Zastanawiam się oglądając stare zdjęcia... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zastanawiam się oglądając stare zdjęcia...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Zastanawiam się oglądając stare zdjęcia...

Pożyczyłam kiedyś jeszcze wtedy chłopakowi pendrive, żeby mógł sobie coś tam zgrać na zajęcia. Pech chciał, że były tam zdjęcia. Posegregowane ładnie semestrami. W pewnym momencie zorientowałam się, że z pendrive poleciał cały pierwszy semestr. Nie wiem dlaczego to zrobił, rozumiem że tam był mój były, ale były też zdjęcia ze znajomymi, rodziną, z imprez, niektóre warte pamiątki. Niektóre zdjęcia bardzo stare, a dodane tam. Niektórych też już nigdy więcej nie spotkałam. Odgrzebałam ten sam folder na komputerze i tam też poleciał cały pierwszy semestr. hmm

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zastanawiam się oglądając stare zdjęcia...

Chcesz te zdjęcia odzyskać?

2odiak napisał/a:

Jakąś część powinnam odzyskać ze starych telefonów, muszę dokupić do nich nowe baterie.

4

ZłaAniaGroźnaGrysie napisał/a:
2odiak napisał/a:

Jakąś część powinnam odzyskać ze starych telefonów, muszę dokupić do nich nowe baterie.

Zainstaluj sobie soft na kompie do odzyskiwania danych  skoro tam też był ten folder. Jeżeli dysk nie jest w pełni zajęty i nie doszło do nadpisania danych to te zdjęcia bez problemu odzyskasz. Program nazywa się Recuva i jest free. Jak masz jakieś pytania to śmiało pisz smile

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zastanawiam się oglądając stare zdjęcia...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024