Dlaczego nie mogę załączyć CV do ogłoszenia? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA KARIERY - MOJA KARIERA ZAWODOWA » Dlaczego nie mogę załączyć CV do ogłoszenia?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Dlaczego nie mogę załączyć CV do ogłoszenia?

Chce wysłać CV do pewnej firmy. Już drugi raz. Ale jest pewien problem. Mają ogłoszenie na swojej stronie ( odświeżone w sumie 1 lipca ) ale jest to formularz aplikacyjny. Można wpisać tam swoje wszystkie dane, obowiązki w poprzedniej pracy ale nie można załączyć pliku CV. Patrzalam na inne ogłoszenia tej firmy to pod każdym takim formularzem jest możliwość załączenia pliku. A możliwość aplikacji jest tylko online. Osobiście do firmy nie mogę zanieść CV. Nie mogę się skontaktować z firmą ani emailowo ani telefonicznie. Chyba jeżeli ogłoszenie jest na stronie to jest ono aktualne? Dodam że to stanowisko poprostu pracownika produkcji (monter) to czy jest możliwość, że im wystarczy opis mojego doświadczenia i poprostu nie zbierają na to stanowisko CV? Nie chce drugi raz wysłać bez CV żeby się do mnie nie odezwali. Co myślicie?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dlaczego nie mogę załączyć CV do ogłoszenia?

To możliwe. Jeżeli szukają wielu pracowników tak jest łatwiej. Jeżeli formularz zawiera istotne informacje i dane kontaktowe wysyłaj jak najbardziej.

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA KARIERY - MOJA KARIERA ZAWODOWA » Dlaczego nie mogę załączyć CV do ogłoszenia?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024