Dlaczego 44 letni facet nie garnie się do pracy zarobkowej?
Niewiem,a ma jakies inne dochody? Czy rodzice go utrzymuja?
Mieszka z rodzicami. Czy ma jakieś dochody stałe raczej nie
Bo jest leniwy i bez ambicji.
Ale trzeba przyznać, że ma niezłą bajerę, skoro dalej ci siedzi w głowie.
Daj sobie z nim.spokoj pewnie maminsynek nie daj Bog miec taka tesciowa
stara sie o jakikolwiek zasiłek ? z up-u(urzedu)),moze rente ?
Napewno jakiś czas na L4
to musi być wyjątkowy leń, skoro jego nieróbstwo nie mieści się w jednym wątku !
Trzeba mieć wyjątkowego pecha, że spotykasz faceta, który powoduje za każdym razem mocniejsze bicie serca , a ma taki ogromny minus jak brak chęci do pracy......
11 2023-10-02 17:08:06 Ostatnio edytowany przez 123qwerty123 (2023-10-02 17:08:36)
Trzeba mieć wyjątkowego pecha, że spotykasz faceta, który powoduje za każdym razem mocniejsze bicie serca , a ma taki ogromny minus jak brak chęci do pracy......
A to chyba nie jeden jego minus. Kolejnym minusem jest to, że chciał abyś wzięła na niego kredyt, a tymczasem pan pojechał sobie na wakacje z inną. Sytuacja trochę przypomina oszusta z tindera - od jednej laski ciągnie hajs by potem z drugą jechać za te pieniądze na wakacje.
Także nie wiem na co czekasz. Weź kredyt dla Misia zasponsoruj mu wakacje z inną panią. Zadbaj o to by był szczęsliwy
Misia1987 napisał/a:Trzeba mieć wyjątkowego pecha, że spotykasz faceta, który powoduje za każdym razem mocniejsze bicie serca , a ma taki ogromny minus jak brak chęci do pracy......
A to chyba nie jeden jego minus. Kolejnym minusem jest to, że chciał abyś wzięła na niego kredyt, a tymczasem pan pojechał sobie na wakacje z inną. Sytuacja trochę przypomina oszusta z tindera - od jednej laski ciągnie hajs by potem z drugą jechać za te pieniądze na wakacje.
Także nie wiem na co czekasz. Weź kredyt dla Misia
zasponsoruj mu wakacje z inną panią. Zadbaj o to by był szczęsliwy
Dokladnie popieram jeszcze tysiac zlotych na wakacje dac i ucalowac jego" kolezanke "... ja pierdziele ona sponsoruje jego kochanke jeszcze na nich kredyt wezmie
no ten wyjazd z inną był dla mnie dużym szokiem. Ja mu nic na ten wyjazd kasy nie dałam. Tłumaczył ten wyjazd z inną kobietą tym ,że mi proponował ale nie chciałam jechać, chciał odpocząć i był to czysto koleżeński wyjazd( jednak czy wyjazd z ładną kobietą i spędzanie z nią wspólnie kilku nocy- raczej nie wierzę, że do niczego nie doszło......)
no ten wyjazd z inną był dla mnie dużym szokiem. Ja mu nic na ten wyjazd kasy nie dałam. Tłumaczył ten wyjazd z inną kobietą tym ,że mi proponował ale nie chciałam jechać, chciał odpocząć i był to czysto koleżeński wyjazd( jednak czy wyjazd z ładną kobietą i spędzanie z nią wspólnie kilku nocy- raczej nie wierzę, że do niczego nie doszło......)
To po co z nim jestes?
Nie jestem z nim. On wierci mi ciągle dziurę w brzuchu żebym z nim była
Nie jestem z nim. On wierci mi ciągle dziurę w brzuchu żebym z nim była
Zabkokuj go
I na wyjazd z kolezanką pieniądze miał? Do pracy isc nie moze bo musi mieć czas na ogarnianie domu ale pieniadze i czas na wyjazd z kolezanką były
A po co?
Narobi się tylko i garba dostanie
Lepiej żeby kobieta się narobiła
Lepiej żeby kobieta się narobiła
A czemu Ty go dalej przeżywasz?
chciał odpocząć i był to czysto koleżeński wyjazd
Po czym odpocząć? Odpoczywa to się zazwyczaj po pracy, a on się do niej z tego co piszesz nie garnie.
Misia1987 napisał/a:chciał odpocząć i był to czysto koleżeński wyjazd
Po czym odpocząć? Odpoczywa to się zazwyczaj po pracy, a on się do niej z tego co piszesz nie garnie.
Moze odpoczywa od braku pracy
Moze odpoczywa od braku pracy
W sumie, to też może być męczące, nie pomyślałem w tym kierunku
Pow mu że myślę nad zakupem mieszkania
38 m a on do mnie chyba nie myślisz żebyśmy mieszkali w 38 metrach
Czy mieszkanie w 38metrach to wstyd