Jak się ubrać na rozmowę o prace? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA KARIERY - MOJA KARIERA ZAWODOWA » Jak się ubrać na rozmowę o prace?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Jak się ubrać na rozmowę o prace?

Jutro mam rozmowę o prace. Zadzwonił dziś do mnie rekruter. W sumie aplikowalam online wszystkie swoje dane tam przesłałam itp tylko zadzwonił powiedział że mam przyjść " chwilę porozmawiamy spojrzymy sobie w oczy i zobaczę jak to wszystko tam wygląda" ale myślę jak się ubrać. Nie chce narobić obciachu że tak powiem jest to szansa na pracę a nie chce zawalić wszystkiego przez ubiór. Czy granatowa koszula będzie ok ( ale nie jest gładka?) Proszę o porady.

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-08-09 20:27:56)

Odp: Jak się ubrać na rozmowę o prace?

Ubierz się w to w czym czujesz się dobrze i się sobie samej podobasz
chodzi o pewien luz z tak zwana niewymuszoną elegancją
załóż coś w czym nic Cię  nie gniecie, nie uwiera, ani za małe, ani za duże
granatowy wydaje się w porządku i bez przesadyzmu

3

Odp: Jak się ubrać na rozmowę o prace?

Nie wiem w jakiej koszuli się wybierasz, ale zawsze skromnie i elegancko wygląda się w żakieciku ze spódniczką lub spodniami z pasująca do tego bluzeczką.
Jest lato, więc wskazane jasne kolory, ale niekoniecznie.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA KARIERY - MOJA KARIERA ZAWODOWA » Jak się ubrać na rozmowę o prace?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024