Czy mogę jutro zadzwonić do tej agencji pracy? (Opis niżej) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA KARIERY - MOJA KARIERA ZAWODOWA » Czy mogę jutro zadzwonić do tej agencji pracy? (Opis niżej)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Czy mogę jutro zadzwonić do tej agencji pracy? (Opis niżej)

Wysłałam dzis do pracodawcy ( w sumie to agencja) SMS pytanie gdzie mogę wysłać CV, bo na tej stronie nie było ani emaila nic gdzie by można wysłać. Nie dostałam odpowiedzi. Dodam że ta agencja jest ponad 60 km od mojego miasta zatrudniają tutaj do firmy niedaleko mnie.(kontakt podany do agencji) Czy wypada jutro do nich zadzwonić? Bo teraz nie wiem czy oni mnie jakby olali i poprostu nie odpisali na SMS, ale przeważnie szybko zawsze dostawałam odpowiedź. Czy poprostu nie odpisują na SMS bo to różnie w takich agencjach bywa.Z drugiej strony jest to szansa na pracę tym bardziej blisko domu, lekka praca. A potrzebuje tej pracy. Jak myślicie wypada dzwonić?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy mogę jutro zadzwonić do tej agencji pracy? (Opis niżej)

Jak najbardziej możesz zadzwonić. Na pewno nic nie stracisz a możesz wiele zyskać.
Jest też możliwe, że agencja przyjmuje CV składane osobiście, bo chcą zobaczyć kandydatów.

3

Odp: Czy mogę jutro zadzwonić do tej agencji pracy? (Opis niżej)
Agnes76 napisał/a:

Jak najbardziej możesz zadzwonić. Na pewno nic nie stracisz a możesz wiele zyskać.
Jest też możliwe, że agencja przyjmuje CV składane osobiście, bo chcą zobaczyć kandydatów.

Agencja jest ponad 60 km stad pisze że forma kontaktu telefoniczna i wymagane dokumenty CV więc łatwiej by mi było wysłać np emailem. Ale będę jutro dzwonić zobaczę co powiedzą.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA KARIERY - MOJA KARIERA ZAWODOWA » Czy mogę jutro zadzwonić do tej agencji pracy? (Opis niżej)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024