzien jest ganiana do roboty. Madrzy zrozumia, ze to byl zart jednak trzeba sie liczyc z tym ,ze znajda sie internetowe trolle plujace jadem na rodzicow tej dziewczyny. Dlatego ja bym na ich miejscu rozkazala w trybie natychmiastowym usunac ten film i nie nagrywac zadnych innych glupich filmikow pod grozba zabrania kieszonkowego i wszelkich przyjemnosci
Pilnuj córki.
Bo nie wiadomo czy nie odezwie się do niej jakiś "patron" z zamiarem sponsorowania wykorzystywanego przez patologicznych rodziców dziecka.
11 2024-02-02 18:53:38 Ostatnio edytowany przez Klaryssa (2024-02-02 18:56:46)
To jest trend na tik toku a nie 'kreatywność' córki. Jest mnóstwo takich filmików w wielu językach. Niektóre są naprawdę śmieszne widząc reakcje rodziców na te bzdury opowiadane przez ich dzieci.
To jest trend na tik toku a nie 'kreatywność' córki. Jest mnóstwo takich filmików w wielu językach. Niektóre są naprawdę śmieszne widząc reakcje rodziców na te bzdury opowiadane przez ich dzieci.
One może i są śmieszne, ale nie jak nagrywa to własne dziecko. Poza tym co to ma niby na celu ?
musialabym obejrzec filmik zeby ocenic. moze nieszkodliwy? jesli tak to odpusc. a jesli serio robi z siebie idiote na caly kraj to odetnij od internetu na tydzien. przeciez ma 15, jeszcze sama na niego nie zarobi. dzis mlodych brak neta zaboli najbardziej. dodatkowo w tym czasie nic nie wstawi
ale dopowiedz, ze moze nagwywac zabawne, ale nie debilne. np do twojej wczesniejszej akceptacji?
No tutaj miała teoretycznie akceptację mojego męża.
One może i są śmieszne, ale nie jak nagrywa to własne dziecko. Poza tym co to ma niby na celu ?
Według mnie zarty nie muszą mieć celu. Celem jest tylko posmianie się i zrobienie czegoś fajnego (w odczuciu nastolatka) razem z rodzicem/rodzicami.
Trzepnac w leb i zabrac telefon, a co zrobic chyba ze chcesz by robila z siebie i z was pajacow