Najlepiej poznaje się atrakcyjne dziewczyny w ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Najlepiej poznaje się atrakcyjne dziewczyny w ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Najlepiej poznaje się atrakcyjne dziewczyny w ?

Hej, moja sytuacja jest o tyle fajna, ze nie nudze sie, mam zainteresowania, sporo czasu na realizacje siebie i nauke, na prace. Najlatwiej poznaje mi sie dziewczyny w realu, wiec raczej nie mam kompleksow, ale zastanawia mnie jak podejsc do nawiazywania znajomosci w Polsce, bo o ile znam kraj, to jednak slabe mam rozeznanie co do tego, gdzie zapoznawac fajne dziewczyny. Sa opcje takie: kluby, sekty, wspolnoty, wyjazdy grupowe, portale CH i nonCH, wycieczki organizowane, inne. Cos pominalem? Jakie jest wasze zdanie? Macie jakies fajne doswiadczenia i pomysly?

Z mojego doswiadczenia to wychodzi, ze takie przypadkowe poznawanie jest dosc ryzykowne.
Trzeba - wiadomo - probowac, ale roznie to bywa.

Macie jakies rady?

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2022-01-15 17:59:29)

Odp: Najlepiej poznaje się atrakcyjne dziewczyny w ?

Na początek określ co dla Ciebie znaczy atrakcyjną kobieta.
A potem gdzie osoby z takimi cechami można spotkać 
Dla jednego atrakcyjną to opalona laska z tipsami i seksownie poruszająca biodrami to niech chodzi do klubów tanecznych.
Jak to typ kujonki to inne miejsca.
Nie wiemy co dla Ciebie jest atrakcyjne.
Znajdź pracę gdzie będziesz mieć kontakt z takimi dziewczynami.

3

Odp: Najlepiej poznaje się atrakcyjne dziewczyny w ?
Ela210 napisał/a:

Na początek określ co dla Ciebie znaczy atrakcyjną kobieta.(...)

Hmm, no dla mnie to jest atrakcyjna dusza, mniejsza o ciało, jakoś nie jestem wybredny, ale w oczy to głęboko zazwyczaj się wpatruję i sporo od razu widzę. Zadbana, nie idealna. Naturalny wygląd oczywiście, bo jak jest "podrabiana", to mnie to denerwuje. To oszustwo jest. Więc naturalna z wyglądu, bogata duchowo. Raczej wysoka osoba. Tak bym to określił.

Co do pracy - nie szukam nigdy w pracy smile flirt w pracy traktuję służbowo i raczej za coś takiego, to bym oczekiwał bonusa od pracodawcy - naturalny doping dla innych, wg mnie super sprawa. Zależy od pracodawcy oczywiście. Raczej unikam w Polsce, to nie jest południe.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Najlepiej poznaje się atrakcyjne dziewczyny w ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024