24 lata kończę niedługo, bo już w styczniu.
Koniec studiów niebawem.
W związku nie byłam i nie jestem aktualnie.
Czasami z tego powodu jest mi ciężko, ale wmawiam sobie, że lepiej być samemu niż z byle kim.
Zastanawia mnie czy po studiach zmaleją szanse na poznanie kogoś?
Problem polega na tym, że gdzie bym nie była to wszędzie dziewczyny.
W szkole średniej masa dziewczyn, na studiach czy to licencjackich czy obecnych magisterskich to też przeważnie dziewczyny.
W akademiku już młodsze roczniki chłopaków, bo 04.
Bardziej interesuje się kimś z rocznika 92-98 i 00.
99 i 01 odpada. 10-15 lat starszy czy ktoś młodszy odpada.
Uważam się za osobę, która dąży do celu, która wie czego chce, która jest wrażliwa.
Typ partnera, który mi odpowiada to ktoś wrażliwy, poukładany, nie taki, który myślałby tylko o jednym, żeby był wyrozumiały, wiedział czego chciał. Co do wyglądu to mi odpowiada chłopięca uroda i sylwetka typu Tom Cruise, ewentualnie sylwetka smukła. Wolę kogoś z włosami niż łysego.
Roczniki 92-98 już raczej są po studiach.
W rodzinnym mieście nie mam znajomych, ze względu na to co mi się stało w gimnazjum( wtedy dwóch chłopaków mi dokuczało, tzn jeden mnie zmuszał abym z nim chodziła, uroił sobie, że się spotykamy i przy wszystkich mówił, że z nim spałam, ale to nie było prawdą. Drugi z nich mnie zmuszał co chwila, choć mówiłam tyle razy, że nie interesuje się nim) i w liceum nie oddzywałam sie do nikogo przez to. Ale jak na studia 4 lata temu przyjechałam to w akademiku zaczęłam zagadywać do kogoś.
Ale jeżdżę rowerem po okolicznych wioskach w okresie wakacyjnym, biegam, chodzę na pobliski zalew. W mieście gdzie studiuje planuję chodzić na siłownię- nie istnieje szansa, że poznam kogoś?
Koleżanki z miasta gdzie studiuje mają same dziewczyny wśród znajomych, kuzynów 10-16 lat.
Tak samo na weselach czy innych uroczystościach jestem to ciągle z roczników 92-98 i 00 to jest dziewczyna
Nie znudziło ci się już wstawiać co miesiąc takie wpisy?
Słuchaj, my za pare tygodni robimy zlot użytkowników forum. Będą właśnie faceci z roczników 92-00, ale nie z 99 (nie wiem dlaczego, ale tak postanowiliśmy na forum. 99 odpada).
Skąd jesteś? Może wpadniesz na nasz zlot? Zlot roczników 92-00. Za pare tygodni.
Na forum masa użytkowników. Nawet roczniki 60-70. Ale na zlocie ich nie bedzie.
Mozesz przyjechac na rowerze.
Możesz przybiec.
Zapraszamy.
Zlot roczników 92-00.
Zapraszamy.
Zlot roczników 92-00.
Potwierdzam.
Możesz jeszcze napisać do Raki, Mikloszy i Shimaniego. To są kawalerowie na schwał, na pewno się zrozumiecie.
Szukasz tutaj kogos?
Mozesz zamiescic takie (krotsze) ogloszenie matrymonialne np. na badoo.
Ja tam znalazlam swoja milosc (kto by pomyslal..)
Nie potrafię zrozumieć czemu roczniki 99 i 01 nie mogą być czyli rozumiem że jak trafisz na fajnego faceta to odrzucisz go tylko z tego powodu że urodził się np w 1999 roku?
Nie ogarniam
7 2023-12-25 14:40:57 Ostatnio edytowany przez SmutnaDziewczyna007 (2023-12-25 14:41:44)
Nie potrafię zrozumieć czemu roczniki 99 i 01 nie mogą być czyli rozumiem że jak trafisz na fajnego faceta to odrzucisz go tylko z tego powodu że urodził się np w 1999 roku?
Nie ogarniam
Największą zagadką jest to że 98 może być, 99 nie, 00 już tak, ale 01 już nie.
Może golden to numerolog?
8 2024-01-01 19:30:03 Ostatnio edytowany przez mac3478 (2024-01-01 20:04:35)
Czytając napisany post rozumiem sytuacje, mam podobny problem, tyle tylko że jestem starsza o kilka lat. Szkoła, studia przewaga kobiet, na studiach magisterskich nawet wybrałam inny kierunek na innym wydziale. Panowie są na uczelni, lecz w mniejszej części i zazwyczaj mało rozmowni. Analizując jest to bardziej jakiś ogólny problem z tymi chłopakami, społeczny, pooglądaj telewizje, wiadomości, dodatkowo kwestia słabego wychowania, oczywiście nie wszyscy. Odnieść można wrażenie, że najlepszy dla nich czas to w domu przy rozrywkach m.in gry komputerowe, odpoczywając, po powrocie z zakładu pracy, gdzie niby dużo pracy. Natomiast dziewczyna to już wiadomo odpowiedzialność, ma zakodowane gdzieś od rodziny, że musi zawsze dbać i pilnować siebie, zajmować się innymi sprawami oprócz pracy zawodowej, dlatego chyba tak dużo kobiet jednak kończy studia, rozumie siebie. Oni raczej też później zaczynają rozumieć większość rzeczy, inaczej patrzą na sprawy, słabsi niż kobiety np. zakładając konto na portalach randkowych jeśli masz profil napisany sensownie i szukasz poważniejszej relacji to odpisuje właśnie ktoś starszy 10-15 lat, natomiast szukając osoby w swoim przedziale wiekowym raczej mało osób odpisze sensownie. Nie patrz na inne pary, które są razem i wyglądają znakomicie, ponieważ każdy z nas jest inny i nie wiesz czy faktycznie są zadowoleni, czy za chwile np. nie rozstaną się. Jeśli nadal poszukujesz to myślę, że po prostu trzeba czekać, obserwować co się dzieje, zmieniać środowisko w sensie zapisać się do koła zainteresowań, nie nastawiać się od początku, za bardzo i że odnajdziesz to czego szukasz, życie niestety tak to już jest.