Dlaczego psychoterapeutka wzięła na konsultacji mój adres? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » STRES, LĘK, NERWICA, DEPRESJA » Dlaczego psychoterapeutka wzięła na konsultacji mój adres?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

1 Ostatnio edytowany przez Blanxa (2024-01-03 17:20:18)

Temat: Dlaczego psychoterapeutka wzięła na konsultacji mój adres?

Na pierwszej konsultacji psycholog wzięła mój adres zamieszkania nie zameldowania tylko tam gdzie wynajmuje mieszkanie ...
Dlaczego?! Czy to normalna kolej rzeczy ? Nie mówiłam nic że sobie coś chce zrobić ale jest podejrzenie że jestem ofiarą przemocy psychicznej .

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dlaczego psychoterapeutka wzięła na konsultacji mój adres?

A masz silna depresje,co moze prowadzic do prob samobojczych? Jak tak to jest to jej obowiazek chociaz powinna wziasc dwa adresy. Tak w Anglii robia-kazdy lekarz zna adres zamieszkania

3

Jest mi ciężko ale daje radę funkcjonować

4

Blanxa napisał/a:

Jest mi ciężko ale daje radę funkcjonować

Musiala wziasc adres ,oni maja prawny obowiazek zglaszac kazda probe samobojcza albo gdzie jest jej ryzyko... moze zalezy co jej mowilas na terapii? Moze cos ja zaniepokoilo

5

Czego mogę się teraz spodziewać ?

6

Blanxa napisał/a:

Czego mogę się teraz spodziewać ?

Narazie niczego... chyba, ze jej napaplalas cos co ja zaniepokoilo I moze nawet wyslac policje,gdyby uznala, ze istnieje proba samobojcza albo jestes w niebezpieczenstwie... zalezy co jej nagadalas ciekawego

7

Zapytaj na kolejnej wizycie to cię na pewno uspokoi, w końcu to psycholog na pewno wytłumaczy

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » STRES, LĘK, NERWICA, DEPRESJA » Dlaczego psychoterapeutka wzięła na konsultacji mój adres?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024