terapia dla par w Warszawie - szukam poleceń - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » terapia dla par w Warszawie - szukam poleceń

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 ]

Temat: terapia dla par w Warszawie - szukam poleceń

Dzień dobry,

Co prawda na forum jest trochę tematów dotyczących terapii dla par, ale zależy mi na sprecyzowaniu lokalizacyjnym tj szukam dobrego, sprawdzonego psychoterapeuty dla par w Warszawie.
Jesteśmy z partnerem na takim etapie relacji, że sami nie potrafimy się zrozumieć w kilku kwestiach, nie umiemy odczytywać siebie mimo miliona rozmów i względnej otwartości (przynajmniej z mojej strony). Nie umiemy pracować nad sobą dla siebie lub jest to chwilowe i chyba pozostaje nam już tylko ktoś, kto doradzi jak wziąć te relacje za karb i jak się poruszać w tych meandrach uczuć. Oczywiście wiem, że taka osoba nie uzdrowi naszego związku i nie stanie się cud, a może po prostu okaże się, że pomimo uczucia powinniśmy się rozstać, toteż oboje chcemy się tego dowiedzieć póki nie wepchaliśmy się w żadne poważne zobowiązania względem siebie.

Jeśli byliście lub wciąż uczęszczacie na taką terapię to też chętnie przeczytam, co to wniosło w wasze życie? Jak długo uczęszczaliście na takie spotkania? Jak wybieraliście specjalistę i finalnie, dlaczego akurat tego?

Pozdrawiam serdecznie

Zobacz podobne tematy :

Posty [ 1 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » terapia dla par w Warszawie - szukam poleceń

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024