Jestem ciekawa Waszych opinii.
Nie, jest mnóstwo starych panien przecież
Ale czy to koniecznie idiotki? Nie sądzę.
Ale czy to koniecznie idiotki? Nie sądzę.
A Ty za jaką się uważasz? Szukasz i nie możesz znaleźć?
Jak bedzie chciała popuścic pieroga - owszem.
Chyba nie. Znam super zaradne dziewczyny, atrakcyjne i są same. Więc myślę, ze idiotki mają większe szanse na niebycie samej.
7 2023-07-06 22:39:20 Ostatnio edytowany przez blueangel (2023-07-06 22:39:35)
Chyba nie. Znam super zaradne dziewczyny, atrakcyjne i są same. Więc myślę, ze idiotki mają większe szanse na niebycie samej.
uwazam podobnie, bo madra nie pojdzie za byle kim.
Taka Ja 7 napisał/a:Ale czy to koniecznie idiotki? Nie sądzę.
Ja się za idiotkę nie uważam ani nikogo nie szukam.
Każda to może nie, ale większość tak. Jest zadziwiająco dużo facetów, którzy lubią głupiutkie dziewczyny.
Noble napisał/a:Taka Ja 7 napisał/a:Ale czy to koniecznie idiotki? Nie sądzę.
Ja się za idiotkę nie uważam ani nikogo nie szukam.
Napisz szukasz zaraz stado baranów zgłosi.
Znajdzie, pod warunkiem że jest ładna.
Wydaje mi się, że niekoniecznie uroda ma największe znaczenie. W czasach tych wszystkich portali randkowych, wystarczy chwilę poszukać i chyba każda znajdzie chętnego.
Pytanie, czy ta "każda" też będzie jego amatorem ;p
Nie każda ale wiele. W dzisiejszych czasach znaczna część mężczyzn jest mało selektywnych. Kobiety pod tym względem są o wiele bardziej. Znaczącą kwestią jest to czy ta kobieta ma być do związku czy do łóżka. Jak tylko do łóżka do bardzo dużą facetów co smutne jest w stanie bardzo odnizyc standardy.
Nie każda ale wiele. W dzisiejszych czasach znaczna część mężczyzn jest mało selektywnych. Kobiety pod tym względem są o wiele bardziej. Znaczącą kwestią jest to czy ta kobieta ma być do związku czy do łóżka. Jak tylko do łóżka do bardzo dużą facetów co smutne jest w stanie bardzo odnizyc standardy.
Podbijam temat.
Podbijam temat.
Jestem ciekawa twoich opinii...
16 2023-08-03 15:30:23 Ostatnio edytowany przez SmutnaDziewczyna007 (2023-08-03 15:30:45)
Jestem ciekawa Waszych opinii.
TAK. Jeśli zdalas mature to zapomnij o udanym życiu towarzyskim. Każdy facet jest najszczesliwszy gdy jego żona nie umie parkowac auta, myli prawą z lewą i jest przekonana że sieć 5G powoduje covid. Odkąd na Tinderze dodałam to jedno, małe kluczowe zdanie: "IQ 80, dysleksja" mam 50 matchy dziennie
Tylko szlachetne, mądre i błyskotliwe kobiety mogą poszczycić się samotnością i statusem singla do 40. To zbyt wyboista i trudna sciezka dla idiotek.
To jak uważacie: znajdzie czy nie znajdzie?
18 2024-04-02 22:48:14 Ostatnio edytowany przez wieka (2024-04-02 22:49:26)
.
???
Jak jest ładna to znajdzie bez problemu nawet jak jest idiotka. Jak jest brzydka i głupia ale ma inne zalety np jest potulna, to trochę gorzej ale też znajdzie. A jak jest brzydka, głupia i wredna to też może znaleźć ale nie będzie miała w czym przebierać i będzie musiała brać co się nawinie. Np różnej maści dziwaków.