Jak sobie poradzić ze stratą drugiej osoby - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak sobie poradzić ze stratą drugiej osoby

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 61 ]

Temat: Jak sobie poradzić ze stratą drugiej osoby

Witam od roku spotykałam się z facetem...ideal zawsze mogłam ja nim polegać był mega moim wsparciem okazywał mi dużo uczuć miłości zainteresowania planowaliśmy swoją przyszłość rozglądaliśmy się za kupnem mieszkania planowaliśmy ile będziemy mieć dzieci itp...pewnego dnia zadzwoniła do mnie kobieta która mnie poinformowała że jest z nim 13 lat i że ma jeszcze 3 inne kochanki serce mi pękło na pół nikomu tak nie ufalam jak jemu zadzwoniła i tyle mi powiedział że jest tylko że "mną" popłakałam się emocje puściły powiedziałam dużo przykrych słów jak on mógł mnie tak zranić:(( po co były te wszystkie starania dodam że od kilku dni się nie odzywa nawet nie przeprosił...czuje się beznadziejna i gówno warta szczerze mówiąc...jak sobie poradzić z takim bólem:(

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak sobie poradzić ze stratą drugiej osoby

Ciągle jestem zdradzana kolejny raz chyba już nie dam rady się podnieś dużo mówiłam mu na ten temat ile cierpiałam tak mnie zapewniał o swoich uczuciach!!! Głupia i naiwna po co wierzyłam w te bajki jak mógł się kochać z 3 kobietami później mnie dotykać czuje się brudna gorzej niż gówno

3 Ostatnio edytowany przez JohnyBravo777 (2022-10-16 18:50:46)

Wspolczuje zlamanego serca. Z tego co piszesz to po raz kolejny...
Jest pewna cecha po ktorej mozna odroznic oszusta od wartosciowego czlowieka gdy wydaje sie idealny.
Oszust dziala kompulsywnie. Ma duzo energii w tym co robi.
Wartosciowi ludzie sa spokojniejsi, jak cos dla Ciebie robia to bije od nich cieplo a nie aura bycia rycerzem.

Musisz wyostrzyc zmysly na poczucie wewnetrznego ciepla oraz kompulsywnej energii i sie nimi kierowac w przyszlych wyborach.

Btw. dwa pytania do budowy kontekstu:

• Gdzie / w jaki sposob poznawalas tych facetow?

• Na jakiej podstawie decydowalas ze Ci mezczyzni sa dla Ciebie?

4 Ostatnio edytowany przez Szeptuch (2022-10-16 18:45:08)

Gorszym od gówna to jest ten facet.
Ty jesteś normalną,kochającą osobą,która chce być kochana,jak każdy z nas.
Jeżeli czujesz że to wszystko cie przytłacza to,
Jedyne co mogę ci polecić to wizyta u psychiatry i terapia.

5

Ten facet jest o 14 lat starszy zawsze zadbany poukładany nigdy bym nie sądziła że wbije mi nóż w plecy a jednak

6

Nie dzwoń, nie pisz i nie odbieraj telefonu jakby dzwonił. A. jakby przyszedł to masz prawo dać mu liścia i zamknąć drzwi przed nosem.
Skoro nawet nie przeprosił to masz odpowiedź, że lepiej jak teraz to wyszło niż tracić kolejne lata na takiego kogoś

Pisałaś o kupnie domu
Ciesz sie, że kredytu nie wzięłaś na siebie

7

To już wiesz, że ideałów nie ma, jak również, że nigdy nie można mieć bezgranicznego zaufania.
Skąd go w ogóle wyrwałaś?

8

Szczerze nie wiem czy to jest spowodowane że przyciągam takich facetów:( a może jakbym poszla z kimś do łóżka to się lepiej poczuje?

9

Magdaaa29 napisał/a:

Szczerze nie wiem czy to jest spowodowane że przyciągam takich facetów:( a może jakbym poszla z kimś do łóżka to się lepiej poczuje?

Tak, przyciągasz, dokładnie takich, takich wybierasz, takim się oddajesz. To są Twoje wybory, tylko i wyłącznie. Gdzie leży problem? Nie mam pojęcia, ale jedno wiem na pewno, będziesz miała ciągle takich, dopóki nie znajdziesz u siebie błędu w systemie i nie naprawisz go.

10

Przykro mi, że się smucisz. Przytulam, wiem jak to boli. Co mogę powiedzieć, chyba to co wyżej inni i to co się odnosi także do mnie. Czas, praca nad sobą.

11

nie no w sumie trochę szacun żona i cztery kochanki jak to czasowo oraz logistycznie ogarnąć to nie mam pojęcia

12

Bynajmniej mi wkręcał kit że praca praca praca no w końcu ktoś musiał zapracować na nasz dom smile a ja wierzyłam jakbym widziała wcześniej że mnie oszukuje i zdradza to bym już wcześniej skończyła ta chora relacje

13

JohnyBravo777 napisał/a:

Jest pewna cecha po ktorej mozna odroznic oszusta od wartosciowego czlowieka gdy wydaje sie idealny.
Wartosciowi ludzie sa spokojniejsi, jak cos dla Ciebie robia to bije od nich cieplo a nie aura bycia rycerzem.

Musisz wyostrzyc zmysly na poczucie wewnetrznego ciepla oraz kompulsywnej energii i sie nimi kierowac w przyszlych wyborach.

mozesz rozwinac te mysl? albo jakis przyklad? do "Oszust dziala kompulsywnie. Ma duzo energii w tym co robi.
Wartosciowi ludzie sa spokojniejsi, jak cos dla Ciebie robia to bije od nich cieplo a nie aura bycia rycerzem."

i to, ze to z nia cos nie tak zaczynam powatpiewac. nie weszla w to swiadomie, aze po raz kolejny-mam wrazenie, ze ostatnio roi sie od takich facetow, to juz poprostu nie to, co bylo 30 lat temu. ludzie sie zmienili.

na moj przyklad, choc moze i ze mna cos nie tak: w ciagu ostatniego roku poznalam tylko 2 mezczyzn, ktorzy mnie zainteresowali i kazdy z nich okazal sie lovelasem. okej nie weszlam w zadna intymnosc czy relacje, bo zawsze najpierw staram sie lepiej poznac, zeby nie wyszly jakies kwiatki, ale sam fakt, ze akurat tacy mnie zainteresowali. jednego z nich szybko szlo wybadac, drugi natomiast tez tak mocno sie staral, udawal takiego porzadnego i ogarnietego...
jak poznaje ludzi? roznie. przez miesiac bylam na jakiejs apce, a tak to w zyciu codziennym, np wczoraj bylam z kolezanka na kawie i koles z obslugi mnie zagadywal bardziej i osobisciej niz innych gosci, a wieczorem wyslal mi zapro do znajomych, choc nie mam pojecia jak mnie znalazl. takze miejsce nie ma znaczenia, bo jest rozne.
nie chodze regularnie na randki, bo celowo nikogo nie szukam, ale tez juz sie zastanawiam, czy faceci to doopki czy problem we mnie.

14

blueangel napisał/a:
JohnyBravo777 napisał/a:

mozesz rozwinac te mysl? albo jakis przyklad? do "Oszust dziala kompulsywnie. Ma duzo energii w tym co robi.
Wartosciowi ludzie sa spokojniejsi, jak cos dla Ciebie robia to bije od nich cieplo a nie aura bycia rycerzem."

i to, ze to z nia cos nie tak zaczynam powatpiewac. nie weszla w to swiadomie, aze po raz kolejny-mam wrazenie, ze ostatnio roi sie od takich facetow, to juz poprostu nie to, co bylo 30 lat temu. ludzie sie zmienili.

na moj przyklad, choc moze i ze mna cos nie tak: w ciagu ostatniego roku poznalam tylko 2 mezczyzn, ktorzy mnie zainteresowali i kazdy z nich okazal sie lovelasem. okej nie weszlam w zadna intymnosc czy relacje, bo zawsze najpierw staram sie lepiej poznac, zeby nie wyszly jakies kwiatki, ale sam fakt, ze akurat tacy mnie zainteresowali. jednego z nich szybko szlo wybadac, drugi natomiast tez tak mocno sie staral, udawal takiego porzadnego i ogarnietego...
jak poznaje ludzi? roznie. przez miesiac bylam na jakiejs apce, a tak to w zyciu codziennym, np wczoraj bylam z kolezanka na kawie i koles z obslugi mnie zagadywal bardziej i osobisciej niz innych gosci, a wieczorem wyslal mi zapro do znajomych, choc nie mam pojecia jak mnie znalazl. takze miejsce nie ma znaczenia, bo jest rozne.
nie chodze regularnie na randki, bo celowo nikogo nie szukam, ale tez juz sie zastanawiam, czy faceci to doopki czy problem we mnie.

Zgadywać i startować do Ciebie mogą różni faceci. Problem pojawia się w momencie, kiedy Ty wybierasz tylko jeden typ. smile
Zastanów się, co mówili i jak się zachowywali ci, których okresliłaś mianem lovelas. Na coś musiało przykuć Twoją uwagę, więc w tym jest znaj i/lub ostrzeżenie smile

15

Magdaaa29 napisał/a:

Bynajmniej mi wkręcał kit że praca praca praca no w końcu ktoś musiał zapracować na nasz dom smile a ja wierzyłam jakbym widziała wcześniej że mnie oszukuje i zdradza to bym już wcześniej skończyła ta chora relacje

Poznałaś jego rodzinę i znajomych, skoro snułaś z nim poważne plany?
Byłas za bardzo ufna, wierzyłaś w każde jego słowo, praktycznie go nie znając.

Dlatego ja nie wierzę w to niby przyciąganie, tylko w naiwność, ślepe zaufanie.

16

Ej może ja jestem dziwna, ale tak w sumie to skąd wiadomo, że to faktycznie jego żona była?
On to potwierdził?

Bo mi to jakoś tak nie gra, nie wiem czemu. Tak to brzmi dziwnie.

17

To nie była jego żona a partnerka z którą żył w ogóle dziwna akcja bo ona zadzwoniła do mnie wiedziała wszystko na mój temat gdzie pracuje gdzie mieszkam ciekawe skąd miała mój nr tel bo nie wierzę że on nie usuwał sms ode mnie czy połączeń

18

A co do rodziny to mówił że praktycznie z nimi kontaktu nie utrzymuje...i że nie chce swojej rodziny znać

19

Magdaaa29 napisał/a:

To nie była jego żona a partnerka z którą żył w ogóle dziwna akcja bo ona zadzwoniła do mnie wiedziała wszystko na mój temat gdzie pracuje gdzie mieszkam ciekawe skąd miała mój nr tel bo nie wierzę że on nie usuwał sms ode mnie czy połączeń

A sprawdziłaś to faktycznie? Że to jego partnerka?

Wiesz co, ja tak pytam, bo im więcej o tym myślę, tym bardziej mi się to dziwne wydaje, a wiem, że sama mogłabym wymienić ze 3 osoby, które tak się fiksują na facecie (który nie jest ich facetem), że zrobiłyby coś takiego, żeby mu zbojkotować relację, która rokuje.

Stąd o tym pomyślałam, bo to zawsze takie krzywe akcje, ale nie wiem czy tu i tak bez względu na wszystko już nie jest "po ptokach".

20

Tyle że zadzwoniłam do niego zapłakana i mu nagadalam a on że to jego współlokatorka i że jest tylko że mną...nie wiem co już myśleć uważacie że ta kobieta zmyśla ? Bo dlaczego chciał kupić że mną mieszkania wiedząc że "ona" jest dlaczego nie dzwoni nie napiszę...

21

Magdaaa29 napisał/a:

A co do rodziny to mówił że praktycznie z nimi kontaktu nie utrzymuje...i że nie chce swojej rodziny znać

Tu już powinna Ci się zapalić czerwona lampka... Nawet nie dociekałaś dlaczego, zbywał Cię byle czym, jakbyś drążyła temat, chciała pojechać w jego strony, chociażby do znajomych, może byś nabrała podejrzeń.
Ale mleko się wylało... Pozostała nauka na przyszłość.

22

Magdaaa29 napisał/a:

Tyle że zadzwoniłam do niego zapłakana i mu nagadalam a on że to jego współlokatorka i że jest tylko że mną...nie wiem co już myśleć uważacie że ta kobieta zmyśla ? Bo dlaczego chciał kupić że mną mieszkania wiedząc że "ona" jest dlaczego nie dzwoni nie napiszę...

Nie wiem. Nie chcę Ci robić złudnych nadziei, bo może być tak, że on Ci wciska kit, a może być tak, że ona ma jakąś obsesję na jego punkcie, ale z drugiej strony, to który facet w tym wieku mieszka ze współlokatorką...

23

Magdaaa29 napisał/a:

To on dalej zmyśla. Cały czas  Cię oszukiwał, kupował mieszkanie, żeby Cię "upewnić", że jest tym za kogo go bierzesz.

Mówił wcześniej, że mieszka że współlokatorką, że jeszcze masz wątpliwości w jego oszustwa...

24

Strasznie męczy mnie ta kobieta z myślami dowiaduje się że facet ja zdradza tyle lat razem ona dzwoni miła grzeczna w ogóle w jej głosie nie czułam... bólu a może było tak że on poprosił koleżankę aby zadzwoniła bo głupio mu bylo że mną zerwać.. i wymyślił taka scenkę w jeszcze kilka dni temu jak on to mnie mocno kocha kpina

25

Teraz mam większy problem bo skoro on miał 4 kobiety...więc nie wiadomo czy miał ich nie więcej...a że mu ufalam to się kochaliśmy bez zabezpieczenia a jak mnie czymś zaraził....kiedy mogę zrobić jakieś testy ? Aby mieć czysta glowe

26

Bez sensu jest gdybanie. Jakby chciał to by przyjechał i osobiście Ci wyjaśnił, choć też byś łyknęła każdą bajkę.

Widocznie wybrał "współlokatorkę"... Twoje dane miała od niego. Nie szukaj dla niego usprawiedliwienia.

27 Ostatnio edytowany przez JohnyBravo777 (2022-10-17 01:12:50)

blueangel napisał/a:
JohnyBravo777 napisał/a:

To trzeba zrozumiec na bazie doswiadczenia z kontaktow z osoba od ktorej bije cieplo i taka w ktorej go brak.

Jedna ze wskazowek moze byc to na ile dany czlowiek potrafi wysiedziec w miejscu nic nie robiac.
Kompulsywne osoby potrzebuja caly czas cos robic, potrzebuja uciekac od swojej wewnetrznej pustki.

Kompulsywne osoby moga duzo dla Ciebie zrobic ale w rzeczywistosci robia to dla siebie (z roznych powodow).

Ale jak masz w zyciu osobe od ktorej bije cieplo to wiesz, ze ona pomagajac robi to calkowicie dla Ciebie.
Czujesz to. Widac to w jej oczach. Jestes tylko Ty, jej nie ma.

28

Nie czytałam odpowiedzi, ale pierwsze pytanie jakie mi się nasuwa: skąd wiesz że ta kobieta mówiła prawdę? Jesteś w 100% pewna?

29

Nie wiem czy mówiła prawdę nie znam jej..ale nawet jeśli kłamała to czemu on się nie wytłumaczył?? Czemu nie dzwoni

30 Ostatnio edytowany przez wieka (2022-10-17 09:46:57)

Trąci myszką ta historia....
Uważałaś, że byłaś jego pierwsza kobietą, dlatego poszłaś na całość z facetem w tym wieku, poznanym pewnie w sieci?

Co o nim wiesz, co robi, gdzie mieszka, planowałaś z nim życie, a nie byłaś nigdy u niego!? Przecież on może mieć gromadkę dzieci.

Teraz pytasz o badania, przecież to znajdziesz w sieci.
Za, chwilę napiszesz, że jesteś w ciąży...

Czy Ty jesteś pełnosprawna psychicznie?

31

Poznaliśmy się w pracy.pracuje w sklepie on był częstym klientem

32

I wszyscy go znają u mnie. Pracy zawsze bym zachwalany przez dziewczyny z mojej roboty.. że taki fajny facet taki porządny miły kulturalny itp..

33 Ostatnio edytowany przez wieka (2022-10-17 11:35:28)

Magdaaa29 napisał/a:

Poznaliśmy się w pracy.pracuje w sklepie on był częstym klientem

To znaczy, że mieszka w Twojej miejscowości i nigdy nie zaprosił Cię do siebie?

34

On mieszka 30 km ode mnie

35

Magdaaa29 napisał/a:

On mieszka 30 km ode mnie

Co to zmienia?

36 Ostatnio edytowany przez wieka (2022-10-17 11:38:47)

.

37

Lady Loka napisał/a:

ale z drugiej strony, to który facet w tym wieku mieszka ze współlokatorką...

Połowa żonatych, których "żony są złe i niedobre"  wink

38

Motocyklistka napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

ale z drugiej strony, to który facet w tym wieku mieszka ze współlokatorką...

Połowa żonatych, których "żony są złe i niedobre"  wink

No tak, więc jak tu nową kobietę zaprosić big_smile

39

Magdaaa29 napisał/a:

Nie wiem czy mówiła prawdę nie znam jej..ale nawet jeśli kłamała to czemu on się nie wytłumaczył?? Czemu nie dzwoni

Istnieje - niewielka ale jednak - możliwość, że on milczy bo jest urażony tym, że uwierzyłaś obcej babie.

Jak zareagował gdy mu o tym telefonie powiedziałaś? Przyznał się?

Wstyd się przyznać, ale jako gówniara dzwoniłam na prośbę koleżanki do nowej kobiety jej ex - żeby powiedzieć jej, że ją zdradza i jestem w ciąży hmm A też byli ze sobą już dobrych kilka miesięcy razem.

Upewnij się że to prawda!

40

Zadzwoniłam zapłakana i mu wojnę zrobiłam to powiedział że jest tylko że mną ja się rozlaczylam dzwonił 2 razy jeszcze i nie odebralam

41 Ostatnio edytowany przez wieka (2022-10-17 13:22:23)

Przecież sam Ci powiedział, że mieszka z sublokatorką... Czy to jeszcze za mało informacji.
Nawet nie wiesz gdzie on mieszka, bo to co Ci powiedział o tych 30km też może być kłamstwem.
Dlaczego nigdy Cię nie zaprosił, też unikasz odpowiedzi, nie interesowało Cię jak i gdzie mieszka?

Możesz mu napisać, że jeśli chce Ci wyjaśnić, to tylko możecie się spotkać u niego, wtedy się upewnisz kto tu mówi prawdę, choć też nie do końca, bo może coś zaaranżować.

42

Jeśli problem nie jest wzięty z sufitu. smile

Magdaaa29 napisał/a:

(...) pewnego dnia zadzwoniła do mnie kobieta która mnie poinformowała że jest z nim 13 lat i że ma jeszcze 3 inne kochanki (...)

Niezły patent na rozwalenie związku.

43

Dziewczynki małe i duże uwielbiają słuchać bajek.

Jak się najpierw robi, później myśli to tak się kończy.

44

A co do rodziny mojej ciągle jestem najgorsza córka nie szanują mnie i każdy mój związek krytykują nie chciałam aby poznał moja rodzinę

45

Napisałam do tej kobiety żeby wysłała mi zdjęcia podobno jak są razem czekam

46

Magdaaa29 napisał/a:

Napisałam do tej kobiety żeby wysłała mi zdjęcia podobno jak są razem czekam

A po co? Masochizm uprawiasz, czy jak? Co to ma za znaczenie? Patrz na FAKTY, nie na emocje.
A fakty są takie: wyszła afera z wieloma kobietami i chłop się zmył. Jeśli to nie jest potwierdzenie tego faktu, to nie wiem, co nim jest. Przecież gdyby to była nieprawda, a jemu by na Tobie zależało, to stał by pod Twoimi drzwiami dzień w dzień w celu wyjaśnienia wszystkiego, z twardymi dowodami, że to, co powiedziała tamta kobieta to bujda na resorach. Jest pod Twoimi drzwiami? Błaga o rozmowę? Ma przygotowane wszystkie dowody na potwierdzenie swojej niewinności? Nie? To masz odpowiedź.

47

Wysłała mi kilka zdjęć ich wspólnych z około 10 lat temu...hmm jak napisałam wyślij mi sms albo aktualne wasze zdjęcie to nie odpisuje

48

Magdaaa29 napisał/a:

Wysłała mi kilka zdjęć ich wspólnych z około 10 lat temu...hmm jak napisałam wyślij mi sms albo aktualne wasze zdjęcie to nie odpisuje

Ty tak serio?!?!

49

Prawda wyszła na jaw to wszystko jest prawdą jutro w pracy mu zrobię takiego wstydu że nawet sobie nie wyobraża !!!!!nikt nie będzie miał do niego szacunku!

50

Magdaaa29 napisał/a:

Prawda wyszła na jaw to wszystko jest prawdą jutro w pracy mu zrobię takiego wstydu że nawet sobie nie wyobraża !!!!!nikt nie będzie miał do niego szacunku!

Nie. Nikt nie będzie miał szacunku do Ciebie.

51

Niby dlaczego? To on okazał się gnojem

52

Troll

53

Magdaaa29 napisał/a:

Niby dlaczego? To on okazał się gnojem

A Ty zrobisz z siebie pośmiewisko i tylko gość będzie wiedział, że nie było co planować przyszłości z wariatką.

54

cóż za "ckliwa" historia miłosna z kochankami w tle, zamiast czytać harlequina, wystarczyło przeczytać ten wątek smile
Zamiast się mścić i robić mu jakieś bonanzy ( nawet nie wiem jak chcesz je robi bo zakładam ze w sklepie tez się nie pojawił od kiedy wybuchła ta aferka), zachowaj twarz i powiedz mu gdzie ma spieprzać i tyle. Zemsta nie sprawi ze poczujesz się lepiej.

55

A propos ta baba z którą był to stwierdziła że go kocha i była by wstanie wybaczyć mu 3 kochanki hahahha padłam śmiechem mówię dziewczyno otwórz oczy raz cię zdradził to ciągle będzie to robił w ogóle ona i on są warci siebie

56 Ostatnio edytowany przez JohnyBravo777 (2022-10-17 23:45:58)

Magdaaa29 napisał/a:

A propos ta baba z którą był to stwierdziła że go kocha i była by wstanie wybaczyć mu 3 kochanki hahahha padłam śmiechem mówię dziewczyno otwórz oczy raz cię zdradził to ciągle będzie to robił w ogóle ona i on są warci siebie

Chcesz abysmy Ci tutaj pomogli mitomanie zdiagnozowac?
Czy jestes tak samotny/a, beznadziejny/a i biedny/a, ze zmyslanie glupot na forum to jedyna rozrywka w twoim przedziale inteligencji ktora Ci pozostala?

57

Magdaaa29 napisał/a:

To bardzo głupi pomysł bardzoooo...moje koleżanki tak robiły i potem chciały się zabić. Bardzo Ci współczuję niestety wiem, że Cie to boli... ja osobiście mimo, że jestem facetem płakałem pół roku w łóżku po takiej akcji lub podobnych. Jedynie co mogę powiedzieć to pewnego dnia ta qrwa zdechnie w mękach. Zapomnij wycisz się ucieknij w hobby mi to troszkę pomogło. Sam miałem dziewczynę co ukrywała ciąże przedemna... a inna ruchała się po hotelach robiąc ściemę, że za rok zamieszkamy razem i będzie ślub lub dziecko... wiem co czujesz i współczuję.

58

SŁUCHAJCIE JUZ WSZYSTKIEGO SIĘ DOWIEDZIAŁAM TE "kochanki" on z nimi nie sypiał tylko sms jakieś tam z nimi pisał rozmawiałam z jego ta dziewczyna co są tyle lat razem... sprawa wygląda tak..przeprosił mnie powiedział że mi to wytłumaczy ale nie teraz dziś był u tamtej zabrał swoje rzeczy zostawił jej klucze i wyszedł...a ona dalej liczy że on wróci...nie wiem co już w ogóle myśleć może on chciał odejść od niej dla mnie ? Bo skoro ja zostawił i nawet nie usłyszała słowa przepraszam

59

A ona dalej musli że wróci... powiedziała że to od niego zależy czy będą razem ona go kocha i mu wybaczy

60 Ostatnio edytowany przez 123qwerty123 (2022-10-19 13:13:58)

To że odszedł do tamtej wiesz od niego czy od niej? Jeśli od niego to jest to prawie pewne, że kłamie i tak na prawdę wcale jej nie zostawił. Jeśli od niej - to super dla niej. Pozbyła się frajera i bedzie miała szansę na lepszy związek z innym. Teraz Ty przejmiesz jej rolę. Za jakiś czas kochanki od smsów będą kochankami od seksów. I tak jak ta jego opuszczona partnerka po długim czasie dowiesz się że są jeszcze inne panie w jego życiu. Poza tym skąd pewność ze do tej pory miał kolezanki tylko do pisania. Bo on tak powiedział? Haha bardzo wiarygodny typ.

Musisz mieć o sobie bardzo niskie mniemanie skoro zastanawiasz się czy być z takim oszustem. Gdyby to się nie wydało dalej by was oszukiwał. A to że teraz sie wydało też nie musi nic zmieniać w temacie. On dalej może zdradzać. Mężczyzna ktory nie szanuje kobiety z którą jest raczej nie zwiąże sie z nią na stałe. Ona jest tylko epizodem w jego życiu.

Swoją drogą ta jego była partnerka tez nusi miec kiepskie zdanie o samej sobie skoro chce by do niej wrócil (o ile sama to potwierdza a nie są to kłamstwa tego typa)

Jesli tak jest to widac na takiekobiety poluje. Niedowartosciowane ktore łatwo owinąc wokol palca. Beda tanczyc tak jak on zagra. Bedzie sobie koszystac z nich wszystkich. Wybiera takie ktore boja sie ze juz nic lepszego je nie spotka wiec godza sie na takie traktowanie. A nawet jak ktoras odejdzie to nie szkodzi. Byla przeciez tylko epizodem. Zastąpi sie ją inną niedowartościowaną kobietą.

61

Musisz podnieść z podłogi samoocenę i spróbować przestać być naiwną.

W sumie to mi Ciebie nie szkoda. Jeśli nie trolujesz/szukasz atencji, bo to jest tak schematyczne że szok.

Starszy o 14 lat facet, zrobił z Ciebie materac, bo stare się zużyły/znudziły.
Jak dają to się bierze.

Sorki, mówię jak jest, w prostych słowach. Nie potrafię chrzanić jak kobiety :-)

Posty [ 61 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak sobie poradzić ze stratą drugiej osoby

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024