CZY TO W OGÓLE MA SENS ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » CZY TO W OGÓLE MA SENS ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: CZY TO W OGÓLE MA SENS ?

Witam od jakiegoś czasu mam pewnego faceta Jestem szczęśliwa czuje się kochana jest mega dla mnie dobry dba o mnie!  Problem jest w tym że jestem bardzo szczupła i mała kobieta 150 i 37 kilo on jest wysoki 180 i 97 kilo mówi że mu się podobam że jestem idealna itp a na Instagramie obserwuje kobiety mega wysportowane z dużymi biustami i pupami ciągle zabiera mnie gdzieś na jedzenie... ciągle wymusza jedzenie we mnie nie jestem chora wszystko jest dobrze...w ogóle nie mam pojary do tych lasek jak mu się podobam to po cholerę je ogląda jakos mi smutno:(

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: CZY TO W OGÓLE MA SENS ?

To do końca szczęśliwa nie jesteś, bez sensu co on robi, czyli chce Cię ulepić na swoją modłę, to się nawet nie da...
Pytanie czy Ty widziesz sens bycia z nim.

3

Kocham go tylko ja mam taką przemianę materii nie tyje tak wyglądam i nic z tym nie zrobię a on ogląda laski z dużymi dupami i sztucznym cyckami to po cholerę zapewnia mnie o tym że mu się podobam dziś sex też był slaby bo co chwilę mu opadał mam ochotę zrobić mu aferę

4

Ochroniarz? Czy ktoś inny? tongue

5

Tak on

6

Sama widzisz, że nie ma sensu tego ciągnąć..

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » CZY TO W OGÓLE MA SENS ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024