Potrzebuję rozmowy. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » STRES, LĘK, NERWICA, DEPRESJA » Potrzebuję rozmowy.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 13 ]

Temat: Potrzebuję rozmowy.

Witam. Potrzebuję osoby chętnej do rozmowy, która mnie wysłucha, powie jak to wygląda jej zdaniem, doradzi, może rozwieje wątpliwości a co najważniejsze wysłucha. Mam problem z przyjacielem nie wiem jak mogę nazwać tą relacje jego zachowanie jest sprzeczne z czynami i już nie daje sobie rady , tym.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Potrzebuję rozmowy.

Masz taką możliwość na forum.
Od siebie powiem, nie baw się w przyjaźnie damsko męskie, bo przeważnie jedna strona się angażuje i cierpi.

3

Problem w tym ze widzę że obydwoje się angażujemy w tym, tylko ten chlopak bada mnie i boi się przyznać że chce czegoś więcej.

wieka napisał/a:

Masz taką możliwość na forum.
Od siebie powiem, nie baw się w przyjaźnie damsko męskie, bo przeważnie jedna strona się angażuje i cierpi.

4 Ostatnio edytowany przez Farmer (2023-04-21 21:15:52)

Wredna94 napisał/a:

Problem w tym ze widzę że obydwoje się angażujemy w tym, tylko ten chlopak bada mnie i boi się przyznać że chce czegoś więcej.

jak jesteś wredna, to nie ma się co dziwić

jak każdy boi się odrzucenia, ograniczenia itd.

może też badać, czy nadajesz się na coś poważniejszego

5

Śmieszne jest to że po nicku, odrazu stwierdzasz ze ktoś jest wredny bo taka ma nazwę.

Farmer napisał/a:
Wredna94 napisał/a:

jak jesteś wredna, to nie ma się co dziwić

jak każdy boi się odrzucenia, ograniczenia itd.

może też badać, czy nadajesz się na coś poważniejszego

6

masz śmieszny nick i sama go wybrałaś

7

Może tak Ci się wydaje, bo jeśli on chciałby być z Tobą w związku, wiedząc, że Ty jesteś chętna, to nie bałby się przyznać.
Po czym twierdzisz, że on się boi?
Ile macie lat?

8

Ogólnie ja mam 28 a on 27 lat. Ma ciężki charakter, jest władczy lubi mieć nad wszystkim kontrolę, jest skryty jeśli chodzi o uczucia. Widzę że wyciąga ode mnie informacje odnośnie jego osoby, daje mi do zrozumienia ze nie jestem zwykła koleżanka, mowil też ze jeśli dam mu czas to nasza relacją przejdzie na wyższy bieg ale twierdzi ze jest za wcześnie na zwiazek bo jesteśmy obydwoje po rozstaniach, widzę że moja osoba nie jest mu obojętna, mówi co mu nie pasuje w stosunku do mnie i kieruje tak żebym zmieniła, daje do zrozumienia ze coś czuję ale boi się ich wyjawić bo jak twierdzi za szybko kiedyś zaufał i cierpiał i teraz się boi. Parę dni jest dobrze a potem przychodzi dzień ze pisze to odczyta nie odpisuje.

wieka napisał/a:

Może tak Ci się wydaje, bo jeśli on chciałby być z Tobą w związku, wiedząc, że Ty jesteś chętna, to nie bałby się przyznać.
Po czym twierdzisz, że on się boi?
Ile macie lat?

9 Ostatnio edytowany przez Farmer (2023-04-21 21:55:38)

Wredna94 napisał/a:

Ma ciężki charakter, jest władczy lubi mieć nad wszystkim kontrolę, jest skryty jeśli chodzi o uczucia.

red flag, red flag, red flag

Wredna94 napisał/a:

Widzę że wyciąga ode mnie informacje odnośnie jego osoby, daje mi do zrozumienia ze nie jestem zwykła koleżanka,

miłe

Wredna94 napisał/a:

mowil też ze jeśli dam mu czas to nasza relacją przejdzie na wyższy bieg ale twierdzi ze jest za wcześnie na zwiazek bo jesteśmy obydwoje po rozstaniach, widzę że moja osoba nie jest mu obojętna,

dobre podejście, wchodzenie w kolejny związek krótko po rozstaniu nie jest najlepsze

Wredna94 napisał/a:

mówi co mu nie pasuje w stosunku do mnie i kieruje tak żebym zmieniła,

grubo ...

Wredna94 napisał/a:

daje do zrozumienia ze coś czuję ale boi się ich wyjawić bo jak twierdzi za szybko kiedyś zaufał i cierpiał i teraz się boi. Parę dni jest dobrze a potem przychodzi dzień ze pisze to odczyta nie odpisuje.

trochę przewrażliwiony na swoim punkcie

W związku będziesz miała z nim kłopoty.

10

Jeśli w ogóle dojdzie do związku...
Jego cechy charakteru nie przeszkadzają mi ponieważ właśnie takiego chlopaka chciałam, który ogarnie mnie bo jestem osobą mało ogarnięta. Ale nie wiem co mam myśleć o tym. Raz mówi żebym dala mu czas aż zaufa otworzy się i wszyscy będziemy szczęśliwi, a raz ze nie pasuje mu ze narzekam i ze jak tak dalej będzie to zerwiemy kontakt. Następnie mówi ze nie chce zeby nas kontakt był tylko Hej hej. Ostatnio nawet usłyszałam od niego tekst ze boi się mnie puszczać na wyjazd służbowy który będzie trwać miesiąc bo boi się ze po nim przyjadę i urwę kontakt. Dużo wyciąga ode mnie informacji odnośnie jego osoby, pyta się czy zaangażowałam się emocjonalnie I to parę razy się upewnia.
I co myśleć o tym zachowaniu?

Farmer napisał/a:
Wredna94 napisał/a:

Ma ciężki charakter, jest władczy lubi mieć nad wszystkim kontrolę, jest skryty jeśli chodzi o uczucia.

red flag, red flag, red flag

Wredna94 napisał/a:

Widzę że wyciąga ode mnie informacje odnośnie jego osoby, daje mi do zrozumienia ze nie jestem zwykła koleżanka,

miłe

Wredna94 napisał/a:

mowil też ze jeśli dam mu czas to nasza relacją przejdzie na wyższy bieg ale twierdzi ze jest za wcześnie na zwiazek bo jesteśmy obydwoje po rozstaniach, widzę że moja osoba nie jest mu obojętna,

dobre podejście, wchodzenie w kolejny związek krótko po rozstaniu nie jest najlepsze

Wredna94 napisał/a:

mówi co mu nie pasuje w stosunku do mnie i kieruje tak żebym zmieniła,

grubo ...

Wredna94 napisał/a:

daje do zrozumienia ze coś czuję ale boi się ich wyjawić bo jak twierdzi za szybko kiedyś zaufał i cierpiał i teraz się boi. Parę dni jest dobrze a potem przychodzi dzień ze pisze to odczyta nie odpisuje.

trochę przewrażliwiony na swoim punkcie

W związku będziesz miała z nim kłopoty.

11

Dziwak jakiś. Nie można wymagać, żeby ktoś się zmienil pod nas... Jak tu ktoś jest nieoganiety, to widać, że on.
Też nie możesz wymagać, żeby on ogarniał Ciebie, myślę, że uzależniasz się od niego, to jest toksyczna relacja, chcesz wchodzić w grzęzawisko.
Żaden czas tu w niczym nie pomoże, on się absolutnie nie zaangażował w tę relację, jeśli już, to liczy, że może kiedyś... baju, baju.

Marnujesz czas.

12 Ostatnio edytowany przez Farmer (2023-04-21 22:38:30)

Wredna94 napisał/a:

nie dla ciebie

ty szukasz:

https://www.youtube.com/watch?v=v2tDr_8 … p;index=10

13

Wredna94 napisał/a:

Jeśli w ogóle dojdzie do związku...
Jego cechy charakteru nie przeszkadzają mi ponieważ właśnie takiego chlopaka chciałam, który ogarnie mnie bo jestem osobą mało ogarnięta. Ale nie wiem co mam myśleć o tym. Raz mówi żebym dala mu czas aż zaufa otworzy się i wszyscy będziemy szczęśliwi, a raz ze nie pasuje mu ze narzekam i ze jak tak dalej będzie to zerwiemy kontakt. Następnie mówi ze nie chce zeby nas kontakt był tylko Hej hej. Ostatnio nawet usłyszałam od niego tekst ze boi się mnie puszczać na wyjazd służbowy który będzie trwać miesiąc bo boi się ze po nim przyjadę i urwę kontakt. Dużo wyciąga ode mnie informacji odnośnie jego osoby, pyta się czy zaangażowałam się emocjonalnie I to parę razy się upewnia.

ustawia ciebie pod siebie.
wie ze nie jest ci obojętny ( bo już zdarzył się o wszystko wypytać a ty odpowiedziałaś jak na spowiedzi) wiec robi emocjonalne podjazdy żeby później nie słuchać wiecznego narzekania nad uchem i szybko ucinać jakieś twoje rozważania jak mu nie podpasują 
Poza tym on ciebie nigdzie nie puszcza. Nie jesteś do niego przywiązana i on magicznie nie odpiął twoich kajdanow.
Zerknęłam na temat twojej matki- może najpierw pójdź na jakaś terapie bo jesteś poraniona przez toksyczna matkę i babkę i pomimo ze ociekłaś dawno to ona cały czas miesza ci w głowie i funduje emocjonalna karuzele.

ten chłop nie jest jest dla ciebie żeby być z kimś kto

trzeba być podobnym do tej osoby, inaczej będzie bardzo ciężko.

Posty [ 13 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » STRES, LĘK, NERWICA, DEPRESJA » Potrzebuję rozmowy.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024