Witam.
Otóż mam taki problem. Jak zagadać do dziewczyny na fb, która mi się podoba, a której nie znam?
Pierwszy raz w życiu nie wiem jak zacząć rozmowę nigdy, dotąd nie miałem problemu z pisaniem pierwszemu do dziewczyn.
Możecie poradzić co można napisać, żeby nie wyjść na nachalnego, a zarazem ją zainteresować do dalszej rozmowy.
Napisz szczerze - czemu cię zaciekawiła. Ja osobiście nie lubię sztucznych komplementów
Zobacz na profilu czym się interesuje ......i że niby przypadkiem ci wyskoczyła w wyszukiwarce.....bo ty też tym samym ![]()
Ech, jak ci młodzi mają mało inwencji i pomysłowości ....
......i że niby przypadkiem ci wyskoczyła w wyszukiwarce......
Potem próbować "wychodzić związek przyjaźnią" i będzie pełen pakiet. ![]()
Może ktoś jeszcze pomoże
Boisz się tego, że Ci nie odpisze i spalisz wszystko przy pierwszych wiadomościach?
Takie wiadomości łatwo przeoczyć, zdarzało mi się odczytać coś po kilku miesiącach. Sprawdź sobie mój temat https://www.netkobiety.pl/t116729.html skuteczność była zerowa ale może weźmiesz coś dla siebie i Tobie się uda?:) Nie znacie się, ale pewnie ma w profilu jakieś informacje o zainteresowaniach, o tym jak spędza czas?
niesmialinetpl Szczerzę mówiąc sam nie wiem czego się boję
Jeszcze nigdy wcześniej pisząc do dziewczyny nie miałem takiego uczucia strachu, że nie odpiszę, że zrobię z siebie idiotkę itp.
nudny.trudny Prawdę mówiąc to ma wszystkie informacje zablokowane
spróbować zawsze możesz:) napisz jak było
10 2019-02-01 16:08:07 Ostatnio edytowany przez Tomek25t (2019-02-01 16:08:52)
Nudny.trudny Lepiej żałować,że się coś zrobiło, niż żałować , że się czegoś nie zrobiło. Tylko najtrudniejsze jak spróbować ![]()
Dokładnej treści wiadomości do wysłania wolę nie wymyślać:) jak rozpoczynałeś rozmowy z innymi dziewczynami?
12 2019-02-01 21:09:56 Ostatnio edytowany przez Tomek25t (2019-02-01 21:11:15)
Nudny.trudny Najczęściej pisałem po prostu Hej albo Cześć mam na imię Tomek. Widzę, że znasz (prawie zawsze mieliśmy jakiegoś wspólnego znajomego). Czy moglibyśmy też się poznać?/ Czy możemy porozmawiać? Problem w tym, że wcześniej jak pisałem do jakieś dziewczyny nie zależało mi, aż tak bardzo (uda się to dobrze jak nie to jakoś to przeżyje), a tym razem jest inaczej dlatego taki strach, że wyjdę na idiotę albo nie odpisze. Próbowałem przeczekać myślałem, że może mi odrobinę przejdzie i stres minie, ale nie mogę przestać o niej myśleć od momentu, kiedy zobaczyłem ją po raz pierwszy na żywo (raz ją widziałem potem znalazłem jej profil na fb) minął prawie miesiąc.
Może Ci nie odpisać z powodu nie zauważenia wiadomości, mi zdarzało się znaleźć wiadomość po kilku miesiącach. Trudno byłoby mi zacząć w kreatywny sposób nie mając żadnych informacji o zainteresowaniach danej osoby. Twój pomysł ma szansę mieć dobry efekt, bez spróbowania nic z tego nie będzie. W jakim miejscu spotkałeś tę dziewczynę? Czemu myślisz o niej aż tak, nie znając jej wcale?
Nudy.trudny Była kelnerką na jednej z imprez firmowych (ale z tego, co się dowiedziałem pracowała tam dorywczo). Może źle się wyraziłem bardziej myślę co napisać jak zagadać tylko najgorsze jest to, że jak już jestem zdecydowany i mam wszystko ułożone w głowie siadam pisze i czar pryska pojawia się strach i wszystkie pomysły wydają się złe.
Najgorsze jest to, ze jakby ktoś mi powiedział 2 miesiące wcześniej, ze będę bał się napisać do dziewczyny to bym go wyśmiał
zawsze dziwiłem się jak ktoś mi mówi, ze boi się napisać. Jak widać karma wraca ![]()
rozumiem:) i co, udało się?
16 2019-02-04 19:56:36 Ostatnio edytowany przez Tomek25t (2019-02-04 19:57:20)
Nudny.trudny Wszystko się udało
W środę pierwsze spotkanie. Dziękuję wszystkim za pomoc ![]()