co napisac koledze żeby zrozumiałam że Nie jestem nim zaintersowana - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » co napisac koledze żeby zrozumiałam że Nie jestem nim zaintersowana

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 14 ]

Temat: co napisac koledze żeby zrozumiałam że Nie jestem nim zaintersowana

Witam smile
pomóżce sad  mam mętlik w głowie poznałam chłopaka na szkoleniu który nie jest moim typie .  Ja traktuje naszą znajomośc po przyjacielsku i nic więcej mam kogoś innego na oku smile Co mu napisać ze możemy tylko się przyjaźnić jak raz na zawsze zamknąć ten temat żeby doszło do niego że nie jestem nim Zainteresowana hmm

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: co napisac koledze żeby zrozumiałam że Nie jestem nim zaintersowana

"Nie jestem toba zainteresowana."

3

Drogi......
schlebia mi twoje zainteresowanie, ale nie jesteś w moim typie. Z tej maki chleba nie będzie. Pozdrawiam i powodzenia w szukaniu smile

4

Zależy jak wolisz...możesz napisać mu prosto z mostu ze jestescie tylko znajomymi badz wejsc na ten temat i delikatnie napisac ze traktujesz jako kolege go

5

Pani Autorko
Na wstępie tylko pochwalę za mętlik, to kobieca choroba atakująca mózg nosicielki, często zarażenie następuje drogą płciową. Fajnie że się nie wstydzisz i jesteś szczera, dla tego chętnie i szczerze postaram się służyć pomocą.
Zatem do dzieła.
Generalnie zainteresowany kolega czy przyjaciel to dość ciężki temat, łagodne próby spławienia często nie przynoszą żadnych efektów bądź wręcz odwrotnie, np. napiszesz że go lubisz bo jest świetnym przyjacielem, a gość zamiast zrozumieć aluzje, będzie się masturbował słowem świetny.
Często jedynie mocno dosadne i brutalne działania, mogą sprawić że na chwilę się schowa.
Niestety wiąże się to z zagrożeniem przyjaźni, ale najczęściej taki gość siedzi w piwnicy i obmyśla sprytny plan wielkiego powrotu. Prawdopodobnie będzie kombinował jak romantycznie Cię nakarmić, nie wiadomo czemu ale statystyka w podobnych przypadkach to na oko około 90%.
Mało napisałaś o tym jego zainteresowaniu, jak przyjaciel to zainteresowanie najczęściej jest tożsame z silnym zakochaniem.
Czy zakochany czy zainteresowany tylko, mimo wszystko odradzam jakieś tam tłumaczenia.
Najskuteczniej będzie zniechęcić go, tak żeby sam zaniechał swoje zainteresowanie.
Tu tylko Twoja fantazja Cię ogranicza.
Jak np. tylko zainteresowany, to nie wiem, możesz mu się zwierzyć że ostatnio często w ciąże zachodzisz, albo np. że masz jakąś chorobę weneryczną którą złapałaś parę lat temu kiedy byłaś narkomanką i nie idzie wyleczyć.
Generalnie tylko zainteresowanie najczęściej oznacza chęć zaciągnięcia do wyra, więc wypada działać w kierunku zniechęcenia delikwenta do sexu.
Jeżeli zainteresowany zakochany, to trzeba nieco inaczej. Trypel narkomania ciąża to nic, bo on kocha taką jaką jesteś i jeszcze chętnie pomoże Ci się naprostować, dzięki sile miłości.
W takim przypadku najprawdopodobniej ma wyidealizowany obraz Twojej osoby a głowę wypchaną fantazjami, was jako szczęśliwej pary z dwojgiem dzieci.
Tu trzeba zaburzyć jego wizje.
Musisz pokazać że do związku to się nadajesz jak ksiądz na ojca.
Możesz np. puszczać się, chlać na umór, kopnąć dziecko na chodniku, przeklinać przechodząc obok przedszkola i tym podobne, możesz jeszcze chwalić się jakimiś okrutnymi czynami wobec znajomych i tak dalej, taki kontrast przeciw jego wizji Ciebie, jako nieskalanej istoty godnej prawdziwej miłości
Musisz określić jaki to rodzaj zainteresowania i podjąć odpowiednie działania zaznaczam w kierunku samo-zniechęcenia z jego strony. Pisanie mu że nie jesteś zainteresowana skazuje Cię na długą walkę i częsty obciach, jako wynik jego przeciwdziałań.
Powodzenia
Pozdrawiam

6

zabpth napisał/a:

Najskuteczniej będzie zniechęcić go, tak żeby sam zaniechał swoje zainteresowanie.
Tu tylko Twoja fantazja Cię ogranicza.
Jak np. tylko zainteresowany, to nie wiem, możesz mu się zwierzyć że ostatnio często w ciąże zachodzisz, albo np. że masz jakąś chorobę weneryczną którą złapałaś parę lat temu kiedy byłaś narkomanką i nie idzie wyleczyć.

big_smile ómarłam

7

zabpth - nic dodać,  nic ująć! big_smile
Tłumaczenie nie ma sensu. Jeśli jest nachalny, to powiedz że nie jesteś zainteresowana bliższą znajomością i postaraj sie ochłodzić relację. Tylko czasem jak chłop/baba coś sobie uroi i się uprze, to nic nie dotrze. wink

8

"Jestes najlepszym przyjacielem jakiego mialam"

Kastracja bez znieczulenia.

9

Ten, ktoś też Cię ma na oku? No bądź poważna, dorabiasz sobie scenariusz jakiś?

10

"Z chłopakiem odpalamy grila w weekend. Może wpadniesz?" xD

11

zabpth napisał/a:

Tu trzeba zaburzyć jego wizje.

smile smile smile
Ileż czasu jednakowoż potrzeba, aby umysł odpowiedział świadomie maksymą myśli?

12 Ostatnio edytowany przez iskierka77 (2017-05-07 02:13:37)

"Możesz np. puszczać się, chlać na umór, kopnąć dziecko na chodniku, przeklinać przechodząc obok przedszkola i tym podobne, możesz jeszcze chwalić się jakimiś okrutnymi czynami wobec znajomych i tak dalej, taki kontrast przeciw jego wizji Ciebie, jako nieskalanej istoty godnej prawdziwej miłości"
--------------------------------------------------------------------------------
Tak, tak..i co jeszcze???!!!

No nie radziłabym, bo nie wiadomo czy ów pan przyjaciel nie ma wspólnych znajomych z dziewczyną? Po co przez ewentualne jego plotki ma gorszyc wszystkich wokół, żeby inni nabijali się z niej, wytykali palcami? A gdy zdarzy się że pozna jego kolegę i zakochają się w sobie, a ten pan w ramach życzliwości powtórzy te wszystkie brednie , to z pewnością nowo poznany będzie chciał z nią utrzymywać znajomość?
Wystarczy uciąć kontakty, przestać się przyjaźnić..bo tam gdzie jedna strona jest zainteresowana bardziej, najczęściej  zakochana - tam raczej nie ma prawdziwej przyjaźni, ta osoba zawsze bedzie robiła sobie nadzieję i miała po cichu oczekiwania, przyczepi sie jak wrzód do dopy i będzie wtedy problem zbyć kogoś takiego. Po co kombinować i robić z siebie idiotkę, psuć sobie opinię o jakichś ciażach, chorobach wenerycznych? Bez przesady.

Powiedz mu ze masz już kogoś i jesteś bardzo zakochana i tyle. Nie umawiaj się z nim , nie dawaj mu powodów do robienia sobie nadziei. A każdy kontakt, jakieś wyjścia to tylko dla niego pobudka i motywacja aby bardziej sie starać. W takich przypadkach najlepiej ucinać kontakty, a przyjaźnić się z facetami którzy nie chcą wyciągnąć cię do łóżka, czy próbować układać bliskich relacji typu związek.

13

iskierka77 napisał/a:

Powiedz mu ze masz już kogoś i jesteś bardzo zakochana i tyle. Nie umawiaj się z nim , nie dawaj mu powodów do robienia sobie nadziei. A każdy kontakt, jakieś wyjścia to tylko dla niego pobudka i motywacja aby bardziej sie starać. W takich przypadkach najlepiej ucinać kontakty, a przyjaźnić się z facetami którzy nie chcą wyciągnąć cię do łóżka, czy próbować układać bliskich relacji typu związek.

No właśnie dopóki jasno nie wyperswadujesz mu swojego zdania na temat waszej relacji, unikaj wspólnego spędzania z nim czasu. Zauroczony człowiek widzi sygnały tam gdzie ich nie ma.

14

Harvey napisał/a:

"Jestes najlepszym przyjacielem jakiego mialam"

Kastracja bez znieczulenia.

tego bym akurat nie ryzykowala,p Kobiety czasem tak mowia, gdy nie chca powiedziec wprost "jestes za/ebisty przespalabym sie z toba". Faceci tez czasem odbieraja to jako szanse. Wiec nie polecam

Posty [ 14 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » co napisac koledze żeby zrozumiałam że Nie jestem nim zaintersowana

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024