Ginekolog Poznań - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: Ginekolog Poznań

Witam,

Czy możecie polecić mi jakiegoś ginekologa w Poznaniu? Chodzi o taką ogólną wizytę kontrolną i przepisanie antykoncepcji a niestety nie mam rozeznania co do lekarzy w tym mieście. Bardzo proszę o pomoc, wszelkie informacje i szczegóły. Z góry dziękuję.

Pozdrawiam:)

W.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Ginekolog Poznań

dr.Sławomir GRACZYK  telef.61  8479787
dr.Tomasz Żak telef. 601742324

3

wyciągam temat.
Chodzi mi o lekarza, który byłby wyjątkowo delikatny i podchodził z szacunkiem do pacjentek... Do tej pory miałam złe doświadczenia i mam lekką blokadę psychiczną.
Jakiego mogłybyście polecić w Poznaniu?
chodzi też o to, żeby zlecił wszystkie potrzebne badania do dopasowania tabletek antykoncepcyjnych

4

hmm z Poznania to pamietam (jak tam jeszcze mieszkalam) dr Bruszewskiego

5

Doktor Stępniewski przyjmuje na Słowackiego, jest delikatny i bardzo dobry.

"To, co za nami, i to, co przed nami, ma niewielkie znaczenie w porównaniu z tym, co jest w nas."O.W.Holmes

"Pamięć serca unicestwia złe wspomnienia, wyolbrzymiając dobre i dzięki temu mechanizmowi udaje nam się znosić ciężar przeszłości."G.GMarquez

6

tak - dr Bruszewski faktycznie dobry

7

Ewa Muszyńska-Wiesie to moja ginekolog od dłuższego czasu i raczej przy niej zostanę. Przemiła kobieta, bardzo fajnie zaczyna wizytę co pozwala się rozluźnić i otworzyć. pamięta swoje pacjentki, to mega miłe i mega dobrze o niej świadczy.

8

Spoko też jest dr Paczkowska.

Ogólnie polecam stronę znanylekarz.pl wink

9

W Poznaniu mam już swojego sprawdzonego lekarza - polecam Pawła Jachowskiego. Przyjmuje na Bukowskiej

10

Polecam doktor Joannę Krygowską-Zielińską. Świetny ginekolog i lekarz z prawdziwego powołania. Naprawdę życzliwa osoba, która w dodatku jest kompetentnym lekarzem.
Prowadziła zagrożoną ciążę mojej siostry i dzięki niej udało się uratować małą Zuzię smile

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2021