Czas wolny. Co mogę zrobić? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » STYL ŻYCIA I SPOŁECZEŃSTWO KOBIECYM OKIEM » Czas wolny. Co mogę zrobić?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

1

Temat: Czas wolny. Co mogę zrobić?

Zawsze musisz wierzyć w szczęście, wtedy ona uwierzy w ciebie. Kupiłem kiedyś los na loterię dla zabawy. Za ostatnie pieniądze. Moja pensja była jeszcze daleko. I wygrał taką sumę w złotówkach, że po prostu nie mógł uwierzyć własnym oczom. Sześć miesięcy wystarczy na życie, ale uznaliśmy, że lepiej zrobić sobie przerwę. To zostanie zapamiętane na zawsze. Wiem na pewno, że nie można grać zbyt często – efekt nie będzie taki sam. W tej chwili od czasu do czasu gram w przyjemną grę na stronie  zdarzają się też małe zwycięstwa.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czas wolny. Co mogę zrobić?

Witamy na oficjalnej stronie jednego z najlepszych klubów hazardowych. Kasyna internetowe działają legalnie. Administracja oferuje lukratywne bonusy, szybkie wypłaty wygranych.

3

Odp: Czas wolny. Co mogę zrobić?

Ja szczęście odnalazłam w podróżach. Najczęściej kupuje wczasy z oferty biura podróży Itaka. Firma w 100% z polskim kapitałem. Aby zaoszczędzić trochę pieniędzy, szukam wczasów Last minute, które prezentują się tam bardzo korzystnie cenowo big_smile

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » STYL ŻYCIA I SPOŁECZEŃSTWO KOBIECYM OKIEM » Czas wolny. Co mogę zrobić?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024