Czy jest możliwe aby firma zablokowała mój numer telefonu? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA KARIERY - MOJA KARIERA ZAWODOWA » Czy jest możliwe aby firma zablokowała mój numer telefonu?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Czy jest możliwe aby firma zablokowała mój numer telefonu?

Witam mam takie nietypowe pytanie. Raz złożyłam CV do pewnej firmy ale nie przyjęli mnie tam, ponieważ nie miałam wtedy doświadczenia. Bardzo niechętnie ze mną rozmawiali gdy poszłam (wtedy można było pójść osobiście porozmawiac z rekruterką, teraz tylko telefonicznie).Rekruterka stwierdziła że mam iść sobie pracować do jakiejś " drogerii". ( Tak mi wtedy odpisała w SMS) Mam teraz pytanie. Chce spróbować znowu aplikować do tej firmy, zdobyłam już doświadczenie ale czy jest to możliwe że zablokowała mój numer wtedy? Wiem dziwne pytanie ale dzwoniłam dwa razy ( było 5 sygnałów ale ciągle jest że " tu skrzynka pocztowa") i nie mogę się dodzwonić aby spytać czy wogule przyjmują. Dodam że nigdy wczesniej nie dzwoniłam ani nie aplikowalam tam (poza tą jedną rozmowa). Więc czy mój numer mógł zostać zablokowany? Czy oni nie odbierają? Nie wiem co o tym myśleć.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy jest możliwe aby firma zablokowała mój numer telefonu?

Pewnie nie odbierają. Przyjmują czy nie dokumenty możesz złożyć i chyba już to zrobiłaś, więc czekaj na odpowiedź.

3

Odp: Czy jest możliwe aby firma zablokowała mój numer telefonu?

Myślę, że nie mają czasu odebrać. Jeśli esemesem otrzymałaś wtedy odpowiedź, to może wyślij zapytanie esemesem?

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA KARIERY - MOJA KARIERA ZAWODOWA » Czy jest możliwe aby firma zablokowała mój numer telefonu?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024