Pytanie do rodziców Znacie jakieś fajne aplikację gdzie dzieci w wieku 8-12 lat mogą się trochę pouczyć, jakieś liczenie, nauka języków obcych itp. Bo moje dzieci tylko gry a niedługo ferie i wiem jak się to skończy.
Ja sobie dorabiam jako opiekunka i jak rodzice kładą nacisk na edukację to włączam dzieciakom taką stronę aztekium.pl/ . Tam są zadania z liczeniem, nauką języków, geografia , różne zagadki itp.
Pytanie do rodziców Znacie jakieś fajne aplikację gdzie dzieci w wieku 8-12 lat mogą się trochę pouczyć, jakieś liczenie, nauka języków obcych itp. Bo moje dzieci tylko gry a niedługo ferie i wiem jak się to skończy.
Nie umiesz dziecku wprowadzić ograniczenie na kompa/telefon?
tylko gry i myslisz, ze teraz im sie uczyc zachce? to bedzie dla nich za nudne.
nie wiem, w jakim sa wieku. wspomnialas oferiach, wiec szkolnym. pomoz im zatem znalezc jakies hobby. a przynajmniej sprobuj. moze jakis przyrzad sportowy do domu? instrument? zestaw malarski? laboratorium zprobowkami itp
tylko gry i myslisz, ze teraz im sie uczyc zachce? to bedzie dla nich za nudne.
nie wiem, w jakim sa wieku. wspomnialas oferiach, wiec szkolnym. pomoz im zatem znalezc jakies hobby. a przynajmniej sprobuj. moze jakis przyrzad sportowy do domu? instrument? zestaw malarski? laboratorium zprobowkami itp
A ciekawe skąd pieniążki na to wziońść. Nie każdy może sobie pozwolić na kupienie dziecku zabawek.
blueangel napisał/a:tylko gry i myslisz, ze teraz im sie uczyc zachce? to bedzie dla nich za nudne.
nie wiem, w jakim sa wieku. wspomnialas oferiach, wiec szkolnym. pomoz im zatem znalezc jakies hobby. a przynajmniej sprobuj. moze jakis przyrzad sportowy do domu? instrument? zestaw malarski? laboratorium zprobowkami itpA ciekawe skąd pieniążki na to wziońść. Nie każdy może sobie pozwolić na kupienie dziecku zabawek.
Masz 500+? Masz. To właśnie stąd.