sekcja pytań i odpowiedzi - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » sekcja pytań i odpowiedzi

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

Temat: sekcja pytań i odpowiedzi

To miejsce dla użytkowników gdy maja zwykle pytanie i liczą na prosta odpowiedź. Czasem nie opłaca się tworzyć całego tematu.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: sekcja pytań i odpowiedzi
Inkwizytorka napisał/a:

To miejsce dla użytkowników gdy maja zwykle pytanie i liczą na prosta odpowiedź. Czasem nie opłaca się tworzyć całego tematu.

Zwykle pytanie: naprawdę wierzysz ze ten wątek się przyjmie?  wink

3

o to ja bym akurat miala, wiec zadam pierwsze:

jest tak mega zimno xD wiec nie wiem co zalozyc na randke. Moze byc sweter albo biala koszula? Przychodzi mi na szybko czarna koronkowa bluzka jeszcze, ale ja mialam dopiero co zalozona na babskim wyjsciu. biala koszula to niezbyt galowo? w swetrze bylabym pierwszy raz na randce w zyciu xD ogolnie inaczej sie ubieram jak gdzies wychodze i nie wiem czy nie bede sie dziwnie czula. ostatnio dziewczyny tez takie wystojone, plaszczyki, a ja gruba kurtka, wygladalam przy nich jak balwanek smile dziwnie sie czulam, ale plus, ze bylam jedyna ktorej bylo cieplo. Chociaz juz w lokalu mrozu nie ma.

4

przez nastepne pol roku nie bede miala czasu na randki to na nastepna sie ubiore normalnie, bo bedzie cieplo smile

5

blueangel napisał/a:

jest tak mega zimno xD wiec nie wiem co zalozyc na randke. Moze byc sweter albo biala koszula? Przychodzi mi na szybko czarna koronkowa bluzka jeszcze, ale ja mialam dopiero co zalozona na babskim wyjsciu. biala koszula to niezbyt galowo? w swetrze bylabym pierwszy raz na randce w zyciu xD ogolnie inaczej sie ubieram jak gdzies wychodze i nie wiem czy nie bede sie dziwnie czula. ostatnio dziewczyny tez takie wystojone, plaszczyki, a ja gruba kurtka, wygladalam przy nich jak balwanek smile dziwnie sie czulam, ale plus, ze bylam jedyna ktorej bylo cieplo. Chociaz juz w lokalu mrozu nie ma.

zalezy dokad pojdziecie.
Najlepiej ubrac sie tak, by czuc sie swobodnie.

6 Ostatnio edytowany przez blueangel (2024-01-11 15:07:20)

idziemy cos zjesc do restauracji, potem pewnie bedzie chcial gdzies jeszcze (tak mysle, bo juz kiedys sie spotkalismy zreszta tez z pol roku temu xD  i proponowal inne aktywnosci) , ale nie wiem jeszcze czy bede miala duzo czy mniej czasu

7 Ostatnio edytowany przez blueangel (2024-01-11 15:08:43)

Gosiawie napisał/a:
blueangel napisał/a:

zalezy dokad pojdziecie.
Najlepiej ubrac sie tak, by czuc sie swobodnie.

dobrze sie czuje, gdy wiem ze dobrze wygladam, dlatego normalnie sie tsroje, nawet jesli to wyjscie z kolezanka, ale przy tych temperaturach odpada. przynajmniej mi jest teraz strasznie zimno. nie mam wyjscia i zaloze te kurtke jak balwanek xD ale nie mam pojecia co pod spod. nie wiem czy zalozyc sweter i czuc sie nieswojo, ale miec cieplo czy sie ogarnac, ale za to potem odchorowac- tez mi sie srednio widzi. co wy zakladacie, gdy jest tak zimno? a moze jakis pan sie wypowie? wink

do swetru moglabym zalozyc chociaz bizuterie, mam nowe duze perlonaszyjnik i kolczyki. gdybym zalozyla koszule to ewentualnie tylko kolczyki bo mam taka wstazke nie wiem jak to nazwac i chyba bym zwiazala pod szyja w dluzsza kokardke,

tak czy siak ubrana od stop po szyje xD

serio nie mam zadnych pomyslow. kurtka tez srednio pasuje do torebki versace xD

8 Ostatnio edytowany przez Inkwizytorka (2024-01-11 19:26:36)

Chyba nie przyjmie bo wszyscy w temacie Raki. Powinnam w tamtym dziale. Jednak bede zaklada tematy

9

Sa swetry i swetry, ja na pierwszej randce tak bylam ubrana, zolty i wg mnie pasowal do sytuacji, byl listopad i bylo zimno, to byl juz wieczor.
Jesli dojedziesz do miejsca autem to moze nie zmarzniesz.
Kiedys zima chodzilam "wystrojona" w ladnych koszulach czy sukienkach i nie bylo mi zimno - adrenalina i mlodosc, teraz wolalam sweterek smile

Wszystko jednak zalezy od ciebie.

10

blueangel napisał/a:

Zdaje się, że już po randce, co ostatecznie założyłaś? wink Samą randkę zaliczasz do udanych?

11 Ostatnio edytowany przez blueangel (2024-01-14 04:35:27)

wiedzialam, ze bedzie udana smile to nie bylo nasze pierwsze spotkanie. aktualnie nie mam czasu na zwiazki i tak bedzie jeszcze przez pol roku, wiec randki traktuje jak odskocznie od codziennosci. (na nie tez nie mam czasu, wiec zadko na nie chodze). juz na pierwszym spotkaniu byl vibe i moglabym gadac i smiac sie godzinami. ja je koncze. jestem od 10 lat singielka i tylko 2 poznanych facetow mnie krecilo,  w tym ten jeden, z ktorym dodatkowo byl flow.

co prawda mam pewne plany co dalej, ale mozliwe, ze bede musiala przesunac w czasie i w ten sposob bede miala czas na zwiazek. i moze wtedy zacznie mnie wkurzac, ze jak juz po 10 latach poznalam kogos, z kim te flow jest to wyobraz sobie... koles nie nadaje sie na zwiazek. o tym przekonalam sie miedzy naszymi spotkaniami hmm
twierdzi ze byl w 10letnim, ale wtedy sie nie znalismy, moze byc sciema, gdy zaczelismy miec ze soba kontakt poczatkowo tylko pisany (przez ok. poltora roku, mimo ze blisko mieszkamy xD) nie szukal zwiazku, ja tez, wiec mi to pasilo, aczkowliek nie wchodze w przyjaznie+ ani przygody na jedna noc. traktowalam go jak kumpla. az do pierwszego spotkania. wtedy mnie trafilo, choc w ogole si etego nie spodziewalam. jeszcze jadac na spotkanie, nie bralam tego jako ze jade na randke tylko na spotkanie z kumplem xD on chyba troche inaczej to widzial, bo co prawda na spotkaniu byl grzeczny, ale wiadomosci zaraz po juz takie nie byly xD
miedzy naszym pierwszym a drugim spotkaniem zaliczyl dwa zwiazki. blyskawicznie w nie wszedl i blyskawicznie sie skonczyly (ok miesiac kazdy)
spotkalam sie, bo go lubie, wiedzialam, ze milo spedze czas, ze mna mozna pogadac na powazne tematy. jestem osoba odpowiedzialna i lojalna, ale lubie tez poswirowac, posmiac sie, pozartowac. a jak wspomnialam, dla mnie to odskocznia.a ze te spotkania zadkie to nie sa niebezpieczne. takie bylyby dopiero, gdyby byly czestsze (przezt to, ze mnie kreci xD)

obawiam sie, ze jak juz bede chciala zwiazku to bede miala opcje do wyboru:

a) i tak zostac sama
b) wejsc w zwiazek bez chemii, vibe'u, rozumienia sie -pytanie czy ma sens zwiazek z rozsadku?
c) szukac kolejne 10 lat kogos, z kim u mnie zaskoczy

slowem .ujnia z patatajnia smile

jak zyc? hahhahah

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » sekcja pytań i odpowiedzi

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024