czas wolny dziecka - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: czas wolny dziecka

Pytanie do rodziców Znacie jakieś fajne aplikację gdzie dzieci w wieku 8-12 lat mogą się trochę pouczyć, jakieś liczenie, nauka języków obcych itp. Bo moje dzieci tylko gry a niedługo ferie i wiem jak się to skończy.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: czas wolny dziecka

Ja sobie dorabiam jako opiekunka i jak rodzice kładą nacisk na edukację to włączam dzieciakom taką stronę aztekium.pl/ . Tam są zadania z liczeniem, nauką języków, geografia , różne zagadki itp.

3

Anna1122 napisał/a:

Pytanie do rodziców Znacie jakieś fajne aplikację gdzie dzieci w wieku 8-12 lat mogą się trochę pouczyć, jakieś liczenie, nauka języków obcych itp. Bo moje dzieci tylko gry a niedługo ferie i wiem jak się to skończy.

Nie umiesz dziecku wprowadzić ograniczenie na kompa/telefon?

4

tylko gry i myslisz, ze teraz im sie uczyc zachce? to bedzie dla nich za nudne.
nie wiem, w jakim sa wieku. wspomnialas oferiach, wiec szkolnym. pomoz im zatem znalezc jakies hobby. a przynajmniej  sprobuj. moze jakis przyrzad sportowy do domu? instrument? zestaw malarski? laboratorium zprobowkami itp

5

blueangel napisał/a:

nie wiem, w jakim sa wieku. wspomnialas oferiach, wiec szkolnym. pomoz im zatem znalezc jakies hobby. a przynajmniej  sprobuj. moze jakis przyrzad sportowy do domu? instrument? zestaw malarski? laboratorium zprobowkami itp

A ciekawe skąd pieniążki na to wziońść. Nie każdy może sobie pozwolić na kupienie dziecku zabawek.

6

AndziaPandzia napisał/a:
blueangel napisał/a:

A ciekawe skąd pieniążki na to wziońść. Nie każdy może sobie pozwolić na kupienie dziecku zabawek.

Masz 500+? Masz. To właśnie stąd.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024