. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

1 Ostatnio edytowany przez Rarararara (2022-03-11 20:02:24)

Temat: .

.

2

Odp: .

Rozmawialiście przez telefon z kamerką? Czy tylko pisaliście?

3

Na początku będzie pewnie trochę nieporadnie ale to normalne jak się pisze ze sobą długo a potem dopiero widzi na żywo. Jeżeli się sobie spodobacie (wygląd, mowa ciała, głos) to rozmowa sama się będzie kleić. Nie narzucaj też na siebie presji, bo zarówno dziewczynie jak i Tobie to spotkanie może się nie spodobać i jest to zupełnie normalne.

Pamiętam jak blisko 15 lat temu spotkałem się z kimś w realu po półrocznym pisaniu i dzwonieniu do siebie - przeżyłem szok jak bardzo inna w rzeczywistości jest to osoba. Pamiętam że już po 15 minutach wiedziałem że to nie to i wspominam to jako jedną z lepszych lekcji życiowych na początku mojego randkowania.

4 Ostatnio edytowany przez Rarararara (2022-03-11 20:02:36)

.

5 Ostatnio edytowany przez Rarararara (2022-03-11 20:02:42)

.

6 Ostatnio edytowany przez wieka (2022-03-11 12:11:31)

To dlaczego nie rozmawialiście bezpośrednio przez telefon? Przecież taka rozmowa jest najważniejsza, daje podstawy do kontynuowania znajomości i na pewno zmniejsza stres przy pierwszym spotkaniu.

Filmiki można wysłać koleżanki i tak bawić się w nieskończoność... Nie twierdzę, że tak jest u Ciebie, ale jak ze sobą nie rozmawialiście to w realu też będzie ciężko.
Nie pytaj jak rozmawiać, to musi wyjść tylko od was. Ile macie lat?

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024