Nie wiem co robić - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

Temat: Nie wiem co robić

Proszę o wypowiedź może to dziecinne ale nie wiem sama co myśleć.Nie wiem jak wy kobietki ale ja jestem z partnerem prawie 3lata i od kilku miesięcy zauważyłam jak się ogląda za innymi nie wazne czy jestem obok czy nie przygląda się na ich pupy nogi cycki ja z tego powodu osobiście mogę powiedzieć że jest mi przykro co mam zrobić odpuścić ten związek czy się jakoś odegrać?Post napisany haotycznie w drodze do pracy za błędy przepraszam

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Nie wiem co robić

Znudził się? Porozmawiaj z nim.

3

Rozmwaiałam i powiedział że już mu nie zależy.

Tamiraa napisał/a:

4

Katerinaam napisał/a:

Tamiraa napisał/a:

Wiem, że to musi być dla ciebie szokiem, ale tu masz odpowiedź.

5

Katerinaam napisał/a:

Jedyną słuszną Twoją reakcją na taki tekst jest zerwanie kontaktu.

6

No nie jest tak prosto jak tu mówicie. Skoro ktoś ogląda się za wieloma innymi, to nie ma jednej upatrzonej. Zapewne robi to, żeby cię wkurzyć. Nie podajesz żadnych faktów i nie wiemy, co się u was podziało. Ale tu nie jest tak, jakby się mogło zdawać na pierwszy rzut oka. smile

7

Z mojej strony jest wszystko lodzik seksik ja o siebie dbam bardzo co siedzieje to,że on dużej nie był w związku niż 2lata za każdym razem mi mówił że mu się znudziĺy i ja też my się znudziłam.Że każdy facet tak ma.Może to we mnie jest problem?

Legat napisał/a:

No nie jest tak prosto jak tu mówicie. Skoro ktoś ogląda się za wieloma innymi, to nie ma jednej upatrzonej. Zapewne robi to, żeby cię wkurzyć. Nie podajesz żadnych faktów i nie wiemy, co się u was podziało. Ale tu nie jest tak, jakby się mogło zdawać na pierwszy rzut oka. smile

8

Tak myślisz chyba tak muszę zrobić od dłuższego czasu jest zero seksu mimo mojego zaangażowania nawet kupiłam czerwoną bielizne założyłam a on nic woli iść i sam sobie zrobić dobrze.
Dałam z siebie wszystko w tej relacji ale tylko ja.Zdaje sobie sprawe że jestem żałosna ale komu sie mam wyżalić chociaż tu moge

M!ri napisał/a:
Katerinaam napisał/a:

9

Katerinaam napisał/a:

Tak myślisz chyba tak muszę zrobić od dłuższego czasu jest zero seksu mimo mojego zaangażowania nawet kupiłam czerwoną bielizne założyłam a on nic woli iść i sam sobie zrobić dobrze.
Dałam z siebie wszystko w tej relacji ale tylko ja.Zdaje sobie sprawe że jestem żałosna ale komu sie mam wyżalić chociaż tu moge

M!ri napisał/a:
Katerinaam napisał/a:

A dla następnego partnera przestań być gejszą, to nudne na dłuższą metę. Poświęć sobie więcej czasu.

10

Ja już po zakończeniu tego związku niechem już być w żadnym związku ten związek mnie wykończył.

Tamiraa napisał/a:
Katerinaam napisał/a:

M!ri napisał/a:

A dla następnego partnera przestań być gejszą, to nudne na dłuższą metę. Poświęć sobie więcej czasu.

11

A, to luz.
Jak niechcem, to niemuszem przecież.

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024