Niepewność - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

Temat: Niepewność

Cześć. Od miesiąca mam chłopaka. On ma 18 ja 16. Porblem w tym że czasem mnie denerwuje i mam go dość a później jestem szaleńczo zakochana i nie mogę przestać o nim myśleć. Do rzeczy, on i ja czasem gadamy o ślubie i tak dalej, on coś mówi że chciałby już za 10 lat mieć że mną dzieci i w ogóle, a ślub chciałby za 5. Czy to normalne? Bo nie mam zbytnio z kim o tym pogadać.

Kasia.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Niepewność
Kate200606 napisał/a:

Cześć. Od miesiąca mam chłopaka. On ma 18 ja 16. Porblem w tym że czasem mnie denerwuje i mam go dość a później jestem szaleńczo zakochana i nie mogę przestać o nim myśleć. Do rzeczy, on i ja czasem gadamy o ślubie i tak dalej, on coś mówi że chciałby już za 10 lat mieć że mną dzieci i w ogóle, a ślub chciałby za 5. Czy to normalne? Bo nie mam zbytnio z kim o tym pogadać.

Kasia.

Może najpierw oboje zdajcie maturę, zastanówcie się nad studiami, skończcie je, a potem bierzcie ślub?

3

Z tym ślubem to poczekajcie może jeszcze tak z 10 lat: Ty będziesz mieć 26 on 28 - idealny wiek na wesele smile

4

A pomarzyć zawsze można...

5

Dodatkowo ta strona jest od 18 lat.

6

Szeptuch napisał/a:

!?

7

wieka napisał/a:
Szeptuch napisał/a:

!?

no z tego co czytałem regulamin to strona www.netkobiety.pl jest od 18 lat, a ona pisze ze ma 16

8

Szeptuch napisał/a:
wieka napisał/a:
Szeptuch napisał/a:

!?

no z tego co czytałem regulamin to strona www.netkobiety.pl jest od 18 lat, a ona pisze ze ma 16

A co ma wiek dziewczyny do wieku portalu?

9

wieka napisał/a:
Szeptuch napisał/a:
wieka napisał/a:

!?

Serio....
chodzi o to że ten portal jest dla osób pełnoletnich, a ona pełnoletnia nie jest.
widzę ze nie zajarzyłaś.

10

Szeptuch napisał/a:
wieka napisał/a:
Szeptuch napisał/a:

Serio....
chodzi o to że ten portal jest dla osób pełnoletnich, a ona pełnoletnia nie jest.
widzę ze nie zajarzyłaś.

Nawet by mi to do głowy nie przyszło, żeby ktoś na to zwracał uwagę big_smile
Bez przesady, nikt tu nikomu dowodu nie sprawdza. Ktoś może mieć 15 lat, a napisać, że ma 20 i odwrotnie.

11

wieka napisał/a:
Szeptuch napisał/a:
wieka napisał/a:

Serio....
widzę ze nie zajarzyłaś.

Nawet by mi to do głowy nie przyszło, żeby ktoś na to zwracał uwagę big_smile
Bez przesady, nikt tu nikomu dowodu nie sprawdza. Ktoś może mieć 15 lat, a napisać, że ma 20 i odwrotnie.

Jak była moderacja i ktoś zakładał temat pisząc, że ma mniej niż 18 lat to szedł ban. Wiadomo, że można oszukać system, ale w końcu wyjdzie. Choćby między zdaniami.

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024