Oszust z Tindera zatrzymany :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Oszust z Tindera zatrzymany :)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 18 ]

Temat: Oszust z Tindera zatrzymany :)

Randkowanie bywa niebezpieczne smile

Pewna mieszkanka Gdańska za pośrednictwem Findera poznała mężczyznę, z którym postanowiła się spotkać w swoim mieszkaniu. Kiedy kobieta na chwilę je opuściła, gość wykorzystał okazję i ukradł jej rzeczy o wartości blisko 9 tys. zł.

Do zdarzenia doszło niespełna tydzień temu. We wtorek policja zdecydowała się na jej ujawnienie i publikację zdjęcia podejrzewanego. Policjanci zatrzymali 27-latka w środę wieczorem na klatce schodowej jednego z budynków we Wrzeszczu. Podczas przeszukania jego mieszkania policjanci znaleźli i zabezpieczyli przedmioty oraz pieniądze, które ukradł pokrzywdzonej gdańszczance. "Podejrzany zdążył już zgolić brodę. Był spakowany i planował wyjechać" - dodaje Radio Gdańsk.

Dziewczyny uważajcie!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Oszust z Tindera zatrzymany :)
zwyczajny gość napisał/a:

Dziewczyny uważajcie!

No ale która debilka zaprasza do siebie obcego gościa i wychodzi z mieszkania?

3

madoja napisał/a:

Dziewczyny uważajcie!

napalona kobieta smile

madoja napisał/a:

Dziewczyny uważajcie!

Pomyśleć, że są jeszcze ludzie wierzący w drugiego człowieka....

5

Ja znam takie 'debilki', o których nigdy byście nie pomyśleli w taki sposób, a jednak ... Przerażające.

6

Powiem tak: mogę wierzyć w drugiego człowieka, ale mimo to nie zostawiłbym takiego obcego, samego w moim mieszkaniu..

No nie, to się kupy nie trzyma, skąd tacy ludzie się biorą? To już nie jest zaślepienie czy zakochanie, ale brak instynktu samozachowawczego..

Jak taka osoba w ogóle funkcjonuje w życiu codziennym?

7

madoja napisał/a:

Dziewczyny uważajcie!

Nie od dziś wiadomo, że kobietom na widok przystojniaka wyłącza się myślenie.

8

Zamiast czytać ze zrozumieniem, zaraz debilka itp. Jest jak byk napisane, że na chwile opuściła, może odebrać paczkę od kuriera, a może ten pan miał wspólnika, który pod byle pretekstem zadzwonił do drzwi... Nie - zaraz debilka, albo osoba niepełnosprawna umysłowo... oj widzę, że tu niektórzy w ogóle nie poszerzają horyzontów tylko jadą ciągla tą samą już prawie wytartą ścieżką...

A swoją drogą, jak się nie przewrócisz to się nie nauczysz. Koleś po prostu był cwany i przebiegły i to jemu należy się słuszny w tym przypadku hejt, ale wolimy krytykować to, czego sami w sobie nie lubimy. Więc jak widać naiwność to niestety cecha sporej większości tu bywalców.

9

LenaLu napisał/a:

Koleś po prostu był cwany i przebiegły i to jemu należy się słuszny w tym przypadku hejt, ale wolimy krytykować to, czego sami w sobie nie lubimy. Więc jak widać naiwność to niestety cecha sporej większości tu bywalców.

Oczywiście, że należy się hejt, ale jestem przekonany, że gdyby nie był przystojny, to żadna by się nie dała oszukać smile

10

rakastankielia napisał/a:
LenaLu napisał/a:

Koleś po prostu był cwany i przebiegły i to jemu należy się słuszny w tym przypadku hejt, ale wolimy krytykować to, czego sami w sobie nie lubimy. Więc jak widać naiwność to niestety cecha sporej większości tu bywalców.

Oczywiście, że należy się hejt, ale jestem przekonany, że gdyby nie był przystojny, to żadna by się nie dała oszukać smile

Nie brnijmy w takie banały... Możesz nie wierzyć, ale nie dla każdej wygląd faceta oznacza pierdolca umysłowego... Ale czasem wystarczy ton głosu, spojrzenie, gesty i dobrze wyuczona gadka. Jeśli kobieta nigdy wcześniej takiego pasozyta nie spotkała to da się owinąć, ale to nie znaczy, że jest głupia czy niedorobiona, po prostu mało doświadczona.

11

Pewna mieszkanka Gdańska za pośrednictwem Findera poznała mężczyznę, z którym postanowiła się spotkać w swoim mieszkaniu. Kiedy kobieta na chwilę je opuściła, gość wykorzystał okazję i ukradł jej rzeczy o wartości blisko 9 tys. zł.

Do zdarzenia doszło niespełna tydzień temu. We wtorek policja zdecydowała się na jej ujawnienie i publikację zdjęcia podejrzewanego. Policjanci zatrzymali 27-latka w środę wieczorem na klatce schodowej jednego z budynków we Wrzeszczu. Podczas przeszukania jego mieszkania policjanci znaleźli i zabezpieczyli przedmioty oraz pieniądze, które ukradł pokrzywdzonej gdańszczance. "Podejrzany zdążył już zgolić brodę. Był spakowany i planował wyjechać" - dodaje Radio Gdańsk.

Dziewczyny uważajcie!

Spoko, uważamy smile

Hajs trzymamy w banku, na koncie z podwójnym hasłem smile

12

Dziewczyny uważajcie!

I bardzo dobrze.  A tak na marginesie kto się umawia na pierwszą randkę w domu?

13 Ostatnio edytowany przez Tamiraa (2023-01-18 19:56:26)

Uważam, że nie ma co obwiniać ofiar, oszuści bywają bardzo sprytni i potrafią wykorzystać każdy moment.  Nawet ta osoba, która zwykle jest ostrożna może się dać nabrać, bo oszust wykorzysta nietypowe okoliczności. A niektórzy czują się tak bardzo samotni, że gaszą wszystkie lampki ostrzeżeń we własnej głowie.

14

Gdzie, ja się pytam gdzie leży ta lampka, która się nie zapala, jeśli pada propozycja PIERWSZEJ randki w czyimś domu? Po drugie: gdzie leży kolejna, która pozwala zostawić kompletnie3 obcą osobę w swoim mieszkaniu?

15 Ostatnio edytowany przez Tamiraa (2023-01-18 20:01:10)

bagienni_k napisał/a:

Gdzie, ja się pytam gdzie leży ta lampka, która się nie zapala, jeśli pada propozycja PIERWSZEJ randki w czyimś domu? Po drugie: gdzie leży kolejna, która pozwala zostawić kompletnie3 obcą osobę w swoim mieszkaniu?

Różnie, ktoś ma gorszy dzień, oszust ma dar przekonywania. Kiedy byłam młodsza też się dziwiłam, ale teraz zauważam, że wystarczy chwila. Albo też ktoś ma taki zwyczaj, że zaprasza do domu, żeby było dyskretnie albo tanio.
Kiedy pytałam pewnego pana, dlaczego zaprasza, pomimo, że niejedna kobieta go okradła. A on, że nie szkodzi, nie ma znaczenia, bo ważniejsza bliskość.

16

madoja napisał/a:

Dziewczyny uważajcie!

Mało takich?

17

bagienni_k napisał/a:

Nie może się zapalić lampka która nie istnieje. Niektórzy widocznie poszli na wagary w ten dzień gdy rozumy rozdawali.

Słaba płeć.....w akcji smile
Na początku marca na jednym z portali randkowych 31-latek z woj. lubelskiego poznał młodą kobietę, z którą po wymianie wiadomości postanowił spotkać się na żywo w Krakowie. Wspólnie ustalili, że pierwsze spotkanie odbędzie się 12 marca w jednym z podgórskich hoteli.

Tego dnia około godz. 18 para zobaczyła się po raz pierwszy i wspólnie udała do jednego z hotelowych pokoi. Tam jednak, zamiast romantycznego wieczoru na 31-latka czekała przykra niespodzianka. 20-latka, z którą się umówił, zaatakowała go gazem pieprzowym, zabrała należące do niego 500 zł i szybko opuściła hotel. Rozczarowanemu fatalnym finałem randki mężczyźnie nie pozostało nic innego jak udać się na policję i zgłosić przestępstwo.

Posty [ 18 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Oszust z Tindera zatrzymany :)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024