Mam takie pytanie też może ma ktoś z was doświadczenie.Jak myślicie można ułożyć sobie życie z kobieta mającą trójkę dzieci?? właśnie zapoznałem się z Kobietą bardzo dobrze nam mamy wspólne plany itd.Ale też jest rozwódka,Czy tu jest przyszłość co o tym myślicie ??
1 2020-10-11 17:14:13 Ostatnio edytowany przez Cyngli (2020-10-11 17:28:56)
Mam takie pytanie też może ma ktoś z was doświadczenie.Jak myślicie można ułożyć sobie życie z kobieta mającą trójkę dzieci?? właśnie zapoznałem się z Kobietą bardzo dobrze nam mamy wspólne plany itd.Ale też jest rozwódka,Czy tu jest przyszłość co o tym myślicie ??
Dopiero co złożyłeś pozew o rozwód...
Jesteś pewien, że to pora na nowy związek i to taki z „bagażem” w postaci trójki dzieci?
Nie rozumiem w ogóle o co pytasz?
W sensie czy nam to przeszkadza?
Jak macie wspólne tematy, fajnie się rozmawia i jesteś w stanie zaakceptować dzieci to z czym problem?
A jeśli głównym problemem jest to, że Ty nie jesteś ojcem i nie jesteś w stanie tego zaakceptować no to też masz odpowiedź.
Osobiście znam koleżankę, która urodziła (1 dziecko) i rozeszła się z facetem a teraz jest w związku, gdzie jej obecny facet to zaakceptował i są szczęśliwi.