Co myśleć o takim zachowaniu - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Co myśleć o takim zachowaniu

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Co myśleć o takim zachowaniu

Cześć wszystkim.

Potrzebuję waszej oceny zachowania pewnej dziewczyny.

Jakiś czas temu starałem się o względy pewnej dziewczyny, która była po rozwodzie. Byłem z nią trzy razy umówiony na kawę, ale zawsze dzień wcześniej rezygnowała podając jakieś śmieszne wytłumaczenie. Po pewnym czasie przeprosiła za swoje zachowanie powiedziała, że była wtedy w związku i nie miała odwagi powiedzieć mi tego wprost.

Zostaliśmy znajomymi na facebooku, ona zaczęła lajkować wszystko co dodawałem, wysyłaliśmy sobie życzenia na święta, urodziny, czasem dzwoniliśmy do siebie.

Po 3 latach znajomości zauważyłem, że każda próba spotkania się prywatnie jest od razu odrzucana. Okazało się, że wiele razy  przejeżdżała obok mojego miejsca zamieszkania, ale nigdy nie chciała wpaść na kawę.

Ostatnio doszedłem do wniosku, że czas zakończyć tę znajomość. Wywaliłem ją z facebooka, skasowałem numer a ona na drugi dzień wysłała nowe zaproszenie, wysłała wiadomość co u mnie słychać i czemu tak zrobiłem.

O co jej tak naprawdę chodzi?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Co myśleć o takim zachowaniu
DariuszJerzy napisał/a:

Cześć wszystkim.

Potrzebuję waszej oceny zachowania pewnej dziewczyny.

Jakiś czas temu starałem się o względy pewnej dziewczyny, która była po rozwodzie. Byłem z nią trzy razy umówiony na kawę, ale zawsze dzień wcześniej rezygnowała podając jakieś śmieszne wytłumaczenie. Po pewnym czasie przeprosiła za swoje zachowanie powiedziała, że była wtedy w związku i nie miała odwagi powiedzieć mi tego wprost.

Zostaliśmy znajomymi na facebooku, ona zaczęła lajkować wszystko co dodawałem, wysyłaliśmy sobie życzenia na święta, urodziny, czasem dzwoniliśmy do siebie.

Po 3 latach znajomości zauważyłem, że każda próba spotkania się prywatnie jest od razu odrzucana. Okazało się, że wiele razy  przejeżdżała obok mojego miejsca zamieszkania, ale nigdy nie chciała wpaść na kawę.

Ostatnio doszedłem do wniosku, że czas zakończyć tę znajomość. Wywaliłem ją z facebooka, skasowałem numer a ona na drugi dzień wysłała nowe zaproszenie, wysłała wiadomość co u mnie słychać i czemu tak zrobiłem.

Gdyby jakis facet sie ze mna umowil na pierwsze spotkanie, a nie przelazl albo inaczej przylazl by spozniony 15 minut to by mnie mogl pocalowac nawet nie napisze gdzie i by w trybie natychmiastowym albo jeszcze szybciej polecial do osob zablokowanych

3

DariuszJerzy napisał/a:

Zanim ewentualnie rozwinę jakąś głębszą myśl, to tak z ciekawości zapytam - a o co twoim zdaniem tak naprawdę może jej chodzić?

4 Ostatnio edytowany przez JuliaUK33 (2023-10-02 18:29:20)

klipozor napisał/a:
DariuszJerzy napisał/a:

Zanim ewentualnie rozwinę jakąś głębszą myśl, to tak z ciekawości zapytam - a o co twoim zdaniem tak naprawdę może jej chodzić?

To przeciez on nie wie o co jej chodzi,bo sie pyta o co jej chodzi, a ty sie go pytasz o co jej chodzi... wy sie dogadacie jak slepy z gluchym

5

Obawiam się, że o nic dobrego.

Skoro nie chce spotkać się realnie, bo takie próby były, a chce utrzymać kontak to może być jej sposób na dowartościowanie się. Może czerpie z tego jakąś chorą radość.

6

DariuszJerzy napisał/a:

Skoro nie chce spotkać się realnie, bo takie próby były, a chce utrzymać kontak to może być jej sposób na dowartościowanie się. Może czerpie z tego jakąś chorą radość.

No,a ty tak 3 lata sobie na to pozwalasz, u mnie by takie cos trwalo max 1 dzien

7

DariuszJerzy napisał/a:

No i w tym właśnie momencie możemy uznać temat za wyczerpany. Czy może coś jeszcze cię niepokoi albo chciałbyś się dowiedzieć?

8

Poza tym wszystko super. Dziękuję

9

No to git.
Pani robi exit, a ty szukasz next i zapominasz o temacie.
Proste jak sikanie.

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Co myśleć o takim zachowaniu

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024