Witam co napisac na badoo zeby kazda dziewczyna odpisala i byla zaciwkaiona rozmowa i zeby doszlo do spotkania prosze mi podac jakis konkretny przyklad ktory dziala to to samo napisze
Witam co napisac na badoo zeby kazda dziewczyna odpisala i byla zaciwkaiona rozmowa i zeby doszlo do spotkania prosze mi podac jakis konkretny przyklad ktory dziala to to samo napisze
Mam dużego 25cm, gruby portfel - potwierdzone przez użytkowników Netkobiety
.
A frytek do tego nie chcesz?
Jestem synem miliardera. Nie mam z kim jechać na bahamy. Dodatkowo zdjęcie jakiegoś domu za kilkanaście milionów o zdjęcie Ferrari. No i zdjęcie super modela.
Nie nadążysz poczty sprawdzać.
A jak dojdzie do wizyty to były to zdjęcia przykładowe co byś chciał mieć i jak wyglądając ...
Nic. Załóż sobie konto na jakimś darmowym chat bocie z AI i niech on generuje za ciebie wszystkie rozmowy. Tylko kopiuj i wklejaj.
najlepie nic nie pizs bo i tak bedzje z buendami. a dziwczyny nie lubia takiego czytac
Co odpowiedź to większa petarda
hahahahahaaaaaaaaaaaaaaaa
Nic Ci podpowiedzi nie dadzą. Nawet jak opis się spodoba to padniesz w rozmowie.
Albo i nie, tylko poproś jeszcze o kilka przykładów dłuuuuugiej ciekawej korespondencji z dziewczyną ![]()
Co odpowiedź to większa petarda
hahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaNic Ci podpowiedzi nie dadzą. Nawet jak opis się spodoba to padniesz w rozmowie.
Albo i nie, tylko poproś jeszcze o kilka przykładów dłuuuuugiej ciekawej korespondencji z dziewczyną
Chyba nie znasz możliwości AI.
Agnes76 napisał/a:Co odpowiedź to większa petarda
hahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaNic Ci podpowiedzi nie dadzą. Nawet jak opis się spodoba to padniesz w rozmowie.
Albo i nie, tylko poproś jeszcze o kilka przykładów dłuuuuugiej ciekawej korespondencji z dziewczynąChyba nie znasz możliwości AI.
Na AI to jednak bym się nie zdawała w sprawie uczuciowej. Można się wyłożyć na podtekstach i żartach ![]()
10 2023-02-16 14:56:28 Ostatnio edytowany przez SmutnaDziewczyna007 (2023-02-16 14:59:50)
Na AI to jednak bym się nie zdawała w sprawie uczuciowej. Można się wyłożyć na podtekstach i żartach
Być może zostawienie wszystkiego komputerowi to kiepski pomysł, ale jako opener na badoo to nie jest takie głupie. Tutaj przykładowy wiersz napisany w kilka sekund przez AI:
Moja dziewczyno ukochana,
Serce moje skacze z radości,
Gdy wspominam nasze chwile,
W których byłaś przy mnie.
Twój uśmiech jest dla mnie słonecznym blaskiem
Twoje oczy to ocean, w którym chcę się zatopić
Twoje serce to miejsce, gdzie chcę być na zawsze
W którym czuję się bezpiecznie i kochany.
Kocham Cię mocno i bezgranicznie,
Jesteś dla mnie jedyną i wyjątkową.
Chcę być z Tobą na zawsze
I zawsze Cię kochać.
a tutaj liścik na walentynki:
Drogi (imię),
Chcę Cię poinformować, że odkąd Cię poznałam, czuję coś wyjątkowego. Jesteś dla mnie niezwykle interesujący i przyciągasz moją uwagę swoim poczuciem humoru i dobrym sercem. Zakochałam się w Tobie i nie wyobrażam sobie życia bez Ciebie. Chcę być z Tobą spędzić z Tobą każdą chwilę. Dziś, w Dzień Walentynek chcę Ci powiedzieć, jak bardzo Cię kocham. Chcę, byś wiedział, że jesteś dla mnie ważny i że chcę być z Tobą na zawsze.
Z miłością [Twoje imię]
Nie jest to wybitne dzieło poezji i przydałoby się kilka poprawek. Do tego akurat to jest dla osoby która jest juz w związku, a nie pisze do kogoś po raz pierwszy. Mimo to, dla mnie jest to o wiele lepsze niż większość tego co ludzie wysyłają sobie na tinderze i badoo. Słynne już "cześć, co tam?" albo "jak ci mija dzionek?" może sie przy tym schować.
@SmutnaDziewczyna007
To skorzystam z okazji i zapytam ( bo nasi chłopcy bardzo się wstydają pytać
)
Jakie teksty zwróciły Twoją uwagę na portalu. Jakie lubisz i co byś im poleciła, zeby nie zostali zignorowani po pierwszej wiadomości. Jakiś przykład?
Agnes76 napisał/a:Na AI to jednak bym się nie zdawała w sprawie uczuciowej. Można się wyłożyć na podtekstach i żartach
Być może zostawienie wszystkiego komputerowi to kiepski pomysł, ale jako opener na badoo to nie jest takie głupie. Tutaj przykładowy wiersz napisany w kilka sekund przez AI:
I zawsze Cię kochać.a tutaj liścik na walentynki:
Drogi (imię),
Chcę Cię poinformować, że odkąd Cię poznałam, czuję coś wyjątkowego. Jesteś dla mnie niezwykle interesujący i przyciągasz moją uwagę swoim poczuciem humoru i dobrym sercem. Zakochałam się w Tobie i nie wyobrażam sobie życia bez Ciebie. Chcę być z Tobą spędzić z Tobą każdą chwilę. Dziś, w Dzień Walentynek chcę Ci powiedzieć, jak bardzo Cię kocham. Chcę, byś wiedział, że jesteś dla mnie ważny i że chcę być z Tobą na zawsze.
Z miłością [Twoje imię]Nie jest to wybitne dzieło poezji i przydałoby się kilka poprawek. Do tego akurat to jest dla osoby która jest juz w związku, a nie pisze do kogoś po raz pierwszy. Mimo to, dla mnie jest to o wiele lepsze niż większość tego co ludzie wysyłają sobie na tinderze i badoo. Słynne już "cześć, co tam?" albo "jak ci mija dzionek?" może sie przy tym schować.
Smutno czyta sie to co piszesz.
Masz swoj watek? Postaramy sie pomoc.
13 2023-02-16 15:31:05 Ostatnio edytowany przez SmutnaDziewczyna007 (2023-02-16 15:38:15)
@SmutnaDziewczyna007
)
Jakie teksty zwróciły Twoją uwagę na portalu. Jakie lubisz i co byś im poleciła, zeby nie zostali zignorowani po pierwszej wiadomości. Jakiś przykład?
1. Na pewno nawiązanie do zdjęć. Jesli mam zdjęcie w restauracji to pytanie jaką kuchnię lubię i czy mam ulubione knajpy. Jeśli mam zdjęcie na siłowni to pytanie jaki jest mój PR w przysiadzie. Przy zdjęciu z wakacj w Grecji pytanie czy mam jeszcze jakieś marzenia podróznicze i co mi sie spodobało w Gracji. Cokolwiek sugerującego, że nie wysyla każdemu tej samej generycznej wiadomości w stylu "Hej piękna, co tam?" i że przeglądał mój profil.
2. Zasugerowanie wspólnych zainteresowań, wizji czegos co możemy robić razem. Jeśli mam zdjęcia z podróży to fajnie jeśli ktoś też powie że lubi podróżować, albo by chciał zaczać. Jeśli mam zdjęcia z wycieczki rowerowej to gdzieś na poczatku rozmowy informacja, że ktoś też lubi zdrowy styl życia byłaby super.
3. Cos wyjątkowo oryginalnego jako opener a potem punkty 1 i 2. Kiedyś moja koleżanka dostała wiadomość "Śniło mi się że lecę z Elonem Muskiem na Marsa i ty jesteś drugim pasażerem na statku. Miałabyś ochote na taką podróż?". Moze trochę cringówa, ale w gąszczu "hej, jak ci mija dzień?" "hej, też ci się nudzi w pracy?" czy innych mdłych i nijakich pytań, bardzo truno coś takiego przeoczyć i nie odpisać.
SmutnaDziewczyna007 napisał/a:Agnes76 napisał/a:Na AI to jednak bym się nie zdawała w sprawie uczuciowej. Można się wyłożyć na podtekstach i żartach
I zawsze Cię kochać.a tutaj liścik na walentynki:
Drogi (imię),
Z miłością [Twoje imię]Nie jest to wybitne dzieło poezji i przydałoby się kilka poprawek. Do tego akurat to jest dla osoby która jest juz w związku, a nie pisze do kogoś po raz pierwszy. Mimo to, dla mnie jest to o wiele lepsze niż większość tego co ludzie wysyłają sobie na tinderze i badoo. Słynne już "cześć, co tam?" albo "jak ci mija dzionek?" może sie przy tym schować.
Smutno czyta sie to co piszesz.
Masz swoj watek? Postaramy sie pomoc.
Pomóc w czym? Ja tylko wkleiłam losowe wierszyki z AI.
Agnes76 napisał/a:@SmutnaDziewczyna007
)
Jakie teksty zwróciły Twoją uwagę na portalu. Jakie lubisz i co byś im poleciła, zeby nie zostali zignorowani po pierwszej wiadomości. Jakiś przykład?1. Na pewno nawiązanie do zdjęć. Jesli mam zdjęcie w restauracji to pytanie jaką kuchnię lubię i czy mam ulubione knajpy. Jeśli mam zdjęcie na siłowni to pytanie jaki jest mój PR w przysiadzie. Przy zdjęciu z wakacj w Grecji pytanie czy mam jeszcze jakieś marzenia podróznicze i co mi sie spodobało w Gracji. Cokolwiek sugerującego, że nie wysyla każdemu tej samej generycznej wiadomości w stylu "Hej piękna, co tam?" i że przeglądał mój profil.
2. Zasugerowanie wspólnych zainteresowań, wizji czegos co możemy robić razem. Jeśli mam zdjęcia z podróży to fajnie jeśli ktoś też powie że lubi podróżować, albo by chciał zaczać. Jeśli mam zdjęcia z wycieczki rowerowej to gdzieś na poczatku rozmowy informacja, że ktoś też lubi zdrowy styl życia byłaby super.
3. Cos wyjątkowo oryginalnego jako opener a potem punkty 1 i 2. Kiedyś moja koleżanka dostała wiadomość "Śniło mi się że lecę z Elonem Muskiem na Marsa i ty jesteś drugim pasażerem na statku. Miałabyś ochote na taką podróż?". Moze trochę cringówa, ale w gąszczu "hej, jak ci mija dzień?" "hej, też ci się nudzi w pracy?" czy innych mdłych i nijakich pytań, bardzo truno coś takiego przeoczyć i nie odpisać.
To bardzo ciekawe, bo zawsze zagaduję w ten sposób i nie dostaję odpowiedzi.
16 2023-02-16 15:42:30 Ostatnio edytowany przez SmutnaDziewczyna007 (2023-02-16 15:58:13)
SmutnaDziewczyna007 napisał/a:Agnes76 napisał/a:@SmutnaDziewczyna007
)
Jakie teksty zwróciły Twoją uwagę na portalu. Jakie lubisz i co byś im poleciła, zeby nie zostali zignorowani po pierwszej wiadomości. Jakiś przykład?1. Na pewno nawiązanie do zdjęć. Jesli mam zdjęcie w restauracji to pytanie jaką kuchnię lubię i czy mam ulubione knajpy. Jeśli mam zdjęcie na siłowni to pytanie jaki jest mój PR w przysiadzie. Przy zdjęciu z wakacj w Grecji pytanie czy mam jeszcze jakieś marzenia podróznicze i co mi sie spodobało w Gracji. Cokolwiek sugerującego, że nie wysyla każdemu tej samej generycznej wiadomości w stylu "Hej piękna, co tam?" i że przeglądał mój profil.
Oczywiście oprócz tekstu na poczatek ważny jest też dobry profil. Jak masz kiepskie zdjęcia to nawet najlepszy tekst nie pomoże. To tylko luźne sugestie, nie jestem dating coachem. Sama już jakiś czas nie jestem aktywna na takich poratalach. Jak chcesz aktualne informacje to są rózne kanały na YT o randkowaniu online.
Polecam też szukać więcej w realu. Cała koncepcja tego, że dwoje młodych ludzi mieszkających w Polsce, żeby się spotkać musi przesyłać swoje dane amerykańskiej korporacji z serwerami setki kilometrów stąd wydaje mi się dość głupia.
rakastankielia napisał/a:SmutnaDziewczyna007 napisał/a:1. Na pewno nawiązanie do zdjęć. Jesli mam zdjęcie w restauracji to pytanie jaką kuchnię lubię i czy mam ulubione knajpy. Jeśli mam zdjęcie na siłowni to pytanie jaki jest mój PR w przysiadzie. Przy zdjęciu z wakacj w Grecji pytanie czy mam jeszcze jakieś marzenia podróznicze i co mi sie spodobało w Gracji. Cokolwiek sugerującego, że nie wysyla każdemu tej samej generycznej wiadomości w stylu "Hej piękna, co tam?" i że przeglądał mój profil.
Oczywiście oprócz tekstu na poczatek ważny jest też dobry profil. Jak masz kiepskie zdjęcia to nawet najlepszy tekst nie pomoże. To tylko luźne sugestie, nie jestem dating coachem. Sama już jakiś czas nie jestem aktywna na takich poratalach. Jak chcesz aktualne informacje to są rózne kanały na YT o randkowaniu online.
No dobrze, ale skoro mam z daną dziewczyną parę, to chyba jednak ten profil się jej spodobał.
Polecam też szukać więcej w realu. Cała koncepcja tego, że dwoje młodych ludzi mieszkających w Polsce, żeby się spotkać musi przesyłać swoje dane amerykańskiej korporacji z serwerami setki tysięci kilometrów stąd wydaje mi się dość głupia.
No ja bym chętnie szukał na żywo, ale nie przynosi to efektu, kobiety nie chcą ze mną rozmawiać.
Pomóc w czym? Ja tylko wkleiłam losowe wierszyki z AI.
Przeczytalem kilka twoich postow i zastanawiam sie czy spotykasz sie z krytyka w swoja strone w stylu "jestes zbyt pewna siebie" lub ze jestes "wszystkowiedzaca"?
Bo osoby z twoim problemem czesto dostaja i ignoruja te sygnaly.
Tlumacza sobie to jednym z ponizszych:
- mowi tak bo to hejter
- mowi tak bo jest zazdrosny/a
- to jakis nieudolny/a frustrat/ka, ktory/a ma bledne przekonania
- chce mnie zmanipulowac (nie wiem dlaczego ale to niewazne)
- zwykly idiota/ka, ktory nie rozumie jak dziala swiat
- to jakis slabiak / tchorz, ktory nie wie jak trzeba zyc
- zostal zaprogramowany przez "Matrixa"
- pewnie mnie nie lubi i ma z tym problem wiec chce abym popelnila jakis blad
- ma problemy ze soba i zamiast je rozwiazywac u siebie widzi je u innych
Nie znam Cie, nic od Ciebie nie chce i nie mam absolutnie zadnych emocji zwiazanych z Toba ale dziewczyno... jakie Ty masz grube problemy ze swoimi przekonaniami...
Twoje przekonania sa tak beznadziejnie generyczne, ze potrafia wytlumaczyc wszystko nie tlumaczac niczego.
Wez sobie do serca te sygnaly, ktore dostawalas od otoczenia bo pod tym plaszczem pewnosci siebie kryje sie depresja jak pod powierzchnia Morza Martwego.
Napisz - jestem debilem, który nie umie w polskie znaki, nie wie co to przecinek, czy kropka, i nie potrafi napisać niczego sensownego o sobie, choćby w jednym zdaniu.
Nie ma za co.
SmutnaDziewczyna007 napisał/a:Pomóc w czym? Ja tylko wkleiłam losowe wierszyki z AI.
Przeczytalem kilka twoich postow i zastanawiam sie czy spotykasz sie z krytyka w swoja strone w stylu "jestes zbyt pewna siebie" lub ze jestes "wszystkowiedzaca"?
Bo osoby z twoim problemem czesto dostaja i ignoruja te sygnaly.Tlumacza sobie to jednym z ponizszych:
- mowi tak bo to hejter
- mowi tak bo jest zazdrosny/a
- to jakis nieudolny/a frustrat/ka, ktory/a ma bledne przekonania
- chce mnie zmanipulowac (nie wiem dlaczego ale to niewazne)
- zwykly idiota/ka, ktory nie rozumie jak dziala swiat
- to jakis slabiak / tchorz, ktory nie wie jak trzeba zyc
- zostal zaprogramowany przez "Matrixa"
- pewnie mnie nie lubi i ma z tym problem wiec chce abym popelnila jakis blad
- ma problemy ze soba i zamiast je rozwiazywac u siebie widzi je u innychNie znam Cie, nic od Ciebie nie chce i nie mam absolutnie zadnych emocji zwiazanych z Toba ale dziewczyno... jakie Ty masz grube problemy ze swoimi przekonaniami...
Twoje przekonania sa tak beznadziejnie generyczne, ze potrafia wytlumaczyc wszystko nie tlumaczac niczego.
Wez sobie do serca te sygnaly, ktore dostawalas od otoczenia bo pod tym plaszczem pewnosci siebie kryje sie depresja jak pod powierzchnia Morza Martwego.
Jestem skromna i chętnie się uczę. Lubię krytykę i jesli ktoś ma jakies uwagi co do mojego zachowania, to zawsze zastanawiam się czy nie ma racji. Oczywiście jeśli ktoś mnie zwyczajnie wyzywa, albo czepia się moich wypowiedzi z tematów na których się znam to jestem mniej otwarta.
Jakie moje przekonania masz na myśli? Mój optymizm co do AI? To że nie interesują mnie randki online? O co ci chodzi?
21 2023-02-16 16:20:15 Ostatnio edytowany przez Agnes76 (2023-02-16 16:23:29)
@SmutnaDziewczyna007
Daj sobie spokój z Bravo. On się do każdego dopiernicza, żeby być najważniejszym w stadzie. Piszesz rozsądnie to przyleciał podciąć Ci nogi, żeby samemu być wyższym.
Taki ważniak co buduje swoją pozycję przez podkopywanie innych.
Szatan nie kogut ![]()
22 2023-02-16 16:47:50 Ostatnio edytowany przez JohnyBravo777 (2023-02-16 16:58:28)
@SmutnaDziewczyna007
Daj sobie spokój z Bravo. On się do każdego dopiernicza, żeby być najważniejszym w stadzie. Piszesz rozsądnie to przyleciał podciąć Ci nogi, żeby samemu być wyższym.
Taki ważniak co buduje swoją pozycję przez podkopywanie innych.Szatan nie kogut
Agnes wie co mowi. Mamy tutaj na forum taki ranking waznosci. Na anonimowym forum bycie waznym jest najwazniejsze.
Dlatego ja sie specjalizuje w podcinaniu nog. Polowa forumowiczow juz na wozkach jezdzi ![]()
Nie sprawia mi funu krytyka innych.
Ale nauka (w tym poprzez metode prob i bledow) pod jakim katem Ikarowi trzeba bylo strzelic liscia aby byl dzisiaj wolny zamiast spac z rybami pomaga mi pomagac rowniez bliskim.
Sa ludzie, ktorzy majac wokol siebie kogos lekliwego kto ich caly czas krytykuje i wprowadza w depresje.
Ci ludzie uwiklani sa w negatywna petle zwrotna, gdzie cokolwiek nie zrobia jest zle, wiec zaczynaja coraz wiecej sie zastawiac zanim zrobia cokolwiek az ich ta analiza paralizuje.
Takim ludziom potrzebne jest docenienie najmniejszego widocznego (a ogromnego niewidocznego) wysilku az znow nabiora pedu i przestana wszystko analizowac.
Z drugiej strony sa ludzie, ktorzy tak sie rozpedzili, ze nie ma w nich juz zadnej refleksji bo wszystkie problemy tlumacza "bledami i blednymi cechami innych ludzi".
Tacy ludzie filtruja konstruktywna krytyke uwazajac ja za bezpodstawna i tlumacza sobie to hejtowaniem, zazdroscia i checia podcianania nog.
W jaki sposob przejsc przez ta zapore ogniowa i pozwolic tym ludziom na nowo zlapac kontakt z rzeczywistoscia, zauwazyc, ze krzywdza innych i zamiast odwracac wzrok pomyslec jak to zmienic?
To jest jedno z historycznych zadan, ktore przed nami stoi w tej kulturze narcyzmu.
Nie chce mi się z Tobą gadać.
@SmutnaDziewczyna007
Taki ważniak co buduje swoją pozycję przez podkopywanie innych.Szatan nie kogut
Dziękuję Agnes.
JohnyBravo: czekałam na konkrety, ale się nie pojawiły. Nie uważam moich pogladów za "beznadziejnie generycznych". To że "mam grube problemy ze swoimi przekonaniami", tez nijak do mnie pasuje. Napisałam raptem kilka postów i od razu zdiagnozowano u mnie depresje. Nie umiesz powiedzieć które moje przekonania sa tak beznadziejnie generyczne, ze potrafia wytlumaczyc wszystko nie tlumaczac niczego? Może to Agnes ma racje i to ty podkopujesz innych, zeby czuć się ważniakiem? W mojej ocenie twoja wypowiedz wygląda jak dopierniczenie się, nie tłumacząc niczego. Jak już mówiłam jestem otwarta na wszelką krytykę, ale musi byc ona konstruktywna. Stać cię na taką?
No i to jest właśnie największe problem na tych portalach randkowych. Kobiety dodadzą sobie jakieś byle jakie zdjęcia, brak opisu, albo i jakiś kompletnie głupawy, a my mamy się dwoić i troić, żeby choć dostać jakąkolwiek odpowiedź pomimo, że mamy parę. To jest jakaś patologia. Każde rozpoczęcie rozmowy ma być jakieś super oryginalne i wymyślne? Przecież to jakiś absurd. Czy to jest jakiś konkurs na najlepszy tekst na podryw? Skoro kobiety dają polubienie to powinny chociaż się wysilić i zamienić z daną osobą kilka zdań, a nie zlewać bo im się nie spodobało przywitanie. Sorry, ale większość tych profili jest tak nijaka i ogólna, że ciężko o jakieś wyrafinowane rozpoczecie rozmowy. Brutalna rzeczywistość jest taka, że niemal każdy jeździ gdzieś na wakacje czy chodzi na siłownie, więc nie wiem dlaczego rozpoczęcie rozmowy od czegoś neutralnego jest uznawane przez kobiety za coś złego. Faceci przynajmniej te rozmowy zaczynają, nie to co kobiety.
No i to jest właśnie największe problem na tych portalach randkowych. Kobiety dodadzą sobie jakieś byle jakie zdjęcia, brak opisu, albo i jakiś kompletnie głupawy, a my mamy się dwoić i troić, żeby choć dostać jakąkolwiek odpowiedź pomimo, że mamy parę. To jest jakaś patologia. Każde rozpoczęcie rozmowy ma być jakieś super oryginalne i wymyślne? Przecież to jakiś absurd. Czy to jest jakiś konkurs na najlepszy tekst na podryw? Skoro kobiety dają polubienie to powinny chociaż się wysilić i zamienić z daną osobą kilka zdań, a nie zlewać bo im się nie spodobało przywitanie. Sorry, ale większość tych profili jest tak nijaka i ogólna, że ciężko o jakieś wyrafinowane rozpoczecie rozmowy. Brutalna rzeczywistość jest taka, że niemal każdy jeździ gdzieś na wakacje czy chodzi na siłownie, więc nie wiem dlaczego rozpoczęcie rozmowy od czegoś neutralnego jest uznawane przez kobiety za coś złego. Faceci przynajmniej te rozmowy zaczynają, nie to co kobiety.
Się obraźcie i też nie piszcie. A co!
marcinex napisał/a:No i to jest właśnie największe problem na tych portalach randkowych. Kobiety dodadzą sobie jakieś byle jakie zdjęcia, brak opisu, albo i jakiś kompletnie głupawy, a my mamy się dwoić i troić, żeby choć dostać jakąkolwiek odpowiedź pomimo, że mamy parę. To jest jakaś patologia. Każde rozpoczęcie rozmowy ma być jakieś super oryginalne i wymyślne? Przecież to jakiś absurd. Czy to jest jakiś konkurs na najlepszy tekst na podryw? Skoro kobiety dają polubienie to powinny chociaż się wysilić i zamienić z daną osobą kilka zdań, a nie zlewać bo im się nie spodobało przywitanie. Sorry, ale większość tych profili jest tak nijaka i ogólna, że ciężko o jakieś wyrafinowane rozpoczecie rozmowy. Brutalna rzeczywistość jest taka, że niemal każdy jeździ gdzieś na wakacje czy chodzi na siłownie, więc nie wiem dlaczego rozpoczęcie rozmowy od czegoś neutralnego jest uznawane przez kobiety za coś złego. Faceci przynajmniej te rozmowy zaczynają, nie to co kobiety.
Się obraźcie i też nie piszcie. A co!
Właściwie nic by to nie zmieniło, skoro i tak nie dostajemy odpowiedzi. Ale gdyby więcej mężczyzn tak robiło, to kobiety nie mogłyby już dostawać darmowej atencji i same musiałyby się starać.
Właściwie nic by to nie zmieniło, skoro i tak nie dostajemy odpowiedzi. Ale gdyby więcej mężczyzn tak robiło, to kobiety nie mogłyby już dostawać darmowej atencji i same musiałyby się starać.
Najwiekszym atencjuszem na tym forum jesteś ty. W każdym wątku mówisz o sobie i wszyscy rzucają się żeby ciebie pocieszać. Może powinniśmy ciebie ignorowac, żebyś zaczął się starać i pisać ciekawsze posty?