Toksyk i zabawa uczuciami - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Toksyk i zabawa uczuciami

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

1

Temat: Toksyk i zabawa uczuciami

Byłem z dziewczyną rok, rozstaliśmy się że wina była po obu stronach, (jej się wydawało że to z mojej winy) ona się spakowała a ja powiedziałem cześć i się nie odzywałem. Myślała że ja zatrzymam. Pisaliśmy jeszcze trochę dni, aż przestałem się odzywać całkowicie, obserwowała mój profil na insta codziennie.
Gdy byłem w szpitalu, (pół roku po zerwaniu) zaczęła pytać co się dzieje, pytała też moich znajomych. Gdy zaczęliśmy pisać wszystko było super, jest sama, że miała najlepszy seks ze mną itp, poruszaliśmy tematy rodziny, widać zadawala pytania jakby mnie testowała, odbierała telefony ale z czasem gdy robiło się poważnie, zauważyłem że zaczęła się denerwować i przeklinać a wszystko co robię jest źle lub się nie podoba. Nie chciała się spotkać i to mnie dziwiło. Do czego ja dążyłem. Okazało się że ma kogoś (ustawiając świeży związek na fb) a data to data mojego przyjazdu do niej cóż za przypadek, pytanie po co to wszystko?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Toksyk i zabawa uczuciami

Chodzi o to, żeby się kręciło, a ona była w centrum uwagi.
Tobie brakuje konsekwencji.
Wg mnie oboje jesteście niedojrzali. Podejrzewam, że jesteście młodzi i tak już musi być. Trzeba pewne etapy w życiu przejść.

3

Dla napompowania swojego ego, żeby mogła pochwalić się swoim koleżankom, że były facet tylko czeka na gwizdnięcie.
Motywy mogła mieć zupełnie niskie.
Jest po prostu fałszywym człowiekiem i tyle.
Zwodziła Ciebie, a w tym samym czasie miała już innego.
Ten drugi na pewno nie wiedział o tym, co ona robi za jego plecami.
Nagle ujawniła w mediach, że kogoś ma.

Może myśli, ze teraz to dopiero zaczniesz o nią zabiegać? W końcu straciłeś takie cudo.

Będą jaja, gdy ten drugi dowie się, co działo się za jego plecami. No chyba że jest to facet głupi i niedoświadczony, to oczywiście pęknie z zazdrości i będzie zabiegał o nią jeszcze bardziej.

4

Dziękuję za odpowiedzi, czyli byłem ofiarą toksycznej dziewczyny, jeśli poznała kogoś innego to on będzie ofiarą a ja już będę miał spokój ?

5 Ostatnio edytowany przez paslawek (2023-07-12 13:08:40)

Newera napisał/a:

Dziękuję za odpowiedzi, czyli byłem ofiarą toksycznej dziewczyny, jeśli poznała kogoś innego to on będzie ofiarą a ja już będę miał spokój ?

Bardzo prawdopodobne że jak ona kogoś pozna to przestanie Tobie zawracać głowę.
A jeżeli Ciebie przestały już bawić te wasze podchody i gierki to sam sobie daj spokój i odetnij się - zero kontaktu najlepiej.
Myślę że całkiem nieźle potrafisz zidentyfikować to co ta dziewczyna miała na celu,posty innych to potwierdziły tylko
Zajmij się sobą po prostu a te Twoje rozkminy odejdą po jakimś czasie od Ciebie zrób sobie wolne miejsce w głowie.

6 Ostatnio edytowany przez noben (2023-07-13 09:11:13)

Newera napisał/a:

Nie byłeś żadną ofiarą, tylko frajerem. Nazywaj rzeczy po imieniu.

Jeśli pchasz łapy między drzwi albo dajesz się wciągać w pułapki na poziomie wczesnej podstawówki, to nie miej pretensji do nikogo poza sobą samym.

Na przyszłość myśl trochę zanim coś zrobisz. Nie zaszkodzi też zrozumieć, że prywatne kontakty z ludźmi rozgrywa się w realu a nie w sieci.

7

noben napisał/a:
Newera napisał/a:

Nie byłeś żadną ofiarą, tylko frajerem. Nazywaj rzeczy po imieniu.

Jeśli pchasz łapy między drzwi albo dajesz się wciągać w pułapki na poziomie wczesnej podstawówki, to nie miej pretensji do nikogo poza sobą samym.

Na przyszłość myśl trochę zanim coś zrobisz. Nie zaszkodzi też zrozumieć, że prywatne kontakty z ludźmi rozgrywa się w realu a nie w sieci.

Przeciez nie od razu wiedzial jakie ona miala zamiary (jesli w ogole jakies miala..)
Na to wyglada, ze byles ofiara. Czy ci da spokoj? tego nie wiadomo. Ja mysle, ze jesli chce ci sie dawac we znaki, to spokoju ci nie da. Ty urwij kontakt. Taka moja rada.

8 Ostatnio edytowany przez Newera (2023-07-16 19:02:40)

Grzeczniej nie jestem twoim "kolegą" a frajera nazwij kogoś innego.

Byłem u psychologa to po prostu hoovering, tak kontakt dawno urwany

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Toksyk i zabawa uczuciami

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024