Niedoszła dziewczyna - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Niedoszła dziewczyna

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 18 ]

1 Ostatnio edytowany przez Militao28 (2022-04-01 23:19:25)

Temat: Niedoszła dziewczyna

Cześć. Opiszę pewną historię. 8 miesięcy temu do mojej pracy przyjęła się taka dziewczyna. W skrócie. Zainicjowała znajomość i też zakończyła ją w nie ładny sposób. Twierdząc, że to był błąd. Przez ten czas widywaliśmy sie jedynie na korytarzu w szatni na schodach, zwykle cześć nic więcej. Oczywiście mnie to zabolało. Ale nie latałem za nią i nie prosilem o szanse. Wiem ze ona tydzień później po tym jak zakończyła znajomość. Zaczęła się juz wtedy spotykać z kims innym. Widzialem na relacji na insta na sylwestra itp.
Sprawa ma się tak. Bylem sobie ostatnio na siłowni. Jestem na bieżni. A tu wchodzi ona. Idzie, idzie. W pewnym momencie mnie zauważyła. Uśmiechnęła się pod nosem i opuściła wzrok. Niezbyt pewnie wtedy postawiła wtedy kolejny krok zatrzymując się na pół sekundy i poszła na rowerki. Ja robiłem cardio. Po czym kilkanaście minut później. Na siłowni jest około 12 bieżni. Skończyła ćwiczyć na rowerkach i poszła na bieznie. Zaledwie 3 bieżnie obok. W pewnym momencie dwie osoby co ćwiczyły pomiędzy nami przestały ćwiczyć. I zostaliśmy byliśmy razem sami. Popatrzyłem na nią i ciągle się gapiła w telefon robiąc cardio i uśmiechając sie pod nosem. Następnego dnia również ją tam spotkałem. Dodam, że ona wiedziała ze jestem bardzo aktywny i wiedziała ze chodzę na tą siłownię.
Jak myślicie. Czy to zwykły zbieg okoliczności. Czy po prostu celowo to zrobiła? Bo może jej coś w życiu nie wyszło.?
A i dodam, że ten chlopak z którym nawiązała znajomość 8 miesięcy temu jak zakończyła ze mną znajomość przyjechał po nią ostatnio do pracy o 6 rano.
Hmm ona jest z innego miasta. I on tez ale ma dziadkow w tym mieście blisko i pracę.
Czy po prostu sobie cos ubzdurałem?

I chciałem jeszcze dodać, że miałem wrażenie, że wyłączyła dla mnie aktywność na messenger jakiś czas po zakończeniu przez nią znajomości. I ostatnio po 4 miesiącach znów zaczęła mi się znów pojawiać jako 1 aktywna osoba mimo ze juz nie rozmawiamy długi czas.

Zobacz podobne tematy :
Odp: Niedoszła dziewczyna

Hejka, Dosyc dziwny rebus ale spróbuję go rozwiązać.
Jezeli ci na niej nadal zalezy to działaj i podbijaj przy kolejnej okazji na siłce. Mozesz sobie ten jej usmieszek potrakatowac jako .."a co mi tam moze znow zagai do mnie bo nadal mu sie podobam".
Jezeli ona w twojej maglownicy zwisa i powiewa potraktuj to zdarzenie jako przypadkowy zbieg okoliczności , ot pojawila sie w tym samymiejscu i czasie co ty. Mogla wietrzyc zeby czytajac cos zabawnego w swojej cegle.

3

Zerwała bo lepszy kandydat jej się trafił a że nie określił się tylko zabawił więc ma kaca moralnego. Pewnie chce ciebie uczynic zaszczytnym kołem zapasowym jak jej nie wyjdzie lub już nie wyszło więc łapie co się da by jakoś przetrwać. Daj sobie luzu, nie reaguj, nie zaczepiaj sprawa się wyjaśni tak czy siak. Lepiej się zastanów czy chcesz z nią coś sklecić skoro okazało się że skacze z kwiatka na kwiatek. Takie są nowoczesne dziewczyny (jestem tego warta) przekonane o swojej zajebistości i wielkiej wartości ( w czym ?) szukając najlepszego samca co je zadowoli ( tu i teraz).

4 Ostatnio edytowany przez Militao28 (2022-04-02 09:19:06)

Mnie olala po 3 tygodniach. A tak ze mną latała. Sprawdziłem wtedy na fejsbuju niedawno dodani znajomi. I nawiązała znajomość z nim.w dniu w którym nawiązała znajomość przestała się odzywać. Nie wiem co ona w nim widzi ale typ wygląda gorzej odemnie. I 8 miesięcy minęło i ostatnio przyjechał po nią o 6 rano po nocy. Wiec to za pewne jego dziewczyna. Wiec są razem tak myślę.
Po prostu to zbieg okoliczności ze się spotkaliśmy na siłce.

Ale wiem że przez długi czas nie pojawiała mi się na messenger jako aktywna. Nie żebym śledził czy coś. Ale kazdy to robił. I teraz nagle cały czas sie świeci na zielono. Dosłownie dwa dni po tej siłowni wyłączyła czat

5

Przestań się zastanawiać nad tym wszystkim. Analizujesz i znowu zaczynasz idealizować. Skoro olała to jej strata. Nawet jeśli jej nie wyszło albo zrozumiała po czasie swój błąd (lub jakikolwiek inny powód) to od niej powinna wyjść inicjatywa ale nie na zasadzie, że "pokażę mu się na siłowni i zobaczymy co zrobi". Ona ma zainicjować kontakt i przełamać te lody po takim czasie. Skoro tego nie robi to księżniczka po prostu szuka dalej frajera, atencjusza który będzie za nią latał.

6

normalnyjestem napisał/a:

Zerwała bo lepszy kandydat jej się trafił a że nie określił się tylko zabawił więc ma kaca moralnego.

I przyjeżdża po nią o 6 rano? Stawiam raczej na nudziarza. smile
Kolego dobrze ci radzi Edek podbijaj, jak sama sarenka podchodzi. Ale na związek na wieki wieków bym nie liczył. smile

7

Mogla sie usmiechac, bo dostala wiadomosc od tego kolesia.
Na messengerze wtedy cie wylanczyla, zebys nie widzial ze jest i zebys nie pisal. Minelo troche czasu, nie stalkowales jej, wiec doszla do wniosku ze juz nie musi ci wylanczac tej opcji.

8

To że gorzej wygląda o niczym nie świadczy. Po prostu ma lepszy bajer to przeskoczyła a jak przekonała się że tylko w gębie jego siła to myśli o powrocie ,,może" ale na zasadzie powalcz o mnie. Czy tam coś z nim oprócz gadki było nigdy się nie dowiesz jedynie co możesz być pewny to że ma charakter skoczka i jak pojawi się lepszy model to wiesz co się stanie. Daj sobie spokój, wymarz ją z pamięci i nie reaguj. Po co ci to ? chcesz mieć za żonę taką która za każdym poleci ?

9

blueangel napisał/a:

Na messengerze wtedy cie wylanczyla, zebys nie widzial ze jest i zebys nie pisal. Minelo troche czasu, nie stalkowales jej, wiec doszla do wniosku ze juz nie musi ci wylanczac tej opcji.

Kiedyś jak kręciliśmy razem. Napisała mi, że niektóre osoby ma na zawsze wyłączone na messenger. No i mnie też wyłączyła. I raz na jakiś czas sie pojawiala ale niezbyt czesto. Natomiast po tej sytuacji z siłowni dwa dni pod rząd. Dwa dni po tym juz włączyła czat.

Aha czyli. Wyłączę go bo nie chce z nim rozmawiać. Niech nie widzi, ze jestem aktywna.
A teraz sie okazało, że do niej nie zagadalem tylko ją olałem. To postanowiła włączyć dla mnie messenger.
Powiem tak. Gdyby faktycznie układało jej się z tym typem. To nawet by nie pomyślała o tym, żeby znów mi się pojawić na messenger. Po prostu zapomniałaby o tym ze kiedykolwiek wyłączyła dla mnie czat. I skoro tak zrobiła to niech tak zostanie. Bo nie chce mu się pojawiać jako dostępna.

Wniosek. Celowo wyłączyła czat a teraz postanowiła go włączyć. Z wiadomo jakiego powodu. Żebym do niej napisał zagadał. Cała filozofia. Gdyby faktycznie miała w dupie. To dalej byłby dla mnie nie aktywna.

10 Ostatnio edytowany przez Joker20 (2022-04-03 00:47:22)

Nie wiem po co analizować jak kobita nie nadaje się na związek . Czym szybciej to zrozumiesz tym lepiej dla Ciebie .

11

Militao28 napisał/a:
blueangel napisał/a:

Kiedyś jak kręciliśmy razem. Napisała mi, że niektóre osoby ma na zawsze wyłączone na messenger. No i mnie też wyłączyła. I raz na jakiś czas sie pojawiala ale niezbyt czesto. Natomiast po tej sytuacji z siłowni dwa dni pod rząd. Dwa dni po tym juz włączyła czat.

Aha czyli. Wyłączę go bo nie chce z nim rozmawiać. Niech nie widzi, ze jestem aktywna.
A teraz sie okazało, że do niej nie zagadalem tylko ją olałem. To postanowiła włączyć dla mnie messenger.
Powiem tak. Gdyby faktycznie układało jej się z tym typem. To nawet by nie pomyślała o tym, żeby znów mi się pojawić na messenger. Po prostu zapomniałaby o tym ze kiedykolwiek wyłączyła dla mnie czat. I skoro tak zrobiła to niech tak zostanie. Bo nie chce mu się pojawiać jako dostępna.

Wniosek. Celowo wyłączyła czat a teraz postanowiła go włączyć. Z wiadomo jakiego powodu. Żebym do niej napisał zagadał. Cała filozofia. Gdyby faktycznie miała w dupie. To dalej byłby dla mnie nie aktywna.

Wniosek to jest taki ze Ty nie masz w dupie i do tego dzielisz wlos na czworo. Te wszystkie domysły snute tutaj bo spotkałeś ja na silne przypadkowo. Jakby chciała coś od ciebie to by na silce zagadala a nie bawiła się w blokowanie i odblokowywanie. A ty drugi cipak sprawdzasz (po tym jak dziewczyna cię kopnęła i to dość niemiło z tego co piszesz) czy już cię odblokowała czy nie. Może poszukaj sobie jakies innej bo z tej to wiadomo ze nic nie będzie …..

12

Bbaselle napisał/a:

Jakby chciała coś od ciebie to by na silce zagadala a nie bawiła się w blokowanie i odblokowywanie.

Gdyby życie z kobietami było takie proste. smile

13

Legat napisał/a:
Bbaselle napisał/a:

Jakby chciała coś od ciebie to by na silce zagadala a nie bawiła się w blokowanie i odblokowywanie.

Gdyby życie z kobietami było takie proste. smile

Bo niektóre nie pragną Twojego serca, tylko Twojej uwagi ;-)

14

Jakby pragnęły tylko serca(a przynajmniej w wiekszości serca a mniej uwagi) to nie było samotnych facetów tongue

Nie wiem, ale gdzieś ta zdrowa proporcja musi leżeć smile
Uważam osobiście, że jednak im mniej człowiek potrzebuje takiej czystej uwagi i adoracji z czyjeś strony, tym ma lepiej poukłdane w głowie. Nie można nikogo olewać, ale nie da się też służyć komuś jako pachołek czy czasoumilacz.

15

Myślisz bagienny, że takie podejście to domena kobiet?
Jeśli tak, to się mylisz. To z płcią nie ma nic wspólnego.

16

MagdaLena1111 napisał/a:

Bo niektóre nie pragną Twojego serca, tylko Twojej uwagi ;-)

I to może być klucz do rozwiązania zagadki przed jaką stoi Autor wątku. smile Rozminęli się w potrzebach, dlatego ona powiedziała, że "to był błąd".

17

MagdaLena1111 napisał/a:

Myślisz bagienny, że takie podejście to domena kobiet?
Jeśli tak, to się mylisz. To z płcią nie ma nic wspólnego.

Zdecydowanie nie ma smile

To jest tendencja ogólna, ale niesamowicie odrzucająca..

Szkoda mojego czasu na zabawianie innej osoby..

18

Najlepiej olać. Nie zwracać uwagi. Nie odpowiadać na cześć. Udac, że sie nie słyszy i nie widzi.

Posty [ 18 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Niedoszła dziewczyna

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024