A tak mało kobiet na meskich forach
Jaki powód jest że mężczyźni tak często bywają na kobiecych forach ?
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Dlaczego tak dużo mężczyzn bywa na kobiecym forum ?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Też jestem ciekawa, może wypowiesz się jako pierwszy?
W moim poprzednim związku miałem problemy. Zależało mi na obiektywnej opinii (innej perspektywie) ludzi, którzy nie znają mnie, ani mojej byłej.
Biorąc pod uwagę jakość wypowiedzi wielu facetów tutaj, to nie ma się co dziwić Poczytaj sobie np. Rumuńskiego, Tadzia i innych podobnych.
Sam sobie zadales to pytanie? Bo my kobiety dajemy najlepsze rady
Miklosza napisał/a:A tak mało kobiet na meskich forach
Biorąc pod uwagę jakość wypowiedzi wielu facetów tutaj, to nie ma się co dziwić
Poczytaj sobie np. Rumuńskiego, Tadzia i innych podobnych.
A wejdź na te linkowane tu nie jeden raz 'męskie' fora. Festiwal spierdolenia, gdzie jednym z głównych wątków jest polecanie sobie dziwek.
Misinx napisał/a:Miklosza napisał/a:A tak mało kobiet na meskich forach
Biorąc pod uwagę jakość wypowiedzi wielu facetów tutaj, to nie ma się co dziwić
A wejdź na te linkowane tu nie jeden raz 'męskie' fora. Festiwal spierdolenia, gdzie jednym z głównych wątków jest polecanie sobie dziwek.
A po co mam tam wchodzić ? Wystarczy mi, że przeczytam dzieła naszych forumowych "wieszczów".
Co za skromność Ty jesteś prawdziwym fachowcem np. w temacie rozwoju zawodowego.
Jack Sparrow napisał/a:Misinx napisał/a:Biorąc pod uwagę jakość wypowiedzi wielu facetów tutaj, to nie ma się co dziwić
A po co mam tam wchodzić ? Wystarczy mi, że przeczytam dzieła naszych forumowych "wieszczów".
JuliaUK33 napisał/a:Miklosza napisał/a:A tak mało kobiet na meskich forach
Co za skromność
Ty jesteś prawdziwym fachowcem np. w temacie rozwoju zawodowego.
A czy tylko w tematach zawodowych faceci zadaje tutaj pytania? Napewno nie
Moim zdaniem dla większości jest to szukanie jakiejkolwiek relacji + wypłaczenie się jak to mi jest źle bo mnie nie widzicie.
Też jestem ciekawa, może wypowiesz się jako pierwszy?
Hurra! Dobrze zagrałaś
To Ty jako pierwszy powinieneś odpowiedzieć na to pytanie . Osobiście widzę dwa powody. Przyjazny i wrogi. Dla jednych mężczyzn jest to coś w rodzaju miłej towarzyskiej integracji z kobietami dla innych możliwość konfrontacji z kobietami.
To Ty jako pierwszy powinieneś odpowiedzieć na to pytanie
. Osobiście widzę dwa powody. Przyjazny i wrogi. Dla jednych mężczyzn jest to coś w rodzaju miłej towarzyskiej integracji z kobietami dla innych możliwość konfrontacji z kobietami.
Bo moze jak sie pytaja facetow to dostaja glupie odpowiedzi, to przychodza do kobiet sie pytac
Panna de Jones napisał/a:Miklosza napisał/a:A tak mało kobiet na meskich forach
To Ty jako pierwszy powinieneś odpowiedzieć na to pytanie
. Osobiście widzę dwa powody. Przyjazny i wrogi. Dla jednych mężczyzn jest to coś w rodzaju miłej towarzyskiej integracji z kobietami dla innych możliwość konfrontacji z kobietami.
Bo moze jak sie pytaja facetow to dostaja glupie odpowiedzi, to przychodza do kobiet sie pytac
Juleczko, ulać sobie frustracji na męskim forum, to nie to samo, co ulać sobie frustracji niejako bezpośrednio w kierunku winowajcy za spie*lone życie .
Moze meskich forum(ow) nie ma, nie orientowalam sie, a moze, jesli sa, to mezczyzni wypisuja tylko erotyczne tematy
Moze meskich forum(ow) nie ma, nie orientowalam sie, a moze, jesli sa, to mezczyzni wypisuja tylko erotyczne tematy
Sa meskie fora napewno
Ja to w sumie nie wiem dlaczego Jestem na kobiecym forum może się trochę wyżalić może sprawdzić czy są tacy jak ja
może sprawdzić czy są tacy jak ja
Na kobiecym forum?
Miklosza napisał/a:może sprawdzić czy są tacy jak ja
Na kobiecym forum?
No
JuliaUK33 napisał/a:Sam sobie zadales to pytanie? Bo my kobiety dajemy najlepsze rady
Co za skromność
Ty jesteś prawdziwym fachowcem np. w temacie rozwoju zawodowego.
Prawda? I niestety nie tylko, bo chyba jeszcze nie znalazłam wypowiedzi, po której stwierdziłabym "o, choć raz mądrze gada". Zwykle tylko usiłuje być bardzo mądra, a plecie same głupoty. Taka prawda niestety. Niemniej grunt to samoświadomość i samokrytycyzm .
No ty szczególnie xd
A niestety większość kobiet nie ma pojęcia o realiach, w których żyje współczesny przeciętny mężczyzna, stąd też nie rozumie jego problemów i bagatelizuje je (a jeśli nie, to i tak nie jest w stanie pomóc, bo nie ma możliwości wczuć się w jego rolę).
No ty szczególnie xd
A niestety większość kobiet nie ma pojęcia o realiach, w których żyje współczesny przeciętny mężczyzna, stąd też nie rozumie jego problemów i bagatelizuje je (a jeśli nie, to i tak nie jest w stanie pomóc, bo nie ma możliwości wczuć się w jego rolę).
Ja mam pojecie i to lepsze niz ci sie wydaje
Lady Loka napisał/a:Miklosza napisał/a:może sprawdzić czy są tacy jak ja
Na kobiecym forum?
No
Nie ma co, super miejsce na wylewanie żali jak to nikt Was nie kocha.
Co Was motywuje do tego, zeby wylewać żale akurat do kobiet?
Miklosza napisał/a:Lady Loka napisał/a:Na kobiecym forum?
No
Czy ja wiem może dla tego że bez was nie możemy żyć
Może wstyd się facetowi że nie dajemy rady
Lady Loka napisał/a:Miklosza napisał/a:No
Niektórzy lubią samobiczowanie się .
Miklosza napisał/a:Lady Loka napisał/a:Nie ma co, super miejsce na wylewanie żali jak to nikt Was nie kocha.
Niektórzy lubią samobiczowanie się
.
A to ci przeszkadza
Jaki powód jest że mężczyźni tak często bywają na kobiecych forach?
Ja znalazłem to forum całkowitym przypadkiem i stworzyłem konto bo chciałem mieć jakiekolwiek relacje z kobietami, chciałem rozmawiać z kobietami, zapytać o różne rzeczy z ich punktu widzenia. Nie ukrywam, że na początku też miałem taką małą nadzieję, że uda mi się tu poznać jakąś użytkowniczkę, z którą poznam się lepiej i może jakaś głębsza relacja by z tego wyniknęła ale dość szybko porzuciłem tą nadzieję.
.
Ja chciałem poznać kobiecy punkt myślenia, poczytać o problemach innych i jak sobie z nimi radzą. Czasami coś napiszę od siebie innym.
To po co tu jeszcze siedzisz?
rakastankielia napisał/a:A niestety większość kobiet nie ma pojęcia o realiach, w których żyje współczesny przeciętny mężczyzna, stąd też nie rozumie jego problemów i bagatelizuje je (a jeśli nie, to i tak nie jest w stanie pomóc, bo nie ma możliwości wczuć się w jego rolę).
Dokladnie narzeka na kobiety, ze nie mamy o niczym pojecia, ale z kazdym problemem tutaj przylatuje... to moze niech sobie idzie sie facetow zapytac, bo oni to akurat powinni doskonale znac jego zyciowe bolesci
Dlatego tak mało facetów z nich korzysta, takie to dobre rady.:D
Ci co nie korzystają z rad przychodzą tylko po poklask. By się dowartościować jak ty.
Herbatazlimonkąbezcukru napisał/a:JuliaUK33 napisał/a:Sam sobie zadales to pytanie? Bo my kobiety dajemy najlepsze rady
Dlatego tak mało facetów z nich korzysta, takie to dobre rady.:D
Ci co nie korzystają z rad przychodzą tylko po poklask. By się dowartościować jak ty.
Dokladnie oni tak robia przychodza po oklaski
Przychodzą, bo tutaj ktokolwiek z nimi rozmawia, tutaj mogą przedstawiać swoje treści w sposób łatwy, szybki i skuteczny. Wystarczy napisać i poczekać na odzew. Generuje to mnie realnego wysiłku niż uzyskania zainteresowania sobą w realnym życiu, w którym taka postawa jaką prezentują szybko zostałaby odrzucona. Odrzucona dlatego że prezentują postawę bierno - agresywną.
Przychodzą, bo tutaj ktokolwiek z nimi rozmawia, tutaj mogą przedstawiać swoje treści w sposób łatwy, szybki i skuteczny. Wystarczy napisać i poczekać na odzew. Generuje to mnie realnego wysiłku niż uzyskania zainteresowania sobą w realnym życiu, w którym taka postawa jaką prezentują szybko zostałaby odrzucona. Odrzucona dlatego że prezentują postawę bierno - agresywną.
A nie pomyślałaś, że dla niektórych takie forum to dosłownie jedyna możliwość porozmawiania z kobietami? Są ludzie mieszkający na wsi, pracujący z samymi facetami, nie mający dosłownie żadnego kontaktu z płcią przeciwną nie licząc najbliższej rodziny, Pani z żabki lub z urzędu. Na przykład ja tak mam i cieszę się, że mogę popisać tu na forum z tobą i paroma innymi kobietami nawet jeśli raczej nigdy nasza znajomość nie wyjdzie poza forum.
Panna de Jones napisał/a:Przychodzą, bo tutaj ktokolwiek z nimi rozmawia, tutaj mogą przedstawiać swoje treści w sposób łatwy, szybki i skuteczny. Wystarczy napisać i poczekać na odzew. Generuje to mnie realnego wysiłku niż uzyskania zainteresowania sobą w realnym życiu, w którym taka postawa jaką prezentują szybko zostałaby odrzucona. Odrzucona dlatego że prezentują postawę bierno - agresywną.
A nie pomyślałaś, że dla niektórych takie forum to dosłownie jedyna możliwość porozmawiania z kobietami? Są ludzie mieszkający na wsi, pracujący z samymi facetami, nie mający dosłownie żadnego kontaktu z płcią przeciwną nie licząc najbliższej rodziny, Pani z żabki lub z urzędu. Na przykład ja tak mam i cieszę się, że mogę popisać tu na forum z tobą i paroma innymi kobietami nawet jeśli raczej nigdy nasza znajomość nie wyjdzie poza forum.
Nie rozmawiają. Wykłócają się. Wylewają żal. Rozładowują złość.
Panna de Jones napisał/a:Przychodzą, bo tutaj ktokolwiek z nimi rozmawia, tutaj mogą przedstawiać swoje treści w sposób łatwy, szybki i skuteczny. Wystarczy napisać i poczekać na odzew. Generuje to mnie realnego wysiłku niż uzyskania zainteresowania sobą w realnym życiu, w którym taka postawa jaką prezentują szybko zostałaby odrzucona. Odrzucona dlatego że prezentują postawę bierno - agresywną.
Shinigami, sorry że to powiem, ale dla was wszystkich, Ciebie, Jakiegoś człowieka, Raka, Chupskiego, jeżeli naprawdę chcecie coś zmienić w swoim życiu to priorytetem powinno być przenoszenie i tworzenie wszelkiego rodzaju relacji z neta do rzeczywistości. Klepiąc tu poematy na 20 stron niewiele zmieni się w waszym życiu. Sporo z was ma podobne problemy, rzadko bo rzadko ale trafiają się tu dziewczyny cierpiące na samotność - można stworzyć okazję.
Shinigami, sorry że to powiem, ale dla was wszystkich, Ciebie, Jakiegoś człowieka, Raka, Chupskiego, jeżeli naprawdę chcecie coś zmienić w swoim życiu to priorytetem powinno być przenoszenie i tworzenie wszelkiego rodzaju relacji z neta do rzeczywistości. Klepiąc tu poematy na 20 stron niewiele zmieni się w waszym życiu. Sporo z was ma podobne problemy, rzadko bo rzadko ale trafiają się tu dziewczyny cierpiące na samotność - można stworzyć okazję.
Ciekawe rzeczy piszesz, taki właśnie był pierwotny cel mojego pojawienia sią na forum nawet mimo iż znalazłem je przypadkowo. Szybko jednak się przekonałem, że na to nie ma szans. Nie siedzę na forum codziennie, od czasu do czasu śledzę po kilka tematów i nie przypominam sobie by była tu jakaś użytkowniczka "ciepiąca na samotność" i wykazująca przy tym choć szczątkową chęć bliższego poznania się z kimś z forum. Ty kojarzysz taką użytkowniczkę?
Amen.
Niemniej i tutaj już są na straconej pozycji, bo dawno stracili akceptację użytkowników, od których mogliby wiele wynieść, gdyby tylko chcieli. Niestety poziom frustracji i pasywnej agresji urósł do takich rozmiarów, że nie wzbudzają ani sympatii, ani zrozumienia, ani (coraz bardziej) szacunku. To już nie jest dyskusja, ale coś na kształt gry, w której jedna ze stron udaje, że daje się prowokować, a tak naprawdę dobrze się bawi, zaś druga wydaje się nie ogarniać, że nawet kiedy usiłuje tę pierwszą obrażać, to na nikim nie robi to najmniejszego wrażenia. Mało tego, im więcej frustracji i bluzgów, tym stają się coraz bardziej żałośni i tak oto gra incele kontra reszta trwa w najlepsze .
Ja nie obrażam tu nikogo ani kobiet ani panów jestem tu po to by mieć kontakt z ludźmi przede wszystkim kobietami ale też prawikami lubię wiedzieć że są ludzie z podobnymi problemami co ja
Tak dostaje czasem porady od kobiet co robić by poznać kogoś chociaż by przez neta aplikacji randkowych ok wejdę na do takiej aplikacji zobaczę jaka jest
Ale raczej wolał bym poznać kogoś na żywo nie przez neta
Doradzono mi też że mogę tutaj na forum kogoś poznać ale nie wiem jak to miało by wyglądać nie wiem zobaczę kto wie
Priscilla napisał/a:rakastankielia napisał/a:A niestety większość kobiet nie ma pojęcia o realiach, w których żyje współczesny przeciętny mężczyzna, stąd też nie rozumie jego problemów i bagatelizuje je (a jeśli nie, to i tak nie jest w stanie pomóc, bo nie ma możliwości wczuć się w jego rolę).
Dokladnie narzeka na kobiety, ze nie mamy o niczym pojecia, ale z kazdym problemem tutaj przylatuje... to moze niech sobie idzie sie facetow zapytac, bo oni to akurat powinni doskonale znac jego zyciowe bolesci
Rzecz w tym, że faceci z podobnymi problemami nie znają rozwiązania tych problemów (o ile ono w ogóle istnieje), więc mogą co najwyżej okazać zrozumienie, ale też nakręcać, że to wszystko przez te hipergamiczne kobiety. A faceci, którzy mają powodzenie, też nas nie rozumieją, więc nie są w stanie pomóc.
Ja nie obrażam tu nikogo ani kobiet ani panów jestem tu po to by mieć kontakt z ludźmi przede wszystkim kobietami ale też prawikami lubię wiedzieć że są ludzie z podobnymi problemami co ja
Wiem, że Ty nie obrażasz, ale są tacy, którzy to robią. Nawet jeśli nie zawsze wprost, a w zawoalowany sposób, to efekt i tak jest ten sam.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Dlaczego tak dużo mężczyzn bywa na kobiecym forum ?
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024