Były przegląda moje relacje na IG - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Były przegląda moje relacje na IG

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Były przegląda moje relacje na IG

Hej,
2 tygodnie temu rozstałam się z chłopakiem, kilka dni temu próbowałam jeszcze z nim rozmawiać, ale powiedział, że on chce zakończyć tematy związane ze mną. Zaakceptowałam to i nie odzywam się do niego. Zauważyłam, że od tego czasu zaczął oglądać moje relacje na IG - nie obserwujemy się, więc nie przeklikuje ich przez przypadek z listy. Nie wiem jak mam to interpretować. Nawet jak jeszcze byliśmy w relacji to czasem coś wyświetlił, ale nie zawsze, co mam o tym myśleć?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Były przegląda moje relacje na IG
Misia__96 napisał/a:

Hej,
2 tygodnie temu rozstałam się z chłopakiem, kilka dni temu próbowałam jeszcze z nim rozmawiać, ale powiedział, że on chce zakończyć tematy związane ze mną. Zaakceptowałam to i nie odzywam się do niego. Zauważyłam, że od tego czasu zaczął oglądać moje relacje na IG - nie obserwujemy się, więc nie przeklikuje ich przez przypadek z listy. Nie wiem jak mam to interpretować. Nawet jak jeszcze byliśmy w relacji to czasem coś wyświetlił, ale nie zawsze, co mam o tym myśleć?

A ty jego "przeklikujesz przez przypadek"?

Nie masz myśleć, tylo facia zablokować gdzie się da, i nigdzie go nie oglądać.

Jesteś tak samo pieprzętnia jak i on. Walnięci jesteście oboje.

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Były przegląda moje relacje na IG

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024