Co zrobić gdy moja córka nagrywa durne filmy ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » RELACJE Z PRZYJACIÓŁMI, RELACJE W RODZINIE » Co zrobić gdy moja córka nagrywa durne filmy ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 15 ]

Temat: Co zrobić gdy moja córka nagrywa durne filmy ?

Ostatnio moja 15-letnia córka na sławnej platformie opublikowała filmik nagrany wspólnie z moim mężem który mniej więcej tak podpisała "wkręcam swojego tatę że biorę udział w konkursie w którym do wygrania jest 10tys zł". Jako że to był żart to ona tam do kamery cały czas mówiła śmiejąc się że jest najgrzeczniejsza córką świata, jak to wstawała o 5 rano, robiła nam śniadania, wzorowo się uczyła, po szkole kosiła trawniki i malowała płoty, że jej matka czyli ja podobno straciła słuch, a jej ojciec po straceniu pracy sprzedawał krak. Jak zatem byście zareagowały na aż taką "kreatywność" waszego dziecka ? Co byście zrobili ?

Zobacz podobne tematy :
Odp: Co zrobić gdy moja córka nagrywa durne filmy ?
marcysia06 napisał/a:

jej ojciec po straceniu pracy sprzedawał krak

Po ile macie? Jakieś zniżki dla forumowiczów?

3

marcysia06 napisał/a:

Ostatnio moja 15-letnia córka na sławnej platformie opublikowała filmik nagrany wspólnie z moim mężem który mniej więcej tak podpisała "wkręcam swojego tatę że biorę udział w konkursie w którym do wygrania jest 10tys zł". Jako że to był żart to ona tam do kamery cały czas mówiła śmiejąc się że jest najgrzeczniejsza córką świata, jak to wstawała o 5 rano, robiła nam śniadania, wzorowo się uczyła, po szkole kosiła trawniki i malowała płoty, że jej matka czyli ja podobno straciła słuch, a jej ojciec po straceniu pracy sprzedawał krak. Jak zatem byście zareagowały na aż taką "kreatywność" waszego dziecka ? Co byście zrobili ?

Ten twój mąż to jej ojciec? Bo jeśli tak, to odpuść. Córka zrobiła filmik, zarobiła pieniądze a we wszystkim pomogł jej ojciec.
Charlie Chaplin też nakręcił film jak to opiekuje się dzieciakiem, a to wcale prawda nie była.

Straciłaś coś? Bo jeśli nie, to po prostu odpuść. Masz kreatywną córkę i tyle.

4

Salomonka napisał/a:
marcysia06 napisał/a:

Ten twój mąż to jej ojciec? Bo jeśli tak, to odpuść. Córka zrobiła filmik, zarobiła pieniądze a we wszystkim pomogł jej ojciec.
Charlie Chaplin też nakręcił film jak to opiekuje się dzieciakiem, a to wcale prawda nie była.

Ale to był jeden z durniejszych filmików które widziałam.

5

marcysia06 napisał/a:
Salomonka napisał/a:
marcysia06 napisał/a:

Oj tam, oj tam.. Nie tylko to przyszło nam przeżyć jako matkom smile
Spokojnie, dzieci dorastają smile

6

Salomonka napisał/a:
marcysia06 napisał/a:
Salomonka napisał/a:

Oj tam, oj tam.. Nie tylko to przyszło nam przeżyć jako matkom smile
Spokojnie, dzieci dorastają smile

Ale co mają w ogóle na celu te durne filmiki ?

7

marcysia06 napisał/a:

Ale co mają w ogóle na celu te durne filmiki ?

Radziłbym zrobić wspólne spotkanie rodzinne i wyjaśnić swoje wątpliwości z córką i mężem.

8 Ostatnio edytowany przez blueangel (2024-02-02 11:50:30)

musialabym obejrzec filmik zeby ocenic. moze nieszkodliwy? jesli tak to odpusc. a jesli serio robi z siebie idiote na caly kraj to odetnij od internetu na tydzien. przeciez ma 15, jeszcze sama na niego nie zarobi. dzis mlodych brak neta zaboli najbardziej. dodatkowo w tym czasie nic nie wstawi wink

ale dopowiedz, ze moze nagwywac zabawne, ale nie debilne. np do twojej wczesniejszej akceptacji?

9 Ostatnio edytowany przez JuliaUK33 (2024-02-02 12:21:59)

A pozniej bedzie,ze matka cpunka ojciec pieniedzy wiecznie nie ma,a coreczka pokrzywdzona niczym Kopcuszek caly dzien jest ganiana do roboty. Madrzy zrozumia, ze to byl zart jednak trzeba sie liczyc z tym ,ze znajda sie internetowe trolle plujace jadem na rodzicow tej dziewczyny. Dlatego ja bym na ich miejscu rozkazala w trybie natychmiastowym usunac ten film i nie nagrywac zadnych innych glupich filmikow pod grozba zabrania kieszonkowego i wszelkich przyjemnosci

10

Pilnuj córki.
Bo nie wiadomo czy nie odezwie się do niej jakiś "patron" z zamiarem sponsorowania wykorzystywanego przez patologicznych rodziców dziecka.

11 Ostatnio edytowany przez Klaryssa (2024-02-02 18:56:46)

To jest trend na tik toku a nie 'kreatywność' córki. Jest mnóstwo takich filmików w wielu językach. Niektóre są naprawdę śmieszne widząc reakcje rodziców na te bzdury opowiadane przez ich dzieci.

12

Klaryssa napisał/a:

To jest trend na tik toku a nie 'kreatywność' córki. Jest mnóstwo takich filmików w wielu językach. Niektóre są naprawdę śmieszne widząc reakcje rodziców na te bzdury opowiadane przez ich dzieci.

One może i są śmieszne, ale nie jak nagrywa to własne dziecko. Poza tym co to ma niby na celu ?

13

blueangel napisał/a:

musialabym obejrzec filmik zeby ocenic. moze nieszkodliwy? jesli tak to odpusc. a jesli serio robi z siebie idiote na caly kraj to odetnij od internetu na tydzien. przeciez ma 15, jeszcze sama na niego nie zarobi. dzis mlodych brak neta zaboli najbardziej. dodatkowo w tym czasie nic nie wstawi wink

ale dopowiedz, ze moze nagwywac zabawne, ale nie debilne. np do twojej wczesniejszej akceptacji?

No tutaj miała teoretycznie akceptację mojego męża.

14

marcysia06 napisał/a:

One może i są śmieszne, ale nie jak nagrywa to własne dziecko. Poza tym co to ma niby na celu ?

Według mnie zarty nie muszą mieć celu. Celem jest tylko posmianie się i zrobienie czegoś fajnego (w odczuciu nastolatka) razem z rodzicem/rodzicami.

15

Trzepnac w leb i zabrac telefon, a co zrobic chyba ze chcesz by robila z siebie i z was pajacow

Posty [ 15 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » RELACJE Z PRZYJACIÓŁMI, RELACJE W RODZINIE » Co zrobić gdy moja córka nagrywa durne filmy ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024