Mówiła że kocha ale zablokowała wszędzie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Mówiła że kocha ale zablokowała wszędzie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 19 ]

1 Ostatnio edytowany przez Bxtygosc (2022-08-27 14:36:59)

Temat: Mówiła że kocha ale zablokowała wszędzie

Witam
Przychodzę z problemem do was, bylem z dziewczyna ponad półtorej roku byliśmy w sobiue bardzo zakochani od jakiegos czasu zaczely sie ciągłe kłotnie o byle pierdoły a ona byla wtedy na wakacjach z rodzicami i zerwalismy spotkaliśmy sie jak wróciła z wakacji i powiedziala ze mnie kocha ale do mnie nie wróci posiedzielismy wtedy razem troche i wycigągnalem to z niej i powiedziala ze poprostu potrzebuje czasu i dałem jej spokój. Ostatnio zauważyłem jednak ze mnie wszedzie zablokowala ktos powie o co moze chodzic? mówiła ze kocha i ze potrzebuje czasu tylko i sie dla mnie zmienić bo była oschła przez sytuacje z jej rodzicami + zaczęła dodawać relacji jak idzie a nigdy tego nie robiła

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Mówiła że kocha ale zablokowała wszędzie

To jest stopniowa rezygnacja że znajomości.
Odpuść.
Ile macie lat?

3

ja 21 ona 19

4

Przestałeś jej odpowiadać, tak bywa, musisz się z tym pogodzić.
Czas leczy rany...

5

Dzieciaku daj jej przestrzeni, będzie chciała to wróci. Zajmij się sobą.

6

Bxtygosc napisał/a:

Witam
Przychodzę z problemem do was, bylem z dziewczyna ponad półtorej roku byliśmy w sobiue bardzo zakochani od jakiegos czasu zaczely sie ciągłe kłotnie o byle pierdoły a ona byla wtedy na wakacjach z rodzicami i zerwalismy spotkaliśmy sie jak wróciła z wakacji i powiedziala ze mnie kocha ale do mnie nie wróci posiedzielismy wtedy razem troche i wycigągnalem to z niej i powiedziala ze poprostu potrzebuje czasu i dałem jej spokój. Ostatnio zauważyłem jednak ze mnie wszedzie zablokowala ktos powie o co moze chodzic? mówiła ze kocha i ze potrzebuje czasu tylko i sie dla mnie zmienić bo była oschła przez sytuacje z jej rodzicami + zaczęła dodawać relacji jak idzie a nigdy tego nie robiła

Słabe z twojej strony, ze pozwoliles aby zrobila przerwe.Takie zlanie, nastąpilo z obydwu stron i z twojej i z jej.To jak mial zwiazek zabuzować.Skoro kazde poszlo w swoja strone.Czemu jestes zadkoczony ze die rozpadl.Przeciez sam sie nie naprawi:))))))

7

Paeonia napisał/a:
Bxtygosc napisał/a:

Witam

Słabe z twojej strony, ze pozwoliles aby zrobila przerwe.Takie zlanie, nastąpilo z obydwu stron i z twojej i z jej.To jak mial zwiazek zabuzować.Skoro kazde poszlo w swoja strone.Czemu jestes zadkoczony ze die rozpadl.Przeciez sam sie nie naprawi:))))))

Myślałem że to nam pomoże chciala sie tez zmienic to chcialem nam dac czas ale masz racje powinienienem walczyc

8

Paeonia napisał/a:

A co miał ją uwiązać do kaloryfera? big_smile Młodzi są. Pannie się odwidziało, to załatwiła to po kobiecemu. Najpierw zagrywka z czasem, a potem baj baj.

9

Panna ma już innego kawalera, daj sobie spokój.

10

Legat napisał/a:
Paeonia napisał/a:

A co miał ją uwiązać do kaloryfera? big_smile Młodzi są. Pannie się odwidziało, to załatwiła to po kobiecemu. Najpierw zagrywka z czasem, a potem baj baj.

Ona po kobiecemu, a on po męsku, czyli odwrócił się na żądanie.Byly kłótnie, nie było prób rozwiązania konfliktu, to się zmyło wszystko.Mozna kogoś kochać, ale można też po pewnym czasie uważać, ze szczęścia ta osoba nie da.Wtedy zostawia się i przechodzi się przez długi proces odkochiwania.

11

Paeonia napisał/a:

Ona po kobiecemu, a on po męsku, czyli odwrócił się na żądanie.Byly kłótnie, nie było prób rozwiązania konfliktu, to się zmyło wszystko.Mozna kogoś kochać, ale można też po pewnym czasie uważać, ze szczęścia ta osoba nie da.Wtedy zostawia się i przechodzi się przez długi proces odkochiwania.

Nie wiem o czym ty piszesz, z całą pewnością nie o sytuacji z tego wątku.

12

Legat napisał/a:
Paeonia napisał/a:

Nie wiem o czym ty piszesz, z całą pewnością nie o sytuacji z tego wątku.

Masz niski iloraz inteligencji skoro nie pojmujesz słów.Moja wypowiedz calkowice dotyczy bohatera, wątku.

13 Ostatnio edytowany przez SukDuken (2022-08-28 11:52:59)

Bxtygosc napisał/a:

Witam

Każda moja dziewczyna podczas rozstania mówiła mi, że mnie kocha.
Czyny, nie słowa.
Może się wypaliło. Może ma kogoś innego. Może nie uważa że to jest to. Może ma po prostu 19 lat, i "szuka siebie"
Nie wnikaj.
Zapamiętaj sobie jedną zasadę na przyszłość: Jak dziewczyna z Tobą zrywa, pod żadnym pozorem nie próbuj z nią rozmawiać, przekonywać jej, wypytywać. Powiedz, że okej, rozumiesz, podziękuj za wspólny czas, życz jej powodzenia, i odejdź.
Teraz tego nie zrozumiesz, ale za x lat zobaczysz, że to prawda.
Wiem, bo też to przechodziłem.
Zajmij się sobą.
Zatęskni, to wróci.
Jak nie, to nie.

14

Bxtygosc napisał/a:

Witam

Ta "przestrzeń" zazwyczaj ma imię i nazwisko - to raz.
Dwa - oczekujesz poważnych deklaracji do dziewiętnastoletniej siksy? Sam masz tylko dwadzieścia jeden lat, jesteś młodym pistoletem. W przedziale od 18 do 22 lat oczekuj tylko jednego do kobieta: zabawy i emocji. Budowanie poważnej relacji z tak młodą osobą, to proszenie się o kłopoty. Z resztą, w tak młodym wieku one chcą się wyszaleć i zaznać jak najwięcej. Nie dziwne, takie są prawa młodości.
Trzy - jeśli kobieta mówi Ci, albo w przyszłości powie, że potrzebuje przestrzeni, to daj tą przestrzeń. Mogą się zrealizować dwa scenariusze: albo odejdzie, a ta przestrzeń to będzie głupia wymówka i już ma kogoś innego w głowie (co jest w większości wypadków), albo jest to głupi test na Twoje zachowanie, po którym bardzo szybko wróci do Ciebie. Nie ma innych możliwości na ten "teścik".

Najważniejsze, to abyś teraz nie skamlał. Nie proś, nie płaszcz się, nie przepraszaj bo nie masz za co, nie piszcz, nie skaml jak pies, nie korz się, nie naskakuj. Miej jaja.
Relacja się skończyła, ciach bajera. Masz pierwsze doświadczenia - gratuluje. Zapisz to do zeszyciku jako ważną lekcję życiową.

15

Z takimi radami jakie otrzymujesz od facetow.To kazdy zwiazek sie tobie rozpadnie w mig.Nie kazda mloda dziewczyna to kurewka i nie kazda mloda dziewczyna chce tylko zabaw.Gdyby tak bylo to malzenstwa ktore znam by nie istnialy.A tak w mojej rodzinie sa ludzie mlodzi ktorzy poznali sie w wieku szkolnym i wzieli po kilku latach slub.Mam tez znajomych co w wieku 17 lat sie poznali i rowniez wzieli slub po latach bycia ze soba i kilka innych podobnych sytuacji znam.Wiec nie sluchalabym dziwnych wypowiedzi gosci z forum.Ktorzy uwazaja ze dziewczyna mlodziutka to tylko chce sie ru chac i zmieniac.Raczej Ci co tak sadza mierza swoja miarą...Jeszcze autorze zaznacze, ze awantury byly u was i to zniechecilo kobiete.Ale nikt tu ci nie doradza ze nalezalo nad tym tematem sie pochylic, a tu jest gwozdz pogrzebany

16

Paeonia napisał/a:

Jeszcze autorze zaznacze, ze awantury byly u was i to zniechecilo kobiete.Ale nikt tu ci nie doradza ze nalezalo nad tym tematem sie pochylic, a tu jest gwozdz pogrzebany

Niby jak się pochylić? Skoro panna zachciała przerwy, a potem go poblokowała. Wiem, ze za wszelką cenę próbujesz jej bronić i zwalić winę na niego. Ale to nie ma nic wspólnego z sytuacją z tego wątku.
Najlepiej w takich przypadkach przyjać tak jak wielu tu radzi. Cenna lekcja zyciowa, bo dziewczyna i z resztą on są bardzo młodzi.

17

Legat napisał/a:
Paeonia napisał/a:

Jeszcze autorze zaznacze, ze awantury byly u was i to zniechecilo kobiete.Ale nikt tu ci nie doradza ze nalezalo nad tym tematem sie pochylic, a tu jest gwozdz pogrzebany

Niby jak się pochylić? Skoro panna zachciała przerwy, a potem go poblokowała. Wiem, ze za wszelką cenę próbujesz jej bronić i zwalić winę na niego. Ale to nie ma nic wspólnego z sytuacją z tego wątku.
Najlepiej w takich przypadkach przyjać tak jak wielu tu radzi. Cenna lekcja zyciowa, bo dziewczyna i z resztą on są bardzo młodzi.

siedza tu faceci na babskim forum i sprowadzaja na kierundk ktory nie przyniesie korzysci.Ten Nieudany zwiazek, niech przyniesie autorowi refleksje, tak aby w nastepnym zwiazku nie popelniac tych samych błedów.A ty nic nie rozumiesz z wypowiedzi chyba masz 9 lat.Lub nie umiesz inteligentnie zwrocic uwage na sytuacje.Jak kazdy z forum facet bedzie kazal skoczyc z mostu, to nalezy to zrobic?Smiech na sali.

18

Paeonia napisał/a:

Z takimi radami jakie otrzymujesz od facetow.To kazdy zwiazek sie tobie rozpadnie w mig.Nie kazda mloda dziewczyna to kurewka i nie kazda mloda dziewczyna chce tylko zabaw.Gdyby tak bylo to malzenstwa ktore znam by nie istnialy.A tak w mojej rodzinie sa ludzie mlodzi ktorzy poznali sie w wieku szkolnym i wzieli po kilku latach slub.Mam tez znajomych co w wieku 17 lat sie poznali i rowniez wzieli slub po latach bycia ze soba i kilka innych podobnych sytuacji znam.Wiec nie sluchalabym dziwnych wypowiedzi gosci z forum.Ktorzy uwazaja ze dziewczyna mlodziutka to tylko chce sie ru chac i zmieniac.Raczej Ci co tak sadza mierza swoja miarą...Jeszcze autorze zaznacze, ze awantury byly u was i to zniechecilo kobiete.Ale nikt tu ci nie doradza ze nalezalo nad tym tematem sie pochylic, a tu jest gwozdz pogrzebany

Primo - naucz się posługiwać poprawną polszczyzną, albo przestań bełkotać lub pić w czasie pisania, bo ciężko się czyta te werbalne wymioty.
Secudno - nikt nie nazwał tej dziewczyny kurewką, to są Twoje halucynacje i zaburzenia, które projektujesz na innych.
Tetro - nie wymagajmy od dziewiętnastolatki dojrzałości na poziomie trzydziestolatki, zdecydowania co do kierunku w życiu i rozeznania. Chyba dawno nie wychodziłeś z czterech ścian, skoro nie wiesz jakie są współczesne młode kobiety.

19

Mikry Mike napisał/a:

Tetro - nie wymagajmy od dziewiętnastolatki dojrzałości na poziomie trzydziestolatki, zdecydowania co do kierunku w życiu i rozeznania. Chyba dawno nie wychodziłeś z czterech ścian, skoro nie wiesz jakie są współczesne młode kobiety.

Tetro mnie zabiło smile

Posty [ 19 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Mówiła że kocha ale zablokowała wszędzie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024