Chciałbym poznać jakąś dziewczynę - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Chciałbym poznać jakąś dziewczynę

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Chciałbym poznać jakąś dziewczynę

Jestem młodym  mężczyzna z Trójmiasta. Chciałbym poznać jakąś dziewczynę. Przez pandemie ciężko kogoś poznać w realnym świecie. Chodzi mi o wyjście na spacer, do kina, na jogging.

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-02-01 23:56:40)

Odp: Chciałbym poznać jakąś dziewczynę
brtak999 napisał/a:

Jestem młodym  mężczyzna z Trójmiasta. Chciałbym poznać jakąś dziewczynę. Przez pandemie ciężko kogoś poznać w realnym świecie. Chodzi mi o wyjście na spacer, do kina, na jogging.

całego tematu możesz nie czytać bo to skomplikowane smile trochę
,ale możesz powtórzyć swój anons tutaj możliwe ,że będziesz mieć większy zasięg smile
https://www.netkobiety.pl/p3814491.html#p3814491

3

Odp: Chciałbym poznać jakąś dziewczynę

Trochę za bardzo płaczesz.

Pandemia to tylko wymówka myśle a boisz się wychylić do dziewczyn.
Musisz odważniej kroczyć przez ten świat ale i też pamiętaj ze nie kazda panna bedzie toba zaintersowana wiec musisz miec to na uwadze.
Jest pełno serwisów randkowych,mozesz na miescie zagadać, na siłowni czy w kinie musisz ino wyjść ze strefy komfortu.

Może idz na wolontariat tam sporo kobiet jest i można kogoś poznac jest tyle opcji.

Mi za to się poszczęsciło i do pracy przyjeli taką fajną Weronikę  i dobrze mi znią się rozmawia:)
Zyczę tobie odwagi ale i też szczęscia:)

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Chciałbym poznać jakąś dziewczynę

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024