Jak odzyskać Męża, czyw ogóle się da.. ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Jak odzyskać Męża, czyw ogóle się da.. ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 20 ]

Temat: Jak odzyskać Męża, czyw ogóle się da.. ?

Witam serdecznie, po krótce postaram się opisać swoją sytuacje, choć tak naprawdę domyślam się, że odpowiedzi mogą nie być dla mnie miłe.

Jestem z moim Mężem 10 lat, z czego prawie 7 w małżeństwie. Nie mamy dzieci. Zawsze odkąd pamiętam dobrze było między nami. Ale jakieś 4 lata temu coś we mnie pękło. Poznałam chłopaka i zdradziłam mojego męża, który po jakimś czasie się o tym dowiedział. Bardzo szybko pożałowałam tego co zrobiłam, ale mąż postanowił dalej ze mną być. Odbudowałam Jego zaufanie, a Za jakieś dwa lata znowu miałam jakiś kryzys i znowu poznałam kogoś. Tylko się z nim spotykałam, do niczego nie doszło. I znowu mąż się o tym dowiedział, ale po tym wszystkim zmienił się nie do poznania. Przygotował pozew o rozwód, z mojej winy, ale na tym stanęło, chociaż oboje podjęliśmy decyzje o rozstaniu. Nie rozstaliśmy się, a ja postanowiłam wyjechać, ponieważ ten poznany kolega załatwił mi dobrze płatną pracę. Ucieszyłam się i wyjechałam okłamując wszystkich od męża po rodzinę. Później jednak nie wytrzymałam i powiedziałam mężowi prawdę. Z tym, że on uważa, że ja tu jestem z tym chłopakiem i świetnie się razem bawimy, a to nie prawda. Nie dziwię się, że mi nie wierzy. Bardzo chciałabym z nim porozmawiać, ale nie umiem dotrzeć do niego. On powtarza, że to ja go takiego zrobiłam i ma w zupełności racje. Gdybym od początku mówiła prawdę, teraz pewnie było by zupełnie inaczej między nami.

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Nirvanka87 (2018-02-09 12:22:10)

Odp: Jak odzyskać Męża, czyw ogóle się da.. ?
zagubiona_33 napisał/a:

Gdybym od początku mówiła prawdę, teraz pewnie było by zupełnie inaczej między nami.

Gdybyś nie zdradzała na pewno byłoby zupełnie inaczej. Kiedyś myślałam, ze nie można zyć z człowiekiem po zdradzie, teraz wiem, że jedną zdradę można przeboleć, ale druga to już definitywnie out. Jak się kocha to się nie zdradza. ty zdradziłaś, więc nie kochałaś, zatem po co Twój mąż ma być z kimś kto go nie kocha i nie szanuje i oszukuje pomimo dania drugiej szansy? Ty byś dała drugą i trzecią szansę?

3

Zostaw męża w spokoju już. Ułoży sobie życie z kimś stabilnym emocjonalnie. Ty zarbiaj tam dalej. Nie macie dzieci więc naprawde daj chłopu żyć i być szczęśliwym. Tobie za jakiś czas znowu odwali, zapewniam cię.

4

Nirvanka87 napisał/a:
zagubiona_33 napisał/a:

Gdybym od początku mówiła prawdę, teraz pewnie było by zupełnie inaczej między nami.

Gdybyś nie zdradzała na pewno byłoby zupełnie inaczej. Kiedyś myślałam, ze nie można zyć z człowiekiem po zdradzie, teraz wiem, że jedną zdradę można przeboleć, ale druga to już definitywnie out. Jak się kocha to się nie zdradza. ty zdradziłaś, więc nie kochałaś, zatem po co Twój mąż ma być z kimś kto go nie kocha i nie szanuje i oszukuje pomimo dania drugiej szansy? Ty byś dała drugą i trzecią szansę?

No właśnie, uleciała gdzieś miłość.. masz w zupełności racje..
Nie dałabym kolejnych szans, bo bez zaufania nie można nic zbudować..

5

To co mogę powiedzieć to tylko tyle, że nie można być z kimś gdy jest dobrze. A uciekać gdy coś nawala. Teraz masz dobrze, no to pasuje ci maż. Będzie gorzej znowu zwiejesz. Jeśli kochasz męża, to uwolnij go od siebie. Może pozna kogoś, na kogo będzie mógł liczyć i w dobrych i słabszych chwilach.

6

Portugalec napisał/a:

Zostaw męża w spokoju już. Ułoży sobie życie z kimś stabilnym emocjonalnie. Ty zarbiaj tam dalej. Nie macie dzieci więc naprawde daj chłopu żyć i być szczęśliwym. Tobie za jakiś czas znowu odwali, zapewniam cię.

Pewnie tak..

7

zagubiona_33 napisał/a:
Nirvanka87 napisał/a:
zagubiona_33 napisał/a:

zatem skoro miłość uleciała, po co chcesz znowu z nim być?

8

balin napisał/a:

To co mogę powiedzieć to tylko tyle, że nie można być z kimś gdy jest dobrze. A uciekać gdy coś nawala. Teraz masz dobrze, no to pasuje ci maż. Będzie gorzej znowu zwiejesz. Jeśli kochasz męża, to uwolnij go od siebie. Może pozna kogoś, na kogo będzie mógł liczyć i w dobrych i słabszych chwilach.

Ale ja nie uciekłam od niego bo było między nami źle.. było dobrze, we wszystkim miałam jego oparcie, dobre słowo, pomoc..tylko to o jakąś monotonnie chyba chodzi.. rutynę..

9

Nirvanka87 napisał/a:
zagubiona_33 napisał/a:
Nirvanka87 napisał/a:

zatem skoro miłość uleciała, po co chcesz znowu z nim być?

Wtedy, kiedy g zdradziłam uleciała gdzieś miłość.. ale te wszystkie lata po tym utwierdziły mnie, że kocham go..

10

Nie wiem o co Ci chodzi? Czego Ty potrzebujesz? Rozgrzeszenia? Chcesz zadość uczynić? Może idź do spowiedzi do jakiegoś dobrego księdza. Może to przyniesie ulgę.

11

balin napisał/a:

Nie wiem o co Ci chodzi? Czego Ty potrzebujesz? Rozgrzeszenia? Chcesz zadość uczynić? Może idź do spowiedzi do jakiegoś dobrego księdza. Może to przyniesie ulgę.

spadaj

12

Jeżeli 33 to Twój wiek, to faktycznie jesteś zagubiona i niedojrzała. Problem nie tkwi w tym, że mogłaś mówić prawdę, bo jak to sobie wyobrażasz; drogi mężu spotykam się z pewnym panem? Problem polega na tym, że jesteś nielojalna, nieodpowiedzialna, co jakiś czas najwyraźniej szukasz dodatkowej adrenaliny i jeżeli nie wykorzystałaś danej Ci szansy po pierwszej zdradzie, to daj już spokój swojemu mężowi. Nie pytaj jak go odzyskać? Daj mu szansę na ułożenie sobie życia z kobietą, która nie będzie go zdradzać, a Ty żyj tak, jak lubisz.

13 Ostatnio edytowany przez zagubiona_33 (2018-02-09 12:37:13)

josz napisał/a:

Jeżeli 33 to Twój wiek, to faktycznie jesteś zagubiona i niedojrzała. Problem nie tkwi w tym, że mogłaś mówić prawdę, bo jak to sobie wyobrażasz; drogi mężu spotykam się z pewnym panem? Problem polega na tym, że jesteś nielojalna, nieodpowiedzialna, co jakiś czas najwyraźniej szukasz dodatkowej adrenaliny i jeżeli nie wykorzystałaś danej Ci szansy po pierwszej zdradzie, to daj już spokój swojemu mężowi. Nie pytaj jak go odzyskać? Daj mu szansę na ułożenie sobie życia z kobietą, która nie będzie go zdradzać, a Ty żyj tak, jak lubisz.

tak zrobię, masz racje..
nie, 33 to nie mój wiek..

14

Skąd ta niedojrzałośc emocjonalna i egoizm w ludziach. Ma dobrze to szuka cholera wie czego a jak przychodzi co do czego to chce wrocic.
Daj mu spokoj, rozwiedz sie z nim i nie unieszczesliwiaj innych.

15

Zyczliwy napisał/a:

Skąd ta niedojrzałośc emocjonalna i egoizm w ludziach. Ma dobrze to szuka cholera wie czego a jak przychodzi co do czego to chce wrocic.
Daj mu spokoj, rozwiedz sie z nim i nie unieszczesliwiaj innych.

dziękuję Panie "życzliwy" :-)

16

Być może powinnaś zastanowić się nad swoimi prawdziwymi uczuciami ?
Zdradziłaś męża, później szybko znowu miałaś następny kryzys, okłamywałaś męża właściwie przez cały czas ... może ważny jest dla Ciebie jedynie stan pozornego posiadania, czy też przynależności ?
Naprawdę, trudno dostrzec w tym co piszesz - Twoją miłość do męża.
Nie kochasz go.

17

Daj mu spokój. Jeszcze sobie ułoży życie z kobietą, która będzie go prawdziwie kochała.

18

Portugalec napisał/a:

Portugalec, czy teraz wszystkie kobiety wrzucasz do jednego worka? Bo zona?

19

ZielonaKama napisał/a:
Portugalec napisał/a:

Portugalec, czy teraz wszystkie kobiety wrzucasz do jednego worka? Bo zona?

Piszę to co myślę. Nie rozumiem dlaczego akurat do mnie się podpięłaś ale doceniam że zaangażowałaś się w mój wpis również. No chyba że uważasz , że jak miałem jakieś podobne przeżycia to nie powinienem nic pisać.

20

Gdyby było naprawdę dobrze to byś nie miała potrzeby zdradzać. Zrobiłaś to bo jakaś twoja potrzeba w relacji z mężem nie była spełniona dlatego po jakimś czasie znów próbowałaś . Zanim zaczniesz działać aby odzyskać męża sama siebie zapytaj czy aby na pewno jego chcesz. Nawet jak Ci wybaczy to z czasem znów przyjdzie nuda bo on się nie zmieni. Możesz o sobie myśleć jak o zwierzaku co nie panuje nad swoją chucią a możesz się zastanowić nad sobą i przemyśleć czego oczekujesz od mężczyzny. Bo twój mąż chyba dla Ciebie jest dobry gdy akurat nie ma lepszej alternatywy . Może tam gdzieś jest facet co Ci będzie dostarczał odpowiednią ilość emocji i z którym po latach nie będzie Ci nudno ?

Posty [ 20 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Jak odzyskać Męża, czyw ogóle się da.. ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024