Jak spytać o wolne stanowisko w zakładzie pracy? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA KARIERY - MOJA KARIERA ZAWODOWA » Jak spytać o wolne stanowisko w zakładzie pracy?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Jak spytać o wolne stanowisko w zakładzie pracy?

Jutro chce zadzwonić do firmy i spytać czy zatrudniają pracownikow. Jest ogłoszenie wstawione ok 2 miesiące temu- cały czas mają więc jest chyba aktualne. Jedni twierdzą że przyjmują drudzy że nie. Myślę zadzwonię spytam. Ale jak to powiedzieć (wiadomo dzień dobry itp) i " czy obecnie zatrudniają państwo pracowników"  czy " czy (nazwa firmy) zatrudnia obecnie pracownikow?  Wiem może śmieszne ale jestem w ciężkiej sytuacji staram się o stałą pracę a nie chce być spalona przez rozmowę telefoniczna. Wolę dobrze wypaść . Dodam że jest jeden numer i do kadr i HR nie ma kontaktu osobiscie Z góry dzięki za pomoc.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak spytać o wolne stanowisko w zakładzie pracy?

Tak i tak dobrze.

3

Skoro jest ogłoszenie to można wysłać aplikację. I czekać na odzew.

4

Tak, najlepiej zadzwonić, i dopytać.
W razie wątpliwości mozesz założyc kolejny wątek z problemem.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA KARIERY - MOJA KARIERA ZAWODOWA » Jak spytać o wolne stanowisko w zakładzie pracy?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024