Wrażliwe dusze ok. 40-tki --- POZNAŃ - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Wrażliwe dusze ok. 40-tki --- POZNAŃ

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Wrażliwe dusze ok. 40-tki --- POZNAŃ

Szukam nowych znajomych, koleżanek i kolegów - najlepiej wrażliwców, raczej introwertyków, trochę nieśmiałych. wink W wieku 35-50 lat. Proponuję najpierw popisać, a później moglibyśmy się spotkać. Najbardziej zależy mi na znajomościach w realu, ale wszystko wyjdzie w praniu. Interesuję się m.in. dietetyką, psychologią czy ochroną środowiska. Uwielbiam kina studyjne, klimatyczne kawiarnie i książki, które mogą mnie czegoś nauczyć. Moje ogłoszenie będzie cały czas aktualne.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Wrażliwe dusze ok. 40-tki --- POZNAŃ

Hej, zaglądasz tu jeszcze? Chętnie popiszę i spotkam się jak coś kliknie. Mieszczę się jeszcze w widełkach wiekowych;) więc może spróbujemy się poznać.

3

Witam.
Mam 41 i chętnie poznałabym nowe osoby.
Od pewnego czasu samotność mi dokucza chciałbym to zmienić. Lubię grać w bilard i jeździć rowerem a także spacery.

4

Tak, zaglądam tu od czasu do czasu, także jeśli ktoś będzie chciał się ze mną skontaktować, to zapraszam do napisania do mnie maila. Ale najlepiej jeszcze mnie o tym tu uprzedzić, na wypadek, gdyby mail trafił do spamu albo jeszcze gdzie indziej się zagubił.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Wrażliwe dusze ok. 40-tki --- POZNAŃ

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024